gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
sekte, mafije, droga... >I(
Tako je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sekte, mafije, droga... >I(
ko nam se to udao![]()
I jednu pohotnu crnku alavu na sex, drogu lovu i rnr.
Posle neka neko kaže kako su crnke fine![]()

A, ok onda...Pomislila sam da se neko od ovih što se pare slovima, napokon spario in vivom alupam takmicim se sa nevidljivim neprijateljima

Moram, to je jače od mene, razumi meNe podsećaj me!![]()

nisam lud da chitam onoliki text pejstovan iz nekog cureceg magazina
upoznavanje preko neta je fail za obe zainteresovane strane ako se ima neka namera za konkretluk
ko ima takve aspiracije ili nema kriterijume ili je dijabola
shto je ok sve je za ljude
za prijateljstvo i ae al sex i vishe jok
Odgovorno tvrdim da lupaš gluposti. Pazi, provereno. Ništa lično, jednostavno lupaš.![]()
A, ok onda...Pomislila sam da se neko od ovih što se pare slovima, napokon spario in vivo![]()

Iza svakog monitora kuca jedno Srce. Jedan Um. Jedna Duša. I neke lepe Oke. Da. Ja verujem u to. I kada se takvi ljudi poklope, sa obe strane, tada nastaju lepa Prijateljstva. Druženja. Moguće Ljubavi. Lepe veze. Hoću reći, da u svakom pogledu treba uvek imati na umu opreznost. Mogućnost postojanja Loših ljudi. Da. Ali, naprosto, net kao i svako drugo mesto, kao što je grad, pijaca, bioskop, itd...tako i ovaj net, poseduje širok spektar vrhunski pametnih, normalnih i dobronamernih ljudi. Ako su ljudi ono što jesu, iskreni...takvi se prepoznaju. Jer sličan se sličnom uvek raduje. I ja uvek kažem...ko je normalan / a, taj se i na netu tako ponaša. A, ko je nenormalna ličnost, taj ili ta, je takva, gde god sretali takve ljude...
malo je vise od preterivanja..tako kad nekom zaostalom kazes za upoznavanje preko neta..on odma sta ako ima kracu nogu..a u zivotu takvu osobu nije sreo..a i da jeste ne znaci da s njom ne moze popricati..ko kaze da se vidjaju ljudi pre razmene slika i br telefona..ograniceni ljudi
pa dobro sta fali i ako ti se ne dopadne padne neko pice i cao..mada ne dajes licne informacije svakoj..vidis jel ok za vidjanje pa polako
Svakako nisam govedo pa da ne ispostujem dogovor i pobegnem 
I posle upoznas nekoga ko je xy kilometara daleko.
Tjorava posla.
to su jako retki slucajevi,nemam ni ja problem da odem za australiju cak i za manje bih otisao
Daljina neigra nikakvu ulogu. Kada smo se sreli u ovom virtuelnom svijetu moja draga je bila udaljena od mene 2500 kilometara a evo uskoro slavimo trecu godisnjicu naseg braka. Znaci sve se moze kad se hoce.