umocicu

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
samo ti moci, smesi ti se tema podrska za dijetu. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

i ja volim tu mocu, ali srecom ne jedem hleb, al zato sok od paradajza popijem. :zkez:

Ма, не треба мени подршка, имам огледало, кад решим ту је крај...

А писала сам већ шта сам себи урадила са плазмом и кафом :rumenko:

Poslednja izmena:
Ма, не треба мени подршка, имам огледало, кад решим ту је крај...

А писала сам већ шта сам себи урадила са плазмом и кафом :rumenko:

videla sam za plazmu i kafu...:mrgreen:

onaj beli, najbelji, najnezdraviji hleb, onako mekan, svez i moca od mesa ili paradajz salate....mmmmmm

- - - - - - - - - -

inace rituale nemam.

- - - - - - - - - -

osim sto ujutro prvo skuvam kafu i zapalim cigaretu...eto to mi je kao neki ritual.

videla sam za plazmu i kafu...:mrgreen:

onaj beli, najbelji, najnezdraviji hleb, onako mekan, svez i moca od mesa ili paradajz salate....mmmmmm

- - - - - - - - - -

inace rituale nemam.

- - - - - - - - - -

osim sto ujutro prvo skuvam kafu i zapalim cigaretu...eto to mi je kao neki ritual.

То, то...

Aman bre, tema je o svakodnevnim ritualima, a u uvodnom postu se ne radi o umakanju u čajni kolutić, nego o umakanju čajnog kolutića u čaj.

@tema - volim male svakodnevne rituale. Ujutro ne sedam na WC šolju ako nemam sudoku u ruci. :)

mi poznajemo bolje jedni drugima intimu, nego sto znaju bliski ljudi u rl. :rotf:

mi poznajemo bolje jedni drugima intimu, nego sto znaju bliski ljudi u rl. :rotf:

Ma znaju i oni, sudoku mi čeka spreman u kljonji, boli me uvo da ga sakrivam kad dolaze gosti. :)
Takav sam kakav sam, ako je mogao Profesor Kosta Vujić da jede višnje i pljucka koštice kroz prozorče, mogu i ja da rešavam sudoku. :kez:

Sad retko jedem hleb, al ranije sam voleo da s njim umočim u onu mast koju meso ispusti posle prženja.

I kad napravim paradajz-krastavac-luk salatu, pa da umočim u onaj paradajz sok na dnu činije.

Mnogo volim i kad uzmem kutiju frikomovog "kvatro" porodičnog sladoleda, zavalim se i upalim seriju.

aaaaaaaaaaaaaaa :isto:

Volim plazmu u caj i sad rekoh muzu da kupi plazmu dive me podstakla
Sad ne mogu iseckati da dodje :ceka:
Elem rituali su mi kafa i cigareta ujutru a dok nisam bila na rezimu i spekulas i caj ili kafa
Nemam drugih rituala osim sto slusam muziku do besvesti

uhvatim danas sebe kako pijem caj i kako cajni kolutic umacem u vrucu tecnost sa posebnom paznjom i ocekivanjem
kako procenjujem sa nestrpljenjem trenutak koliko kolutic da zadrzim u toploj tecnosti da bi se reakcija -e******, pretvorila u uzitak zbog rastapanja natopljenog komadica u ustima
taj ritual mi u toku dana pricinjava posebno zadovljstvo
nekako nebitna stvar mi svaki dan (kad umocim keks na pravi nacin i sa pravom merom) onako bas ulepsa
da li imate vi neke svoje na prvi pogled nebitne rituale, ali koji vas bas usrece :)
:zkez:

Aman bre, tema je o svakodnevnim ritualima, a u uvodnom postu se ne radi o umakanju u čajni kolutić, nego o umakanju čajnog kolutića u čaj.

@tema - volim male svakodnevne rituale. Ujutro ne sedam na WC šolju ako nemam sudoku u ruci. :)

Cajni kolutic ahahahahhahahahah ... :lol:

Nisi bas morao ovo za sudoku :lol:

Дивка, оде Љубинкина дијета, ебло те умакање :zcepanje:
Ено је, умаче све у шеснаест...

nemamo mi smo roboti

- - - - - - - - - -

volim da se prevezem gradskim prevozom kad nije gužva, ne vozim se bez veze uglavnom nego od A do B i to neki povratak kući
:/
kafa
oduzeće mi se poeni sad

uhvatim danas sebe kako pijem caj i kako cajni kolutic umacem u vrucu tecnost sa posebnom paznjom i ocekivanjem
kako procenjujem sa nestrpljenjem trenutak koliko kolutic da zadrzim u toploj tecnosti da bi se reakcija -e******, pretvorila u uzitak zbog rastapanja natopljenog komadica u ustima
taj ritual mi u toku dana pricinjava posebno zadovljstvo
nekako nebitna stvar mi svaki dan (kad umocim keks na pravi nacin i sa pravom merom) onako bas ulepsa
da li imate vi neke svoje na prvi pogled nebitne rituale, ali koji vas bas usrece :)

Volim kad dan ima red, kad imam nešto planirano i jedno po jedno završavam i sve štikliram, volim kad mali deo dana odvojim za čitanje ili učenje nečega novog.
Mrzim kolaps, mrzim haos, mrzim kad dani prolaze kao dani mrmota, u kolotečini sve jedva improvizujući, bez fokusa... Treba li reći da je uglavnom tako. :neutral:

Back