vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
E pa vidim da ovde se strašno trudi,da se daju realni odgovori koji mogu svima da pomognu da prevladaju lakše teškoče i suoče se sa njima.Hvala svima što ulažu svoje vreme i znanje da bi pomogli.
I ja imam strašan problem.1996 u martu sam se udala,imam dva sina(ribe) i razvela se od lava 2005 avgusta ,uradno 2006 janura.Tačno pre godinu stupila sam u vezu s mlađim,odupirala sam se međutim vremenom me ubeđivao,obečavao... ,da bih sad kad sam mislila na najbolje vezu prekinula.Dobila sam osječaj,da me koristi,da laže on tvrdi da nema para,da pomaže roditelje,da još čekam i da me Voli,da sam ljubav njegovog života...Zbunjuje me...I ja sam godinama u težkoj financijskoj situaciji i pored uporedne molila bi da mi kažete kad če se moje stanje financija popraviti i dali bi pomoglo da pokrenem svoj posao privatno.
Ja:25.04.1971 u 09:10 u Ljubljani-tu i živim
On:08.01.1980 u 23:04 u Zavidoviči-živi u Ljubljani
Šta vi ovde vidite,molim Vas pomozite mi da realnije sagledam.Gledala sam naše karte na astro ali ja se tu ne snalazim niti znam da jih prenesem.Molim Vas za razumevanje i šta mi je činiti.Bojim se da i mars u mojoj 7 kuči ne donosi meni ništa dobro.Nikad nisam tražila previše ali tuče me sa svih strana.
Očekujem istinu ne ulepšavanje,valjda če jednom bit bolje![]()
Samo povrsno kad pogledam, brak i deca moguci kao sto si rekla, kriza u braku vec bila 27, 29, 32 drasticnije i 33-34 mogao da bude razvod..nestabilan je emotivni period izmedju 32-40-te godine, i mladji muskarac se pojavljuje sa Jupiterom u strelcu i trigonom veneri..ok je i to, nije moglo da se zaobidje, ono sto se vidi je da je Jarac i da je tebi Saturn vladar 7 polja i da je u pitanju velika privlacnost ali..Sunce i Mesec su ti u konjukciji sa Hironom, u njegovom 8 polju, pa mi to lici na odicanje i gubitak osobe tipa Bika kod njega, druga stvar, sad je Jupiter pozitivan i bice sa saturnom do jeseni ali kad Saturn predje u Vagu na Uran koji vlada vanbracnom vezom ili zajednicom do tvoje 40-te bojim se da to moze da pukne, bas sa njim i dodatno sto je kod njega Veza sa tobom predstavljena konjukcijom saturna i Meseca u 12 polju a bracna veza mu je Mars u Devici..kad kod njega saturn dodje na kraj Device, bice u kvadratu sa Neptunom i mislim da je to zahladjenje i udaljavanje sa njegove straneNjemu je tek period 30-31 do 34 godine bitan za brak a Jupiter ce da mu tokom 2009 godine donese ljubav sa Venerom trigon Pluton a i Saturna na Saturnu i mesecu sto si ti..tako da, povrsno gledano, kazem, meni ipak ovo lici da treba malo da se saceka i vidi razvoj situacije , da se nacrta Dejvison horoskop odnosa i vidi da li tu odnos ima perspektivu i kako se odnos krece u sadasnjem i bliskom buducem vremenu...Po tvom natalu ti trebas da pricekas, mislim da je tebi period 43-45 ponajbolji tek za nesto trajnije i da sada ne treba da se zuri..
Za finansije je bolje sa ovim Jupiterom od jeseni, pomoci ce mu saturn da se stabilizujes, a mislim da je pocetak 2009 dobar za razvoj u poslovnoj sferi..videcemo jos, kako znas da ubacis kartu, uradi Dejvison horoskop za vas dvoje pa da vidimo jos malo..

Tek sad sam videla da postoji i ova tema,a vec sam ostavila podatke na temi polje dece u natalu.Posto ne umem da uradim natalnu kartu,
onako kako ste vi napisali ostavicu svoje i suprugove podatke,pa ako neko moze da nam kaze ima li sanse da imamo nas dvoje dece i kada?

..totalni sam laik.. zato molim Vas iskusne.. ako treba još što za podatak samo recite i unaprjed Puno Hvala