llylly
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
Pozdrav svima, i ja zelim da vam se prikljucim i da vam cestitam na ovim remek delima. Ni sanjala nisam da neko ovako sta moze da napravi. Kad sam pocela da citam ( pre neki dan ) ovaj forum shvatila sam u kom neznanju zivim. Ja sam igrom slucaja pocela da se informisem( sto se ukrasavanja) tice, jer mi je sinu uskoro rodjendan. On je covek rekao da hoce Sundjer Boba i gotovo. Da iskrena budem nisam nesto vicna ni sa najobicnijim tortama, a kamoli sa ukrasavanjem. Naime, htela sam da torta bude ukrasena sa fondanom, cak sam probala da ga napravim po nekom receptu sa Coolinarke, ali se jako brzo susilo i uspeh modlom da izvadim samo bar zvezdica ( o pokrivanju torte nije bilo ni govora). E onda sam na ovom forumu saznala za Eurowilt, zvala sam ih i raspitala se za nihov fondan, saznala sam ovde od vas i za kurs koji oni imaju. Vidim da su neki od vas i isli tamo na kurs, pa ako mogu malo da nam opisu kako to funkcionise i da li to mogu neke osnovne stvari da se skapiraju ( fondan - 5 sati, slag -3 sata). Zadovoljna domacice vidim da ste vi konkretno isli na kurs za ukrasavanje slagom pa ako moze nesto konkretnije da saznamo, da li je vredelo . Meni je sad verovatno kasno da se prijavim na kurs ( rodjendan nam je 15.o4.) jer kolko cujem da je guzva i da se ceka termin. Meni je ta cela prica interesantna sada ternutno zbog sina, znaci za sada ne planiram ozbiljno da se bavim ovim poslom. Nikako da se nakanim da odem do Eurowilta da vidim sta se nudi,doduse ja ni ne znam sta bi meni kao laiku i pocetniku trebalo. Isla sam Wiltonov sajt i gledala njihovu ponudu i imam mogucnost da mi kuma iz Amerike donese neke stvarcice.Zanima me da li je velika razlika u ceni kod njih i kod nas ovde. Ako nije prevelika, da ne maltretiram zenu bez veze. Ako neko ko je bio ovde kod nas u eurowiltu moze da me uputi malo da se ne zalecem i kupim nesto sto nije dobro i sto mi nikad nece trebati, Konkretno za fondan sta je najpotrebnije a i za slag? Znaci ne treba mi samo za ovaj rodjendan, bice jos nekih prilika i imam volju da naucim makar te neke osnovne stvari. Hvala vam unapred i sta da drugo kazem nego sve pohvale i cestitke za ovo sto vi radite i delite sa nama.