smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Šef je - šef! :wink:Machak69:Hocu i ja u udruzenje tetaka, sto ja da zaostajem, da budem 'mimo svijet' sto no rekli ljudi, ako moze Shef....! ? :shock:
Ali, ako si već tetka... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šef je - šef! :wink:Machak69:Hocu i ja u udruzenje tetaka, sto ja da zaostajem, da budem 'mimo svijet' sto no rekli ljudi, ako moze Shef....! ? :shock:
Podrazumeva se! zato što se sve lepo volemo, zato i imamo Udruženje u osnivanju :wink:gigule:e tetke volem vas sve!
e tetka prijala danas šetnja,a?smeh:Podrazumeva se! zato što se sve lepo volemo, zato i imamo Udruženje u osnivanju :wink:gigule:e tetke volem vas sve!
Daaaaa!gigule:e tetka prijala danas šetnja,a?smeh:Podrazumeva se! zato što se sve lepo volemo, zato i imamo Udruženje u osnivanju :wink:gigule:e tetke volem vas sve!
he he hvala i što bi rekla moja drugarica, isto takođe!smeh:Daaaaa!gigule:e tetka prijala danas šetnja,a?smeh:Podrazumeva se! zato što se sve lepo volemo, zato i imamo Udruženje u osnivanju :wink:gigule:e tetke volem vas sve!
Ma šetnja meni uvek prija! Još ako je u tako slatkom društvu :wink: !
Pouzdano znam da ova bradata tetka ima i lepšu i značajniju "titulu" od - teče!Espanol:Di si Gigule? Pozdravlja te teča Aleksandre i Ane, ujedno i počasna tetka sa bradom!!!![]()
![]()
[/i][/b]
Da, ona je rođena sa tri špenadle u g..ici, umetnica je i mračan klopator. Na koga li povuče dete??? :shock: :wink:smeh:Pouzdano znam da ova bradata tetka ima i lepšu i značajniju "titulu" od - teče!Espanol:Di si Gigule? Pozdravlja te teča Aleksandre i Ane, ujedno i počasna tetka sa bradom!!!![]()
![]()
[/i][/b]
A Ana kojoj si ujka, po mnogo čemu zaslužuje da bude pomenuta i pozdravljena od strane zaljubljenih tetaka! :wink:
E, to se čekalo da kažeš! :wink:Espanol:Da, ona je rođena sa tri špenadle u g..ici, umetnica je i mračan klopator. Na koga li povuče dete??? :shock: :wink:smeh:Pouzdano znam da ova bradata tetka ima i lepšu i značajniju "titulu" od - teče!Espanol:Di si Gigule? Pozdravlja te teča Aleksandre i Ane, ujedno i počasna tetka sa bradom!!!![]()
![]()
[/i][/b]
A Ana kojoj si ujka, po mnogo čemu zaslužuje da bude pomenuta i pozdravljena od strane zaljubljenih tetaka! :wink:

E, to je već dovoljan razlog da i ujku primimo među tetke!Espanol:Po njenim tvrdnjama rodio je UJKA...![]()
![]()
![]()

Ma to mu je ustupak! Vidis da je navalio da se "ufura" medju tetke, po svaku cenu pa bolje da bude ujka, nego - bradata tetka! :wink:sanja:prva ujka tetka na forumu...![]()

...a di ćeš toplije nego među tetkama! :wink:sanja:ide zima, valja se ushushkati na toplo i sigurno... :wink:
Ma i tetkama je toplije oko srca kad si sa nama! :wink:Espanol:...a di ćeš toplije nego među tetkama! :wink:sanja:ide zima, valja se ushushkati na toplo i sigurno... :wink:![]()

Aha, baš u pravo vreme! Dolazi zimaaaaaaaaa....Goscica:Da, ona je rođena sa tri špenadle u g..ici, umetnica je i mračan klopator. Na koga li povuče dete???
Ovo mi nesto poznato, a da nismo u nekom srodstvu![]()
![]()
Nego, ovo sa tetkama bas uzelo maha...![]()
Ti kao da si neki rod Tomi i Aleksi!Espanol:Eeeeeeeeeh, da je meni ovakva tetka...kako bih je samo eksploatisao i izmišljao razne stvari... :wink:

To se zove prava tetka... :wink:smeh:Ti kao da si neki rod Tomi i Aleksi!Espanol:Eeeeeeeeeh, da je meni ovakva tetka...kako bih je samo eksploatisao i izmišljao razne stvari... :wink:![]()
Ali je istina i to da nemam ništa protiv takve eksploatacije! Naprotiv!![]()
![]()
![]()
Espanol:To se zove prava tetka... :wink:smeh:Ti kao da si neki rod Tomi i Aleksi!Espanol:Eeeeeeeeeh, da je meni ovakva tetka...kako bih je samo eksploatisao i izmišljao razne stvari... :wink:![]()
Ali je istina i to da nemam ništa protiv takve eksploatacije! Naprotiv!![]()
![]()
![]()
ops: Kad se voli - ništa nije problem! :wink: