Ukrajinci ubili 80.000 pasa zbog fudbala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DaRkGuitaRist88

Domaćin
Poruka
4.344

http://www.kurir-info.rs/sport/fudba...ala-177048.php

KIJEV - Ukrajina je odavno počela sa priprema za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012, koje prganizuje zajedno sa Poljsko. Sa svojih ulica su navodno "počistili" skoro 80.000 pasa lutalica.

Aleksandar Hirči, veterinar iz Austrije i aktivni član međunarodne kampanje Stop Kiling dogs, kaže da je sve počelo pismom koje je u Ukrajinu stiglo od UEFA. Iz njihovog sedišta je stiglo obaveštenje da tokom šampionata ne sme da bude pasa lutalica na ulicama. Prema njegovim rečima, lokalne vlasti su odlučile da ih pobiju, iako su na raspolaganju imali prihvatilišta za pse, a mogli su da ih i udome, prenosi France 24.

Ljudi su protestovali protiv ubijanja pasa u Ukrajini, ali to nije omelo ukrajinske vlasti da nastave sa masakriranjem pasa lutalica, što još uvek čine.

Sokiran sam, ne mogu da verujem, misleo sam da sport sluzi da ljudi budu slozniji i humaniji a posle ovo mislim da pocinjem da mrzim fudbal...Nadam se da pakao postoji i da ih tamo cekaju 80 000 krvolocnih pasa da ih prozdiru, rastrzaju i da ih opet vrate celi pa ponovo 80 000 puta svakog ko je odgovoran za ovo...

Treba da se momentalno odlozi evropsko prvenstvo ili premesti u neku normalniju zemlju i svi koji su umesani u ovo strogo kazne, zamislite samo 80 000 psa masakrirano ako mogu to tako lako da rade sta lh sprecava da krenu i na ljude i klosare da ubijaju.
Treba da se zabrani tamo bilo kakva sportska organizacija zauvek...

Poslednja izmena:
Ako se tako resavaju problemi pasa lutalica samo cekam jednog dana kad nas bude bilo previse kako ce se resavati pitanje beskucnika...

Ovakav nacin resenja vodi ka totalnom haosu gde sve vrste osim coveka ceka unistenje a posle kad ostale vrste na zemlji ne bude bilo itd razmislite sami sta nas ceka...

kada si tako savestan i dobar, koliko si ti udomio pasa lutalica i tako im pomogao da ne budu "pocisceni" sa ulice?

Ја сам доста против паса. Али читам да није препоручљиво све их истребити, зато што онда на ту територију долазе опаснији пси и вукови из приградских дивљина.

Значи, одређени број паса служи као заштита од још горих паса.:dash:

kada si tako savestan i dobar, koliko si ti udomio pasa lutalica i tako im pomogao da ne budu "pocisceni" sa ulice?

Ja od kako znam za sebe uvek sam imao psa, i sad imam i ovo nije tema o meni i ne zelim da ulazim u rasprave ja sam svoje napisao a vi sad pisite sta hocete...
Ovu sam temu postavio bas zato da vidim sta mi srbi mislimo o ovome i da vidim da li bar malo ima onih ljudi koji vide neko drugo resenje osim ubijanja...
Toliko od mene...

http://www.kurir-info.rs/sport/fudba...ala-177048.php

KIJEV - Ukrajina je odavno počela sa priprema za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012, koje prganizuje zajedno sa Poljsko. Sa svojih ulica su navodno "počistili" skoro 80.000 pasa lutalica.

Aleksandar Hirči, veterinar iz Austrije i aktivni član međunarodne kampanje Stop Kiling dogs, kaže da je sve počelo pismom koje je u Ukrajinu stiglo od UEFA. Iz njihovog sedišta je stiglo obaveštenje da tokom šampionata ne sme da bude pasa lutalica na ulicama. Prema njegovim rečima, lokalne vlasti su odlučile da ih pobiju, iako su na raspolaganju imali prihvatilišta za pse, a mogli su da ih i udome, prenosi France 24.

Ljudi su protestovali protiv ubijanja pasa u Ukrajini, ali to nije omelo ukrajinske vlasti da nastave sa masakriranjem pasa lutalica, što još uvek čine.

Aleksandar Hirči ce da dobije vrlo nezgodno pismo od mcdonalds i burgerking

pametno! i ja to podrzavam!
umesto da se bacaju pare za prihvatilista,za lekarsku sluzbu i za skupe operacije na dzukcima lutalicama, mnogo je brze i jeftinije da se uspavaju (zapravo sam za to da se ustrele na ulici, ali rek'o i ja da budem malo human :malav: )

samo gledajte animal cops na animal planetu.
mene muka uhvati kada vidim sta se sve radi da bi se zastitile "jadne zivotinje"
koliko se para baca na sve to, dok obican amerikanac bez zdrafstvene zastite moze da crkne na ulici ko ker (cek, ne kao ker, jer kerovi dobijaju pomoc,a ljudi ne ;) )

a ti si human?
kolko je zivotinja i biljaka stradalo da bi ti daqnas ziveo?

Mislim da sam pre svega civilizovan, pa shodno tome i human.
I životinje koje se gaje za ishranu (po našim zakonima), moraju biti ubijene na civilizovan način sa što manje bola i patnje.
To što su ukrajinci masakrirali pse beskućnike samo govori koliko su primitivni, kao i uostalom oni koji ih u tome podržavaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back