DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.240
Važećim zakonom u Srbiji je ZABRANJENO i kažnjivo na takav način lišiti života domaću životinju.
ti presecanje vratova zivim bicima zamisljas na humani nacin?![]()
Nažalost, te zakone nema ko da i sprovede.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Važećim zakonom u Srbiji je ZABRANJENO i kažnjivo na takav način lišiti života domaću životinju.
ti presecanje vratova zivim bicima zamisljas na humani nacin?![]()
Nažalost, te zakone nema ko da i sprovede.

Kokoške se prvo trenutno ubijaju strujom pa dalje...
Svinje i bikovi specijalnim pištoljima sa udarnim klipom...
Svaka klanica koja ne poštuje taj propis rizikuje velike kazne pa i zabranu rada.
A što baš " nedeljni ručak " ? Nisam vegerarijanac i konzumiram meso svakodnevno.

Ne bi me začudila sledeća vest , da su slično uradili i sa ljudima beskućnicima. Divljaci.Ukrajinci su pokokali 80.000 pasa lutalica da bi zaradili na fudbalu. Šta bi im ostalo ako bi morali da prave kojekakve azile i zbrinu ovu enormnu količinu divljih životinja ?

I znači pilićarnici troše struju da bi ubijali piliće ???? Zato je piletina skupa ?![]()

Ne bi me začudila sledeća vest , da su slično uradili i sa ljudima beskućnicima. Divljaci.

Pošto sam po profesiji biolog , poznato mi je da biljke nemaju nervni sistem - pa i ne mogu imati osećaj bola.dal se mladi lukac buni kad gi chupaju iz zemlju?
ja mislim da ne, sudeci po audio-vizuelnom.
Laci ne pravi se naivan ! Znaš ti dobro da je većina žrtava rezultat tamanjenja iračana između sebe. Od podmetnutih bombi samo ih je stradalo na hiljde.Što te to iznenađuje ?
Na primer, u Iraku je ubijeno mecima, bombama, plamenom, noževima i da ne nabrajam - oko 600 000 ljudi (domaćih) jer ti divljaci nisu kapirali da ne smeju biti na putu američkim intereseima i namerama.
I sad ne postoji ni jedna kučeća organizacija koja se oglasila da je te ljude trebalo zbrinuti u nekakve sigurne kuće a ne pobiti ??? Valjda je razumno očekivati da amerikanci nemaju toliko para da celog života plaća ovima vodu, hranu, stan ... Nego, dohvati šta imaš i rešiš > permanentno.![]()
Ukrajinci ubili 80.000 pasa zbog fudbala...
http://www.kurir-info.rs/sport/fudba...ala-177048.php
KIJEV - Ukrajina je odavno počela sa priprema za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012, koje prganizuje zajedno sa Poljsko. Sa svojih ulica su navodno "počistili" skoro 80.000 pasa lutalica.
Aleksandar Hirči, veterinar iz Austrije i aktivni član međunarodne kampanje Stop Kiling dogs, kaže da je sve počelo pismom koje je u Ukrajinu stiglo od UEFA. Iz njihovog sedišta je stiglo obaveštenje da tokom šampionata ne sme da bude pasa lutalica na ulicama. Prema njegovim rečima, lokalne vlasti su odlučile da ih pobiju, iako su na raspolaganju imali prihvatilišta za pse, a mogli su da ih i udome, prenosi France 24.
Ljudi su protestovali protiv ubijanja pasa u Ukrajini, ali to nije omelo ukrajinske vlasti da nastave sa masakriranjem pasa lutalica, što još uvek čine.
Pošto sam po profesiji biolog , poznato mi je da biljke nemaju nervni sistem - pa i ne mogu imati osećaj bola.
Biljni svet moramo čuvati radi nas samih.
zivot je zivot, ako isti traje 8 ili 10 godina, covek nema pravo da ga oduzme psu. Ipak je druga stvar kada se radi recimo o misevima, pacovima ili insektima ciji zivott raje po 1-nu,2-e ili 4-e godine.

Laci ne pravi se naivan ! Znaš ti dobro da je većina žrtava rezultat tamanjenja iračana između sebe. Od podmetnutih bombi samo ih je stradalo na hiljde.
ciotah negde da nekih 70% amera smatraju da su sudbinom odredjeni da vladaju, da su specijalni.
od chega to dolazi, jel se pitate?
pa od toga sto mogu da roknu svakog na ovoj planeti, cista sila.
tako smo i mi odlucili da je nas zivot specijalan jer svakog mozemo da ubijemo, svako bice. al eto poneakd se sazalimo pa se brinemo o kitovima i psima dok za isto vreme pobijemo 4-5 miliona pilica u jednom satu.
mi smo tumor ove planate. kad je izjedemo i kad planeta rikne, riknucemo i mi. fala bogu

Ukrajinci su pokokali 80.000 pasa lutalica da bi zaradili na fudbalu. Šta bi im ostalo ako bi morali da prave kojekakve azile i zbrinu ovu enormnu količinu divljih životinja ?
kazu da u kini jedu pse
sto ih ne izvozimo?