uporedni horoskop...

ne valja ti karta, uporedni treba postaviti sa njegovim krugom tako da se vide položaji njegovih kuća.
ovako se vide samo tvoji.
sinastrija... ako ne znaš koja je karta u pitanju.

- - - - - - - - - -

kako god okreneš, tvoj je mesec u njegovom 12, a njegov u tvom 6, što nije sjajna postavka, + njegovo sunce u tvom 8...

Обострана посесивност, љубомора, опсесије.

Hvala.tako sam si i ja nekako mislila.Vecinom jednoj ili drugoj strani to smeta,ali zanimljivo da meni ne,tj.to meni cak i pase.Jel za to moja venera zasluzna? Stavila sam nas usporedni pa da bude jasnije.
6zslki.png

Ne nije. :) pokloni mi je davno delfina privjesak za kljuc sto?
Зато што његов Јупитер и Месец се налазе у твоме шестоме пољу.

Шесто поље осим посла означава и животиње, па сам претпостављао да ти је он као пажљив и галантан мушкарац (Месец у Раку и Јупитер у Лаву) пружио вредан и леп поклон, оличен у животињи. Што се тиче пословног односа не морам да питам за детаље, верујем да излази у сусрет својим запосленима, да је толерантан, да оне које готиви, мотивише да још боље раде са повишицама, одморима, добрим ручковима по ресторанима, удобним намештајем по канцеларијама....

Hvala.tako sam si i ja nekako mislila.Vecinom jednoj ili drugoj strani to smeta,ali zanimljivo da meni ne,tj.to meni cak i pase.Jel za to moja venera zasluzna? Stavila sam nas usporedni pa da bude jasnije.
6zslki.png
Јесте, зато што има изазован и проблематичан однос са његовим Сатурном. Квадрат указује на потешкоће у изражавању љубави. Венера воли блискост, романтику, заједништво, а Сатурн је познат по самоћи, отуђењу, летаргији, егоизму. Можда он твоје изјаве љубави доживљава као ограничавање његове слободе, његове самоће, приватности, ега, као гушење укратко. Твоја Венера пада у његово девето поље. Девето поље је слобода, филозофија, дух. Пружи му неку ширину и биће задовољнији.

Зато што његов Јупитер и Месец се налазе у твоме шестоме пољу.

Шесто поље осим посла означава и животиње, па сам претпостављао да ти је он као пажљив и галантан мушкарац (Месец у Раку и Јупитер у Лаву) пружио вредан и леп поклон, оличен у животињи. Што се тиче пословног односа не морам да питам за детаље, верујем да излази у сусрет својим запосленима, да је толерантан, да оне које готиви, мотивише да још боље раде са повишицама, одморима, добрим ручковима по ресторанима, удобним намештајем по канцеларијама....

Јесте, зато што има изазован и проблематичан однос са његовим Сатурном. Квадрат указује на потешкоће у изражавању љубави. Венера воли блискост, романтику, заједништво, а Сатурн је познат по самоћи, отуђењу, летаргији, егоизму. Можда он твоје изјаве љубави доживљава као ограничавање његове слободе, његове самоће, приватности, ега, као гушење укратко. Твоја Венера пада у његово девето поље. Девето поље је слобода, филозофија, дух. Пружи му неку ширину и биће задовољнији.

Totalno pogodeno,malo ga taj saturn zeza,ali nije jako strasno,malo je i povuceniji zbog situacija u ljubavi koje mu nisu bile bas bajne u proslosti i moram bas napomenuti da khm,seksualno nije bio aktivan sve dok se mi nismo spojili.Rade je bio sam i bez odnosa,nego da bude sa krivom partnericom i tako.Uglavnom se bas vidi utjecaj Skorpiona,nista nema skoro da mu se podudara sa znakom,tj.strijelcom.I jos samo jedno pitanje i sa mnom si gotov :D Ima li buducnosti za brak i slicno? I jos jednom puno ti hvala na objasnjenjima :)

Dali ce doci do braka zivljenja s njim.. :)
За сада не. Обострани положаји Сатурна у вашим кућама брака (његовог Сатурна у твојој седмој кући, твог Сатурна у његовој седмој кући) говоре да ће тек након протека одређеног времена наступити брак. Обавезе и проблеми одлажу да се сада вас двоје узмете. Да ли је то због његових пословних обавеза или пак неких здравствених проблема (његов Сатурн на твом десценденту) или због твојих стремљења у каријери, јурења доктората или пак уздизања на већој скали едукације или нечег што има везе са иностранством (твој Сатурн на његовом десценденту), нешто јесте препрека и то одлаже живљење. Кад се буду стекли неопходни услови, он ће бити тај који ће те запросити (његов Сатурн на твом Сунцу).

Zanimljiva je pozicija Venere i SMC kada gledamo decu kao prepreku.

Najbolje bi bilo da se kaze cela situacija jer prepreke nisu male.

- - - - -

Mesec mozemo da gledamo kao da je u kuci 3 jer se radi o kljucu, tj. privesku.
On je njoj u kuci 8, a ona je njemu u kuci 6. Njen Uran na DC. Njegov Pluton u Vagi.
Iskreno, nista ovde ne deluje kao brak. Mozda bih i rekao da putovanje moze da promeni stvari, ali to je samo veoma privremena solucija, sva obecanja ce vremenom da nestanu.

Njoj Uran 7, njemu Pluton Vaga. Tu je kombinacija SAturna i MArsa uz zabavu preko Lava. Ne bih znao sta da kazem jer generalno ne volim da pricam kada se radi o rasturanju bilo kakvih brakova, sto onih koji su uveliko tu, sto onih koji bi se tek srusili kasnije.

Ima li buducnosti za brak i slicno?
Има. Али да би се дошло до брака, биће потребно доста твоје воље (Сунце), енергије (Марс), лукавости, интелекта (Меркур) и стрпљења, тактичности (Сатурн). Зато што ове наведене четири планете су твоје и падају у његово поље брака. Већ смо говорили о односу Сатурна и Венере и његовом схватању љубавног односа и слободе. Оног тренутка када буде прихватио брак као корелацију слободе и обавеза, као највиши стадијум љубавног односа у којем постоји и довољно маневарског простора (слободног деловања) и за тебе и за њега, прихватиће те комплетно, али је сасвим сигурно да те и сада доживљава веома озбиљно и да те прихвата и воли, зато што твоје личне га уверавају да ћеш у браку бити јак и поуздан партнер.

Твој Јупитер делује стимулативно и позитивно, пада у његову четврту кућу. То говори о будућој породичној стабилности, само ћеш морати да избегаваш конфронтацију са његовом мајком (твој Јупитер је у квадрату са његовим Месецом).

Има. Али да би се дошло до брака, биће потребно доста твоје воље (Сунце), енергије (Марс), лукавости, интелекта (Меркур) и стрпљења, тактичности (Сатурн). Зато што ове наведене четири планете су твоје и падају у његово поље брака. Већ смо говорили о односу Сатурна и Венере и његовом схватању љубавног односа и слободе. Оног тренутка када буде прихватио брак као корелацију слободе и обавеза, као највиши стадијум љубавног односа у којем постоји и довољно маневарског простора (слободног деловања) и за тебе и за њега, прихватиће те комплетно, али је сасвим сигурно да те и сада доживљава веома озбиљно и да те прихвата и воли, зато што твоје личне га уверавају да ћеш у браку бити јак и поуздан партнер.

Твој Јупитер делује стимулативно и позитивно, пада у његову четврту кућу. То говори о будућој породичној стабилности, само ћеш морати да избегаваш конфронтацију са његовом мајком (твој Јупитер је у квадрату са његовим Месецом).

Evo sad tek vidim odgovor,puno puno hvala :) :)

Therionll da ti javim povratnu informaciju,prosli utorak smo nazalost prekinuli,tj.ostavio me,bas dok je pocel taj retro merkur :( Uglavnom njegova destruktivnost i taj grc od gubitka je dosta jaki,iskreno se nadam da budemo to prezivjeli skupa,****** ovan sam i ne mogu to tek pustiti zbog toga samo.Morala bum ici sad jos vise polako da se do kraja prepusti.

Back