Gaga 016
Početnik
- Poruka
- 38
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da gresis,original Velkom pakovanje ne postoji,ar ne u Beogradu, a 1/2 kg. je oko trista dinara.Kod nas u Zrenjaninu u jednoj maloj rinfuznoj radnji i piljarnici ujedno, prodaje se slag koji proizvodi Biouna iz N.Sada, slag kosta 350,00/ kg, pakovanje 2kg, ali slag za kojeg nemam ni jednu zamerku, alkada ga nema, kupujem slag Joker 1kg 275,00 dinara, Velkom slag 265,00 din 1 kg u originalnom pakovanju, i mogu vam reci da sam zadovoljna.![]()
Uopste ne gresim, kupujem ga u diskontu "Valdi" koji se u Zrenjaninu otvorio pre 6-7 meseci, imaju pakovanje od 0.5 kg i pakovanje od 1 kg.Ja ima 44 godine, torte pravim u privatnoj reziji 10-11 godina, nisa, skolovana za ovaj posao, ali imam radno iskustvo sto mislim da je mnogo vaznije od jednog papira, ne mogu reci da sam prepametna zena, niko ne zna sve i nikada dok smo zivi sve ne mozemo ni znati, ali znam da citam, bila sam odlican djak.Vama svaka cast na vasim radovima, vasem znanju i umecu, da se videti iz prilozenih fotografija, ali ne znam zbog cega ste puni te negativne energije, izvinjavam se ali sam vrlo iskrena osoba i uvek kazem sta mislim, ne zato sto vas ne znam, cak i da razgovaramo licno ovo bih vam rekla,mislim da smo ovde stvorili jednu lepu atmosferu druzenja, pomaganja, ne konkurencije i drago mi je sto cu imati prilike da neke zenice upoznam licno jer sam ih zavolela na poseban nacin i zasluzuju da im se pruzi ruka.Vi kad god ucestvujete u duskusijama nekog kritikujete.Odakle vam pravo da mi kazete da gresim?Mislite da lazem ili da ne znam sta kupujem?Ni jedno ni drugo verujte mi, samo zelim da podelim svoja iskustva, hvala nekima sto me ponekad isprave, zelim da pomognem i da mi se pomogne.Kod nas zene puno prave torte tj. bave so ovim poslom kao i ja kod kuce, mi komuniciramo, druzimo se, pomazemo jedna drugoj bez obzira sto smo jedna drugoj konkurencija jer Zrenjanin i nije bas tolko veeeeliki grad ka Bg, i lepo sve radimo, ima posla i mesta na ovoj planeti za sve, samo ako smo slozni i ako se lepo slazemo i pomazemo jedni drugima, svi smo mi ljudi svi jedemo na usta, svi imamo porodice za koje se borimo kao lavice...Sve vas puno ljubim moje "slatke" devojke.Mislim da gresis,original Velkom pakovanje ne postoji,ar ne u Beogradu, a 1/2 kg. je oko trista dinara.
Uopste ne gresim, kupujem ga u diskontu "Valdi" koji se u Zrenjaninu otvorio pre 6-7 meseci, imaju pakovanje od 0.5 kg i pakovanje od 1 kg.Ja ima 44 godine, torte pravim u privatnoj reziji 10-11 godina, nisa, skolovana za ovaj posao, ali imam radno iskustvo sto mislim da je mnogo vaznije od jednog papira, ne mogu reci da sam prepametna zena, niko ne zna sve i nikada dok smo zivi sve ne mozemo ni znati, ali znam da citam, bila sam odlican djak.Vama svaka cast na vasim radovima, vasem znanju i umecu, da se videti iz prilozenih fotografija, ali ne znam zbog cega ste puni te negativne energije, izvinjavam se ali sam vrlo iskrena osoba i uvek kazem sta mislim, ne zato sto vas ne znam, cak i da razgovaramo licno ovo bih vam rekla,mislim da smo ovde stvorili jednu lepu atmosferu druzenja, pomaganja, ne konkurencije i drago mi je sto cu imati prilike da neke zenice upoznam licno jer sam ih zavolela na poseban nacin i zasluzuju da im se pruzi ruka.Vi kad god ucestvujete u duskusijama nekog kritikujete.Odakle vam pravo da mi kazete da gresim?Mislite da lazem ili da ne znam sta kupujem?Ni jedno ni drugo verujte mi, samo zelim da podelim svoja iskustva, hvala nekima sto me ponekad isprave, zelim da pomognem i da mi se pomogne.Kod nas zene puno prave torte tj. bave so ovim poslom kao i ja kod kuce, mi komuniciramo, druzimo se, pomazemo jedna drugoj bez obzira sto smo jedna drugoj konkurencija jer Zrenjanin i nije bas tolko veeeeliki grad ka Bg, i lepo sve radimo, ima posla i mesta na ovoj planeti za sve, samo ako smo slozni i ako se lepo slazemo i pomazemo jedni drugima, svi smo mi ljudi svi jedemo na usta, svi imamo porodice za koje se borimo kao lavice...Sve vas puno ljubim moje "slatke" devojke.![]()
Draga Jaca! Imate pravo. Ni kod nas žene neće da predaju znanje nikome. Bilo bi lepo da i mi podelimo naše iskustvo, ali svi rade samo za sebe. Ni ja nisam poslastičar, a nisam ni to završila. Po struci sam ekonomski tehničar, ali bih otišla kod starijih žena koje sa ovim rade. Ali niko neće da uči, preda svoje snanje. A na kurs nemam vremena da idem, jer sa posla nemogu izostati. Ali ja sam zadovoljna i sa time što sam sama naučila, jer to mi je hobi. NIste spomenuli koju vrstu šlaga koristite. Jer ovde kod nas u Bečeju najviše koriste šlag od Yumisa, Aleve, Centroproizvod, Dr. Oetkera. Za ostale još nisam ni čula, a i u našim supermarketima druge nema. Ja sam dekorisala tortu i od slatke pavlake, i od šlaga, ali šlag je bolji, jer to mogu da učvrstim koliko ja hoću. Samo kada dekorišem šlagom, sledeći dan, kada hoću da sečem tortu, šlag se zalepi na nož i onda sve skinem sa torte kada sečem. Ne znam dali sam dobro objasnila. Puno pozdrava.