- Poruka
- 384.240
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 su stvari, prirodni prirast i broj stanovnikaŠta se sve dešava u svetu cime se širi nesigurnost kod ljudi i povecanje siromaštva nije ni cudo sto natalitet opada
Nina:Šta se sve dešava u svetu cime se širi nesigurnost kod ljudi i povecanje siromaštva nije ni cudo sto natalitet opada
Освалд Шпенглер:Када обични људи високо култивисаног народа почну да посматрају „имање деце“ кроз призму „за“ и „против“, то значи да је дошло до велике прекретнице. Природа не познаје „за“ и „против“. Тамо где царује живот, ту влада унутрашња органска логика, оно неописиво које је потпуно изван домена свести. Необуздано размножавање примитивних народа је природна појава о којој се чак ни не размишља, а камоли суди у погледу њене корисности. Када се за живот траже разлози, тада је сам живот постао упитан. У том тренутку почиње разборито ограничење броја рођених, што се најпре правда лошим економским стањем, а затим престаје да се уопште правда.
Natalitet opada zbog “emancipovanih” glupaca i njihovih papucara.
Evo odlicnog primera kako retardi reaguju na normalno pitanje.
Jos malo i niko ih vise nece “smarati”; najcesce ime u porodilistima zapadne evrope je MuhamedPa vidi, danas medicina napredovala, muskarci mogu da promene pol i da radjaju, tako da, ako se nekom radjaju deca - eto resenja, nema potrebe da neko smara zenu "normalnim" pitanjima![]()
Pa neka, sta ima veze. Ionako cemo svi da umremo jednog dana, a za 200 godina niko nece ni da nas pamtiJos malo i niko ih vise nece “smarati”; najcesce ime u porodilistima zapadne evrope je Muhamed![]()
Pradeda i cukundeda bi bili ponosniPa neka, sta ima veze. Ionako cemo svi da umremo jednog dana, a za 200 godina niko nece ni da nas pamti![]()
Nebi ja verovao UNu; plavi slemovi ti srusise drzavu, a sad ce i koren da ti iscupaju.2 su stvari, prirodni prirast i broj stanovnika
iako prirodni prirast opada, broj stanovnika raste, znaci manje se radja ali s ogledom na brojnost svetske populacije stanovnistvo se povecava, u zadnjih 5 godina je porastao za oko 500 miliona
https://www.un.org/development/desa....desa.pd/files/wpp2022_summary_of_results.pdf
Pogledajte prilog 1740926
Pre 200 godina je ziveo cukundeda od cukundede, LOLPradeda i cukundeda bi bili ponosni![]()
Ne secam, ali verovatno licim na njegaPre 200 godina je ziveo cukundeda od cukundede, LOL
Jel se secas ti svog cukundede cukundede?![]()
Ja verujem samo Vucicu i Tarabicima!Nebi ja verovao UNu; plavi slemovi ti srusise drzavu, a sad ce i koren da ti iscupaju.
Verujem da je tako.Ja verujem samo Vucicu i Tarabicima!
ovo je na žalost tacnoPa neka, sta ima veze. Ionako cemo svi da umremo jednog dana, a za 200 godina niko nece ni da nas pamti![]()