Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Naravno.
On je potpuno javan samim tim sto je na forumu...tako da ...izvolite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.

Jeste ...rekla je da su bili u poseti i da ste se upoznali , mada ona direktora zna i od pre , sa starim vrticem je isto dolazila .....al najsimpaticniji u toj njenoj prici bio je komentar da se direktor malo ugojio i da joj se tako vise dopada 
Jeste ...rekla je da su bili u poseti i da ste se upoznali , mada ona direktora zna i od pre , sa starim vrticem je isto dolazila .....al najsimpaticniji u toj njenoj prici bio je komentar da se direktor malo ugojio i da joj se tako vise dopada
![]()

danas sam čula od jedne mame da neće biti testiranja za narednu godinu, tj za narednu generaciju đaka prvaka
da li je to tačno?

koja su pitanja bila prošle godine na testiranju,
da li neko to može da mi kaže?

Mislim da to služi da vide koliko ćeš da se uspaničiš bez deteta (i kako mu je samom u drugoj sobi) pa da te stave kod neke učiteljice kojoj ne smetaju roditelji koji stalno dolaze. I da vide koliko se uopšte baviš detetom.Ne znam ni ja od cega moze da se pravi jos obuca![]()
Zivimo u vreme kad skoro da nema koznih cipela , nije ni cudo da ne znaju.
I nose patike uglavnom...
Mislim da je to bas glupavo pitanje za upis u skolu.
![]()
Mene vise zanima onaj upitnik za roditelje koje popunjavas kad je dete samo sa psihologom.
Dakle....rekose mi da tu ima pitanja tipa ...koji je omiljeni cvet vaseg deteta, omiljni junak, boja....
Iskrena da budem zamislila sam se.
Boju znam ...to je definitivno
Al cvet![]()
Pitam je jednom kaze ruza, pitam je drugi put kaze petunija, pitam treci put lepa kata....
I sad ti budi pametan.
Tek junake menjaju svako malo ...
I cemu to uopste sluzi ???
Au Jukie ti mora da si mLogo mator![]()

Mislim da to služi da vide koliko ćeš da se uspaničiš bez deteta (i kako mu je samom u drugoj sobi) pa da te stave kod neke učiteljice kojoj ne smetaju roditelji koji stalno dolaze. I da vide koliko se uopšte baviš detetom.
)
Idi bre nasmeja me .
skroz me provalila kakva sam i samo kul 

e jeste ako kaže dete terminator zaključiće da je serijski ubica u najavi... mislim nemam pojma al šta paničarite poenta je je da se vidi valjda dal je dete sposobno za OŠ... ne šalju podatke BIA-i.. nadam se