Ukrajinci ubili 80.000 pasa zbog fudbala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koštunica, inače idol ovde nekim komuncima, je imao dvadesetak mačaka, a izdaje se za legalistu i krši zakone ove zemlje...
Pas je inače prva divlja životinja koja je prišla čoveku...Možda su pogrešili, još onda...
A nijedna divlja vrsta životinja nije pripitomljena već više od 2000 godina. Da li su to današnji ljudi podivljali, već odavno ?

valjala bi i koja kobra..cisto radi raznovrsnosti zivotinjskog sveta...

Немој двапут да кажеш, ономад је једном Нишлији побегао "симпатични" питон кога су после ватрогасци јурили.
Газда се чак појавио да га преузме уз објашњење да његов љубимац воли да се сунча на тераси и да је вероватно тако побегао...

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/77042/[video]+Uhvaćen+piton+u+centru+Niša.html

Ако се овако настави, ускоро ће нам се десити оно што је пре неког времена на Флориди, питон љубимац је побегао, а затим задавио и прогутао двогодишњу девојчицу у комшилику, пу пу...

Koštunica, inače idol ovde nekim komuncima, je imao dvadesetak mačaka, a izdaje se za legalistu i krši zakone ove zemlje...
Pas je inače prva divlja životinja koja je prišla čoveku...Možda su pogrešili, još onda...
A nijedna divlja vrsta životinja nije pripitomljena već više od 2000 godina. Da li su to današnji ljudi podivljali, već odavno ?

А шта је свиња, свиња је домаћа животиња којој је пришао човек?

Немој двапут да кажеш, ономад је једном Нишлији побегао "симпатични" питон кога су после ватрогасци јурили.
Газда се чак појавио да га преузме уз објашњење да његов љубимац воли да се сунча на тераси и да је вероватно тако побегао...

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/77042/[video]+Uhvaćen+piton+u+centru+Niša.html

Ако се овако настави, ускоро ће нам се десити оно што је пре неког времена на Флориди, питон љубимац је побегао, а затим задавио и прогутао двогодишњу девојчицу у комшилику, пу пу...
kud ne naleti na nekog politicara...

kud ne naleti na nekog politicara...

Не знам, али да сам ја нека власт, чим би покуцао на врата, оно, добар дан, јел код вас мој питон, рекао бих му, јесте, изволите уђите, а онда ми више никад не би закопчао кошуљу напред.
Нама бре фале лударе, а не азили...

Не знам, али да сам ја нека власт, чим би покуцао на врата, оно, добар дан, јел код вас мој питон, рекао бих му, јесте, изволите уђите, а онда ми више никад не би закопчао кошуљу напред.
Нама бре фале лударе, а не азили...

hahahaha dobar si...

Opet se vraćamo na sve one teme o psima lutalicama i vlasničkim, azilima, koima hitne pomoći... problem nije u ljudima ili kućnim ljubimcima već u sistemu koji ne funkcioniše. Oni koji bi morali da sprovode zakone to ne rade.
Ne znam kako je u drugim mestima ali u Beogradu se godinama provodi akcija sterilizacije pasa lutalica koji se ako su bezopasni vraćaju na mestu gde ih šintori pokupe,Taj metod već daje rezultate.Problem je upravo u ljudima koji nepripremljeni uzmu mladunče psa koji poraste i prestane da im bude interesantno pa ga izbace na ulicu.Taj problem je moguće rešiti sankcijama ali za to je potrebna posebna administracija -služba što ne bi bilo jeftino.

Шалу на страну, не знам шта имате против рептила?
Ајде ове џукеле што гризу људе по улицама, али када је последњи пут нека змија у Београду јурила жену по парку или откинула девојчици уво?
Када сам био млађи и соло, имао сам мали зоолошки врт у стану. Између осталог и : http://digilander.libero.it/peribsen/snakes/tn_king-NAmericanbis.jpg

Мада разумем и исконски страх људи од змија...

Ne smem ni da pomislim koliko su tek Kinezi pasa lutalica pojeli pred Olimpijske igre ? :eek:

Jel ove organizacije za zaštitu životinja zabranjuju da se jesu psi ? :think:

ББ мрежа организација итекако забрањује. Чак је лично Брижит Бардо пре неког времена посетила Јужну Кореју, да би протестовала против конзумације "јадних" паса.
Домаћини су јој увређено одговорили да би јој боље било да се мало упозна са условима у којима се по Француској држе, гаје и конзумирају свиње, него што њима држи предавања око њихових националних специјалитета, на шта је она још увређенија напустила Кореју...
То само говори о томе колики су то лицемери...

ББ мрежа организација итекако забрањује. Чак је лично Брижит Бардо пре неког времена посетила Јужну Кореју, да би протестовала против конзумације "јадних" паса.
Домаћини су јој увређено одговорили да би јој боље било да се мало упозна са условима у којима се по Француској држе, гаје и конзумирају свиње, него што њима држи предавања око њихових националних специјалитета, на шта је она још увређенија напустила Кореју...
То само говори о томе колики су то лицемери...

Svet je čudesno mesto :)

Ono što je za nekoga kućni ljubimac, nekome je nacionalno jelo i vrhunski specijalitet.

Ne zaboravimo da i Džordž Kluni ( onaj pravi, a ne ovaj naš plagijat :lol: ) ima svinju od 150kg kao kućnog ljubimca. Kad bi nekome palo na pamet da od nje topi čvarke ili suši slaninu verujem da bi se opasno uvredio.

Ne smem ni da pomislim koliko su tek Kinezi pasa lutalica pojeli pred Olimpijske igre ? :eek:

Jel ove organizacije za zaštitu životinja zabranjuju da se jedu psi ? :think:
U Kini je pretprošle godine donet zakon kojim se zabranjuje konzumacija i promet psećeg mesa.Kazne su drakonske.
Zakon je donet na osnovu pritiska zapadnih kompanija koje ulažu ogroman novac u kinesku privredu.
Evo kako civilizovan narod spašava životinje u Fukušimi :
http://news.yahoo.com/photos/fukush...36-slideshow/pet-rescue-photo-1328042781.html

Poslednja izmena:
И ти би канда све Кинезе вратио у Јапан, тачније у Фукушиму?
Које то западне компаније улaжу огроман новац у Кину кад још од 2008. траје криза и Запад очекује кинеску помоћ, пре свега ради спасавања евра?

И да не би лупетао даље, ево мало свеже кучетине, од пре неки дан, из Кине:

Malo kulture ti ne bi bilo višak.
Samo Apple je otvorio grad-fabriku sa 25.000 zaposlenih...
Kinesku privredu je podigao zapadni kapital, zato ekonomisti i tvrde da kineska privreda div na staklenim nogama...

Volim pse i uvek ću ih voleti.
Vole i oni mene. Ne šalim se, svaki pas oseća šta mu čovek misli.
No da ne širim temu o psima.
Žalim pse, ali koliko je izujedanih ljudi i dece ?
Pa valjda inaju neko prihvatilište za pse.
I za kraj, ne šala nego istina (Bilo u Novostima pre neku godinu)
Pitali Gancija šta misli o psima lutalicama, a on ni 5 ni 6:
Svima sa se povadu zubi.
Kad su počeli da mi objašnjavaju pojam, Ganci kaže:
Ma znam ja to.
Ali ne juru oni mene da me *ebu, nego da me ujedu.

A da ne pričamo kada jure kučku.
Tada na prvo drvo jer su izuzetno opasni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back