Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cure da li neko moze da mi kaze gde ima da se kupi pegla za fondan sem u Pancevu i Wiltonu .U Pancevu trba da dobiju posle 15.5 a ovi iz wiltona mi javili da nemaju (posto sam juce narucila) a meni je potrebna zbog svadbene torte sad sam se tako razocarala uzas . Da li moze nesto drugo da se koristi molim vas pomozite

cure da li neko moze da mi kaze gde ima da se kupi pegla za fondan sem u Pancevu i Wiltonu .U Pancevu trba da dobiju posle 15.5 a ovi iz wiltona mi javili da nemaju (posto sam juce narucila) a meni je potrebna zbog svadbene torte sad sam se tako razocarala uzas . Da li moze nesto drugo da se koristi molim vas pomozite

Postoje dečije plastične pegle... raznih veličina. Donja površina joj je savršeno glatka i sigurna sam da može da posluži.
Mene ta "pegla" neodoljivo podseća na onaj alat koji koriste zidari prilikom glačanja zidova. Ne znam da li je neko gledao ima li po farbatama nešto što može da posluži? :think:

Evo i od mene jedna cokoladna torta..;) po uzoru na nasu unchi
picture.php

zato sam je i uputila na tu stranu na temi moja prva torta gde se pisalo o tome:D
pominje se i pegla i poklopac od ferrera..pa mozda dobije i jos neku ideju

Jaco - torta je odlicna!...treba iskoristiti jagode sad dok su ovakve da mogu fino da se odrze na cokoladi :D a stvarno je ta coko jagoda kombinacija prelepa za dekoraciju :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back