nadam se da ce i Elle i Webhanuma naci vremena da pogledaju nas horoskop...
zahvalna sam unapred! jer ova divna Riba mi je enigma i moram je resiti!!!!!!
zahvalna sam unapred! jer ova divna Riba mi je enigma i moram je resiti!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala!
ali ova nasa veza traje, nije bila ranije i nije se zavrsila... a da je ogranicen zbog svojih stvari jeste i veza je u dobroj meri tajna...
a gde sam ja ne znam, cas sam ovde cas kod kuce, a nisam nigde

Ok, kad budes mogla...nisu u pitanju zdravstveni problemi, zanima me da li postoji mogucnost opstanka veze ili bilo sta vezano za emotivni zivot...Kad vec budes gledala moju kartu molim te pogledaj i nesto u vezi studiranja. Hvala unapred, pozZ

Vip,volela bih ako mozes malo da prokomentarises nasu vezu i sta mislis o nasoj zajednickoj buducnosti...

Vipcurlc,raskinula sam sa deckom u nedelju![]()
![]()
Ne znam da li ima smisla opet da pokusavam da popravimo stvari,izgleda da nemamo ista ocekivanja od zajednickog zivota.Jako sam nezadovoljna svojim zivotom u poslednje vreme,a to se odrazilo na nasu vezu.
Dva plutona na asc-u -to se bas retko vidja :-)Vipcurlc,raskinula sam sa deckom u nedelju![]()
![]()
Ne znam da li ima smisla opet da pokusavam da popravimo stvari,izgleda da nemamo ista ocekivanja od zajednickog zivota.Jako sam nezadovoljna svojim zivotom u poslednje vreme,a to se odrazilo na nasu vezu.
ops:Jesi li ti sigurna u svoje razloge za protiv? Ko je ovde rekao ono sto ne misli ili izjavio nesto sto nema bas istine u tome?