Upoznavanje preko Interneta

nisam lud da chitam onoliki text pejstovan iz nekog cureceg magazina
upoznavanje preko neta je fail za obe zainteresovane strane ako se ima neka namera za konkretluk
ko ima takve aspiracije ili nema kriterijume ili je dijabola
shto je ok sve je za ljude
za prijateljstvo i ae al sex i vishe jok

nisam lud da chitam onoliki text pejstovan iz nekog cureceg magazina
upoznavanje preko neta je fail za obe zainteresovane strane ako se ima neka namera za konkretluk
ko ima takve aspiracije ili nema kriterijume ili je dijabola
shto je ok sve je za ljude
za prijateljstvo i ae al sex i vishe jok

Odgovorno tvrdim da lupaš gluposti. Pazi, provereno. Ništa lično, jednostavno lupaš. :D

A, ok onda...Pomislila sam da se neko od ovih što se pare slovima, napokon spario in vivo :lol:

2u5aqgz.jpg
:worth:

Da li neko od vas ima iskustva u upoznavanju preko licnioglasi.org ?

Kazu ako hocu da kontaktiram sa nekom devojkom onda treba da nazovem call centar neki broj pa ce me oni preusmeriti na broj od izabrane devojke. Obracunava 30din pola minuta
Da li ste imali ovakva ili slicna iskustva?

Iza svakog monitora kuca jedno Srce. Jedan Um. Jedna Duša. I neke lepe Oke. Da. Ja verujem u to. I kada se takvi ljudi poklope, sa obe strane, tada nastaju lepa Prijateljstva. Druženja. Moguće Ljubavi. Lepe veze. Hoću reći, da u svakom pogledu treba uvek imati na umu opreznost. Mogućnost postojanja Loših ljudi. Da. Ali, naprosto, net kao i svako drugo mesto, kao što je grad, pijaca, bioskop, itd...tako i ovaj net, poseduje širok spektar vrhunski pametnih, normalnih i dobronamernih ljudi. Ako su ljudi ono što jesu, iskreni...takvi se prepoznaju. Jer sličan se sličnom uvek raduje. I ja uvek kažem...ko je normalan / a, taj se i na netu tako ponaša. A, ko je nenormalna ličnost, taj ili ta, je takva, gde god sretali takve ljude...

Lepo ti je misljenje. Ali vidis, dopisujes se s nekim preko foruma, igrice, nema on tvoju, nemas ti njegovu sliku. On je super, dobrodusan, pun razumevanja. Ali kada vidis sliku doceka te nesto ovakvo(jes malo preterivanje, malo je ovakvih xD):

tumblr_mf7g3mplck1riy9n8o1_400.jpg

Sta ako pored sve te karakterne (ne znam kako drugacije da je nazovem) privlacnosti ne postoji fizicka? E tu onda nastaje problem, jer jedna strana ostace povredjena.

Moj stav je da upoznavanje online nije toliko lose dok su osobe iskrene. Mada sam imao neka losa iskustva (upoznam devojku preko fejsa, sva je super, slatka, a kasnije bezim ko muva bez glave), ali sam imao i lepsih. S obizorm na moje godine, dodavanje devojke na nekoj socijalnoj mrezi i onda zakazivanje sastanaka nije nista neobicno, mada ja jos uvek vise volim sve licno da obavim, lepse je i moze se ostaviti bolji utisak.

Takodje znam nekoliko super osoba, koje su jaaaaakkkooooo daleko. Upoznao sam ovde jednu Engleskinju, proveo s njom neko vreme, ali ona otisla. Jedina komunikacija preko fejsa i jedne cet aplikacije preko telefona. I sad, svidjam se ja njoj, i ona meni i sta cu? :D Internet umesto da mi pomaze samo mi odmaze, jer kroz nase razgovore vidim sta nemam ;)

malo je vise od preterivanja..tako kad nekom zaostalom kazes za upoznavanje preko neta..on odma sta ako ima kracu nogu..a u zivotu takvu osobu nije sreo..a i da jeste ne znaci da s njom ne moze popricati..ko kaze da se vidjaju ljudi pre razmene slika i br telefona..ograniceni ljudi

malo je vise od preterivanja..tako kad nekom zaostalom kazes za upoznavanje preko neta..on odma sta ako ima kracu nogu..a u zivotu takvu osobu nije sreo..a i da jeste ne znaci da s njom ne moze popricati..ko kaze da se vidjaju ljudi pre razmene slika i br telefona..ograniceni ljudi

Ume da se desi, ja znam za takve slucajeve, a i sam sam se zeznuo, posto me je iscimala neka devojka preko telefona, pocelo dopisivanje i odjednom ona kaze "Tu sam ispred tvoje skole"...

Daljina neigra nikakvu ulogu. Kada smo se sreli u ovom virtuelnom svijetu moja draga je bila udaljena od mene 2500 kilometara a evo uskoro slavimo trecu godisnjicu naseg braka. Znaci sve se moze kad se hoce.

Ne mogu sad da trazim, ali imaj jedan par, neki lik je negde sa zapada, devojka je valjda iz Indonezije, ali u svakom slucaju udaljeni su xyzwc kilometara xD Pokrenuli neki blog, nesto da im daju donacije da bi on otuputovao kod nje na mesec dana i da pokusavaju da rese sve probleme. Treba im 5000 dolara. Pitam se dokle su stigli.

Back