- Poruka
- 377.330
Ova objava na društvenoj mreži izazvala je polemiku ..Šta vi mislite o stavu ove majke i da li se slažete sa njom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ulaz maloletnim licima u takve klubove i sluzenje alkohola je zabranjeno. Ako ode, nek zove inspekciju tom klubu.
Radi policijaИнспекција ради у 12 сати ноћу, и чим их она позове има да оду на лице места?
Gde ti živiš prijatelju? Kad bi inspekcija to tako revnosno kontrolisala onda cele ove priče ne bi ni bilo.Ulaz maloletnim licima u takve klubove i sluzenje alkohola je zabranjeno. Ako ode, nek zove inspekciju tom klubu.
Da. Vikendom ima dežura.Инспекција ради у 12 сати ноћу, и чим их она позове има да оду на лице места?
Nije normalno ovo zakupljivanje separea.Ova objava na društvenoj mreži izazvala je polemiku ..Šta vi mislite o stavu ove majke i da li se slažete sa njom?
Pogledajte prilog 1714814
Pa možda nije bolje, ali nije ni daleko.bolje neka u tim godinama vuče lajnu
Jel u klubovima u Srbiji dozvoljeno točenje alkohola ispod 18 godina,i uopšte ulaz maloljetnicima u klubove ?Slažem se sa majkom i podržavam je u ovoj njenoj odluci..uz jedno.. baš me briga za prava dece
Gdje ti živiš?Jel u klubovima u Srbiji dozvoljeno točenje alkohola ispod 18 godina ?
Šta je to bitno ? Nije mi normalno ulaz u klubove ispod 18 i točenje alkohola ispod 18.Gdje ti živiš?
Šta će deca u kafani?Šta je to bitno ? Nije mi normalno ulaz u klubove ispod 18 i točenje alkohola ispod 18.
Naravno da nije normalno, ali je danas uobičajeno.Šta je to bitno ? Nije mi normalno ulaz u klubove ispod 18 i točenje alkohola ispod 18.
Haha dobar si.Šta će deca u kafani?
Kad odsluži vojsku, onda može.
Naravno,pa takve izjave sa 15 godina i nisu nenormalne.Nisu te izjave za tu starosnu dob od juče.Deca u raznim fazama zivota umeju svasta da izgovore...I "najgora majka na svetu" i "mrzim te najvise na svetu" itd...Ali je sasvim ocekivano da ce kada odrastu biti zahvalni na tim zabranama i takvom vaspitanju...