jako debeo
Početnik
- Poruka
- 32
Dobre ove tetke!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala!zorab:Kako su slatki!!!!! Sad kada sam ih videla idem na "bisere" da ponovo citam sta su rekli.
Pozdravcina za momke i tetku!
.
Sad ću da ti otkrijem tajnuzorab:ovo kako sam zapamtila od Duska Radovica:
- Majke, radjajte deci sestre. Jer sestre postaju tetke. A tetke su najlepsi ukras detinjstva.
A torta je ogomna i, ocigledno, ne mali izazov za izvodjace slatkih radova... Vrhunac moje poslasticarske kretivnosti je vajanje od mase za kasato (mleveni keks i sve ono unutra), torta je onda pljosnata i mali konzument mora da se nagne da bi video sta predstavlja...Verovatno si isprobala te lakse varijante gradnje kad mozes da napravis vertikalnu tvrdjavu! I tako veliku.
), odnosno konstrukcija je od kora oblandi. Sad još samo očekujemo reakciju slavljenika i ekipe. Mene je oborio onaj top na vrhu tvrđave sa "racing" točkovima! Šta ću, vodim i automobilizam...smeh:Sad ću da ti otkrijem tajnu![]()
Ovog puta torta jeste baš od te mase (moji klinci obožavaju razne oblike, ali ni jednu tortu ne jedu osim plazme! :sad: ), jer je to bila slavljenikova želja... Zato smo i mogli da se toliko igramo.![]()
Inače, jedan deo je "prazan" (on je sinoć silno zavirivao da vidi šta je "unutra"), odnosno konstrukcija je od kora oblandi.
Orjentacije radi, za sve to potrošeno je 4 kutije (od po 300g) plazma keksa.
Inače imam "slučaj" sa tetkama, 4 komada! :wink: Klinci, naravno, bili oduševljeni! Evo malo ilustracije...Espanol:Sad još samo očekujemo reakciju slavljenika i ekipe. Mene je oborio onaj top na vrhu tvrđave sa "racing" točkovima! Šta ću, vodim i automobilizam...![]()
![]()
Inače imam "slučaj" sa tetkama, 4 komada! :wink:
ispod i nisu lose te torte ali brate..mad aoko to je u modi sada

http://forum.krstarica.com/threads/37516mamaa:Planiram da sama napravim tortu mojoj devojčici za rođendan, pa me zanima od čega se prave figurice za tortu ?
Marcipan (bar onaj pravi) pravi od čistih mlevenih oraha (ili badema) vode i šećera (ima ovde negde recept, potražite na nekim daljim stranicma).jeele:marcipan moze biti opasan posto ima ljuske svega i svacega nalik badem, kikiriki, itd. zar ne? a na te stvari su mnogi alergicni...
mozda je varijanta za ratlukom i prah secerom bolja
beli ratluk sa prah secerom i boje za kolace - ostalo prepustiti masti![]()
mamaa:Hvala na odgovorima. Kad napravim tortu saljem sliku.