Možda jesam najgora majka na svetu ali.......

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
377.330
Ova objava na društvenoj mreži izazvala je polemiku ..Šta vi mislite o stavu ove majke i da li se slažete sa njom?
да-ли-мислите-да-можете-детету-да-забраните-нешто-што-сви-v0-309qd9i3ttue1.jpg

Ova objava na društvenoj mreži izazvala je polemiku ..Šta vi mislite o stavu ove majke i da li se slažete sa njom?
Pogledajte prilog 1714814
Nije normalno ovo zakupljivanje separea.
I nije mi baš najnormalnije da dijete od 15 godina udara po viskiju.
Ono što mi je normalno da poput mene s nekih 13 ili 14 ode na logorovanje s društvom, tamo se u debelom neznanju namaže žestice (a ne planski, kao taj magarac iz separea), ispovraća dušu, bude dva dana nakon toga za ništa, ali da idući put u tim godinama na logorovanju pije pivo, a žesticu narednih 5 godina od gađenja ne takne.
Ipak, najčudnije od svega mi je maloljetnik na mjestu gdje se potežu pištolji, a to se po klubovima radi.
I uopće ne mislim da je mater iz priče nešto pretjerano konzervativna, ako uopće.
Dijeci od 15 godina je dovoljno maksimalno dva, tri velika piva i bog ih veselio.
Biti će im super, a nitko neće završiti na ispumpavanju.

Poslednja izmena:
Mislim da se to resava ranije.

Ako mu u kuci neguje kulturu srparea i viskija (kultura ovog uzasa sto se danas naziva muzikom), naravno da ce da se bori sa 15-togodisnjakom koji hoce da zivi tu kulturu.

Ako mu u kuci neguje rock i metal kulturu, nece ni imati tih problema.
Okej, trosice malo vise para na knjige i muzicke instrumente, ali sta ima lose u tome 🤷

Moji starci su bili stvarno liberalni kao malo koji, posramili bi neke današnje "moderne roditelje", ali da sam s 15 godina tražio pare za separe u noćnom klubu gdje bi s društvom ispijao whisky... ne kažem da bi mi u tim godinama zavalili šamarčinu da bi se okretao oko svoje osi, ali bi požalio dan kada sam pitao.
Uostalom, ni mrtav se tako nešto ne bi usudio ni pitati.
Stvarno mi je bilo dozvoljeno puno, ali je postojala vrlo jasno zacrtana granica do koje sam mogao ići.

Back