gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
Има јако згодних и маркантних свештеника.
Ima kada tek uđu u službu, nakon 10-15 god izgledaju kao trudnica koja nosi nosi petorke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima kada tek uđu u službu, nakon 10-15 god izgledaju kao trudnica koja nosi nosi petorke.
A ne.Ja bi nesto ovako
![]()
Немам појма, за мене су они врх мушке лепоте. Притом сам атеиста.
који? православни?

Uopšte mi nisu seksi. Treba mu pola sata samo dok otpertla čizme idibre ko ima vremena da čeka tolikoZene,jel volite uniformu na muskarcu ?
Jesu i vama seksi ?
Pogledajte prilog 390241
Pogledajte prilog 390242

Немам појма, за мене су они врх мушке лепоте. Притом сам атеиста.
Uopšte mi nisu seksi. Treba mu pola sata samo dok otpertla čizme idibre ko ima vremena da čeka toliko![]()

Volimo..al hirurske![]()

Uopšte mi nisu seksi. Treba mu pola sata samo dok otpertla čizme idibre ko ima vremena da čeka toliko![]()

Pališ se na klompice?
Mfhaha...e naleteo sam na Pad Italije..kad dođu četnici, pa kažu da nisu sa Đujićem, nego su gusari![]()
I ja volim uniformisana lica.Ali bez fantomki....
Ljekari mi i nisu neki muskarci.Vise laboranti....
Đujić je baš faca, ne kao ovi papani gore.
Msm bio je faca.
))pa sta znam ne bas nesto...cak mozda i ne..jer ono kontam da se ljudi loze na uniforme jer simbolisu moc..al ja vidim ovo pa onda jos pomislim koliko ima bahatih debila u policiji,pa mi nesto ne radi za sistem ono da cu da se nalozim;/Zene,jel volite uniformu na muskarcu ?
Jesu i vama seksi ?
Pogledajte prilog 390241
Pogledajte prilog 390242
Lako će njega anđa raspertlati, nego samo fantomku da mu ne skida, ko zna šta čuči ispod iste![]()

A ne.Ja bi nesto ovako
![]()

bolja je prirodna fantomka
![]()
a zato sam ja morala da imam braon oci,a svi sa kevine str plave i zelene

Volimo i u uniformi, i bez uniforme
![]()

Zene,jel volite uniformu na muskarcu ?
Jesu i vama seksi ?
Pogledajte prilog 390241
al ovaj mister bin pljunuti vidi mu oci![]()