Boss Tanaka
Početnik
- Poruka
- 16
Ko moze pomoci
On 29.06.1976. u 22.00h Pakrac, Hrvatska
Ona 23.07.1973. u 01.00 Srpska Crnja
Hvala
ops:
On 29.06.1976. u 22.00h Pakrac, Hrvatska
Ona 23.07.1973. u 01.00 Srpska Crnja
Hvala

ne znam da ih postavim
...Nešto je bolja situacija od polovine 2008. ali definitivno rasterećenje nastupiće tek kada ti Saturn izađe iz polja braka/dugih veza što nije skoro. Dakle, sada može biti nekih poboljšanja ali mnogo manje od očekivanog, jer je Saturn planeta obaveza i primorava osobu da se spusti na zemlju u oblasti života na koju utiče a to je trenutno kao što rekoh polje braka i ozbiljnih veza. Takođe može odlagati brak, vezivanje, otežavati odnos na bilo koji način u nekom narednom periodu...
Hi Elle_77,
samo da upitam, dali bas svaki tranzit Saturna kroz polje braka, tj. 7 polje, donosi poteskoce i otezavanje i slicno? Citala sam u knjizi Greena (e sad neznam tocno kako bjese ime) da bas taj tranzit Saturna moze da donese i brak, cak prije samog Jupitera. Bas zato sto donosi bistinu i ocvrscava vezu. A tranzit Jupitera donosi neku vrstu slobode, povecanja pa da cak to zna da dovede do raspada neke veze, prije nego Saturn. Dali je to stvarno tako? Ili u praksi stvarno Saturn samo donosi nesto neugodno??
Thanks, pozdrav!
Evo iz prakse, a nadam se da ce i drugi dodati svoja iskustva.
Moj dragi je Dupli Jarac, dakle, Saturn je njegov vladar i nalazi se u VIII polju... Pri prvom tranzitu Saturna preko samog vrha VII prekidao je vezu koja je izgledalo da ne vodi u brak, zatim je usledilo retrogradno kretanje Saturna nazad u VI pa je ta veza ponovo obnovljena, da bi se definitivno zavrsila kada je Saturn ponovo usao u VII. Na 7 stepeni od vrha njegove VII kuce nalazi se Mesec/Jupiter/Lilith konjunkcija, i u periodu kada je Saturn prelazio preko te konjunkcije (sto je nepuna godina nakon ovog opisanog sleda dogadjaja) mi smo se upoznali. U narednih godinu dok je on tranzitirao VII poljem bili smo u vezi i cekali bebu, planirali vencanje. Tako da je u njegovom slucaju znacio - ostvarenje njega kroz brak.
Kod mene je Saturn vladar VII, i vladar Meseca koji je u Jarcu, i u tom periodu mi je tranzitirao kroz I polje - doneo mi je brak, kojim i vlada u mom natalnom horoskopu, i materinstvo, kojim takodje vlada preko Meseca.
Zakljucak je da treba posmatrati citav set pocev od vladavine nad kucama i znacima kojim vlada, aspekata koje prima - nikako usamljeni tranzit planete kroz polje ne moze svima doneti isto.
@ Shljokica TS
Postavio sam ti obe natalne karte:
Shljokica TS:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=tw2file27qX4y-u1184572197&nhor=24
ON:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=tw2file27qX4y-u1184572197&nhor=25
please vipcurlic ili Elle_77 ako imate vremena pogledajte ove dve karte koje su postavljene...vrlo mi je bitno
Ok, kad budes mogla...nisu u pitanju zdravstveni problemi, zanima me da li postoji mogucnost opstanka veze ili bilo sta vezano za emotivni zivot...Kad vec budes gledala moju kartu molim te pogledaj i nesto u vezi studiranja. Hvala unapred, pozZ
Ok, kad budes mogla...nisu u pitanju zdravstveni problemi, zanima me da li postoji mogucnost opstanka veze ili bilo sta vezano za emotivni zivot...Kad vec budes gledala moju kartu molim te pogledaj i nesto u vezi studiranja. Hvala unapred, pozZ
hehe ukljucena sam, pratim...
procitala sinastriju saturn-venera, sta reci... nadam se da nasa kombinacija ima srecan kraj, posle dobrog i kvalitetnog mucenja!!! sta ces lepse od toga hehehe