Uniforma

...elem, ne volem uniforme bilo kog tipa...sama ne simpatisem sto je nosim iako je sva utegnuta i stvarno nije uopste bezlicna, bas su se potrudili kada su je pravili, ali odeca mi dodje vid neverbalne komunikacije i kada me odvojis od iste osecam se sasavo...kao da nisam ja JA.
...kod muskaraca me ne pale ta zanimanja, vojska, policija, piloti, doktori...nista od toga nije bas moj djir i cesto u hotelu prodjem kraj rodjenog pilota u civilu, glatko ga ne prepoznam cim skine sve gedzete sa sebe i onda se vidi da nit' su lepsi od drugih muskaraca, nit' zgodniji...ima sjajnih primera, narovno ali njima pilotska uniforma i ne treba, bili bi zgodjusnji svejedno...

Ma, kada muskarac ima finu visinu i vatak je nista lepse od dobro skrojenog kaputa i dubokih cipela/cizama. Jos ako ima duzu kosu, i jaku, pravu musku vilicu... :rumenko:

metalac

- - - - - - - - - -

Ma, kada muskarac ima finu visinu i vatak je nista lepse od dobro skrojenog kaputa i dubokih cipela/cizama. Jos ako ima duzu kosu, i jaku, pravu musku vilicu... :rumenko:
austin-03.jpg

gresis sto uniformu poistovecujes sa nekim ljudsim otpadom

prva stvar koju uniforma podrazumeva je moralnost - da tu istu uniformu nikad ne obrukas
druga, da bi je nosio i da bi ti stajala, mora da postoji fizicka spremnost..sa njom ide mentalna snaga..
jednom recju - moralna gromada

nanosio sam se ja uniformi prilično, a što se ''moralnih gromada'' tiče, tripuješ, tu se obično radi o sindromu glumljenja ili zloupotrebljavanja ili iluzije moći (komunalna ''policija'' npr)

Ja ne volim uniforme
Asocira me na policiju

dont fark da police

Poslednja izmena:
znači kazni vas saobraćajac i onda vi zanavjek zamrzite policiju :lol:
i psi vam je zamrze jer su se i oni vozili u kolima i prisustvovali nemilom događaju

- - - - - - - - - -

od uniforama mi je seksi her flik fazon

nanosio sam se ja uniformi prilično, a što se ''moralnih gromada'' tiče, tripuješ, tu se obično radi o sindromu glumljenja ili zloupotrebljavanja ili iluzije moći (komunalna ''policija'' npr)

dont fark da police

ko komunlace jos smatra za policiju ili za moralne gromade
gde je moral kad kazne pisu bakama koje prodaju cvece na ulici
jad i beda, kakve bre gromade

Back