- Poruka
- 29.459
Јао, моча
И тај сок од парадајза у салати, ту се мала и ја увек побијемо![]()
samo ti moci, smesi ti se tema podrska za dijetu.

- - - - - - - - - -
i ja volim tu mocu, ali srecom ne jedem hleb, al zato sok od paradajza popijem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јао, моча
И тај сок од парадајза у салати, ту се мала и ја увек побијемо![]()

samo ti moci, smesi ti se tema podrska za dijetu.
- - - - - - - - - -
i ja volim tu mocu, ali srecom ne jedem hleb, al zato sok od paradajza popijem.![]()

Ма, не треба мени подршка, имам огледало, кад решим ту је крај...
А писала сам већ шта сам себи урадила са плазмом и кафом![]()

videla sam za plazmu i kafu...
onaj beli, najbelji, najnezdraviji hleb, onako mekan, svez i moca od mesa ili paradajz salate....mmmmmm
- - - - - - - - - -
inace rituale nemam.
- - - - - - - - - -
osim sto ujutro prvo skuvam kafu i zapalim cigaretu...eto to mi je kao neki ritual.
#ebovasseks vas koji niste izasli iz puberteta
seks se podrazumeva, ali nema veze sa ovim ritualima
ovo su oni mali trenuci koji daju sjaj danu![]()
Ma sta ces ga i umakati, samo ga kvasis i prljas![]()

Aman bre, tema je o svakodnevnim ritualima, a u uvodnom postu se ne radi o umakanju u čajni kolutić, nego o umakanju čajnog kolutića u čaj.
@tema - volim male svakodnevne rituale. Ujutro ne sedam na WC šolju ako nemam sudoku u ruci.![]()

mi poznajemo bolje jedni drugima intimu, nego sto znaju bliski ljudi u rl.![]()

Kolko bese jedan inc?

Sad retko jedem hleb, al ranije sam voleo da s njim umočim u onu mast koju meso ispusti posle prženja.
I kad napravim paradajz-krastavac-luk salatu, pa da umočim u onaj paradajz sok na dnu činije.
Mnogo volim i kad uzmem kutiju frikomovog "kvatro" porodičnog sladoleda, zavalim se i upalim seriju.
uhvatim danas sebe kako pijem caj i kako cajni kolutic umacem u vrucu tecnost sa posebnom paznjom i ocekivanjem
kako procenjujem sa nestrpljenjem trenutak koliko kolutic da zadrzim u toploj tecnosti da bi se reakcija -e******, pretvorila u uzitak zbog rastapanja natopljenog komadica u ustima
taj ritual mi u toku dana pricinjava posebno zadovljstvo
nekako nebitna stvar mi svaki dan (kad umocim keks na pravi nacin i sa pravom merom) onako bas ulepsa
da li imate vi neke svoje na prvi pogled nebitne rituale, ali koji vas bas usrece![]()

malopre uspavljujem sestricevog sina i pevam mu nesto od kolibrija i ne ide..moram da se vratim na stari repertoar![]()
ta mi je omiljena
i mom sestricu i mom detetu sam je pevala kao uspavanku
tu i ovu najskuplju
malopre uspavljujem sestricevog sina i pevam mu nesto od kolibrija i ne ide..moram da se vratim na stari repertoar![]()

Aman bre, tema je o svakodnevnim ritualima, a u uvodnom postu se ne radi o umakanju u čajni kolutić, nego o umakanju čajnog kolutića u čaj.
@tema - volim male svakodnevne rituale. Ujutro ne sedam na WC šolju ako nemam sudoku u ruci.![]()

uhvatim danas sebe kako pijem caj i kako cajni kolutic umacem u vrucu tecnost sa posebnom paznjom i ocekivanjem
kako procenjujem sa nestrpljenjem trenutak koliko kolutic da zadrzim u toploj tecnosti da bi se reakcija -e******, pretvorila u uzitak zbog rastapanja natopljenog komadica u ustima
taj ritual mi u toku dana pricinjava posebno zadovljstvo
nekako nebitna stvar mi svaki dan (kad umocim keks na pravi nacin i sa pravom merom) onako bas ulepsa
da li imate vi neke svoje na prvi pogled nebitne rituale, ali koji vas bas usrece![]()