- Poruka
- 94.116
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su neke naci-gestapo suxualne fantazije![]()

Ma, kada muskarac ima finu visinu i vatak je nista lepse od dobro skrojenog kaputa i dubokih cipela/cizama. Jos ako ima duzu kosu, i jaku, pravu musku vilicu...![]()

Ma, kada muskarac ima finu visinu i vatak je nista lepse od dobro skrojenog kaputa i dubokih cipela/cizama. Jos ako ima duzu kosu, i jaku, pravu musku vilicu...![]()
samo bez brade i kose.
Više voliš svojeručno da deluje bez pomagala?![]()

Znaci nijednu sem mene ne loze hirurzi.![]()

Lep osmeh, zdravi zubi, pa moze da gricne
- - - - - - - - - -
Ne bas![]()
sledeca 

ma ta je crna ovca
ne cini stjuardesicu samo uniforma

Zene,jel volite uniformu na muskarcu ?
Jesu i vama seksi ?
Pogledajte prilog 390241
Pogledajte prilog 390242
A na policiju sam alergična
I moji psi takođe

A na policiju sam alergična
I moji psi takođe

siri se zarazaA na policiju sam alergična
I moji psi takođe

gresis sto uniformu poistovecujes sa nekim ljudsim otpadom
prva stvar koju uniforma podrazumeva je moralnost - da tu istu uniformu nikad ne obrukas
druga, da bi je nosio i da bi ti stajala, mora da postoji fizicka spremnost..sa njom ide mentalna snaga..
jednom recju - moralna gromada
Ja ne volim uniforme
Asocira me na policiju
Da ..u pravu si.Uopšte mi nisu seksi. Treba mu pola sata samo dok otpertla čizme idibre ko ima vremena da čeka toliko![]()

nanosio sam se ja uniformi prilično, a što se ''moralnih gromada'' tiče, tripuješ, tu se obično radi o sindromu glumljenja ili zloupotrebljavanja ili iluzije moći (komunalna ''policija'' npr)
dont fark da police