Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И у чему је проблем?A gde se to nalazila "velika koncetrancija ukro snaga"?
U ovoj privatnoj klinici?
![]()
![]()
Браво, него нешто размишљам док вас гледам тако веселе кад Руси освоје градић величине Мајданпека па паднете у екстазу, по званичним подацима Руси држе 20% Украјине. Ако знамо да су и пре овог напада држали делове Донбаса и Крим, колико су они уствари освојили од 24 фебруара ?
Довољно, није све у територији на крају крајева.Како ствари стоје Руси напредују миц по миц али напредују.Браво, него нешто размишљам док вас гледам тако веселе кад Руси освоје градић величине Мајданпека па паднете у екстазу, по званичним подацима Руси држе 20% Украјине. Ако знамо да су и пре овог напада држали делове Донбаса и Крим, колико су они уствари освојили од 24 фебруара ?
Izgleda da su konačno počeli da rokaju malo jače,️The Ministry of Defense commented on the missile attack on Vinnitsa:
"On July 13, high-precision Kalibr missiles hit the garrison house of officers in Vinnitsa - at that moment a meeting of the command of the Ukrainian Air Force with representatives of foreign arms suppliers was taking place there.
At the meeting, they discussed the transfer to the Ukrainian military of the next batch of aircraft, weapons of destruction and the organization of the repair of the Ukrainian aviation fleet. As a result of the strike, the meeting participants were destroyed.
Руси су невероватно добро обавештени.Види ја читам и руске и украјинске изворе, нема проблем прочитати вијест.Али имам проблем када установим да је лаж.
До сада се показало да лажу обе стране али украјинци много много више.
Што и није чудно у рату су, само констатујем ништа више.
Тучипан је минобацач, ТОС ракете због процеса сагоревања који почне одмах по лансирању нема велики домет, а КА52 делује ракетама домета 8 км ако се не варам.К-52 , ТОС 1 и Тулипан (поготово у борбама за Маријупољ) су се показали одлични до неких 10 км.Мислим да ће се продаја повећати коме треба.
Алигатор је мени деф хит овог рата, доста су проблема направили Украјинцима са релативно сигурне удаљености поготово ноћу.Тучипан је минобацач, ТОС ракете због процеса сагоревања који почне одмах по лансирању нема велики домет, а КА52 делује ракетама домета 8 км ако се не варам.
Зато је та удаљеност од 10 км.
Најбољи борбени хеликоптер на свету по свим параметрима.Алигатор је мени деф хит овог рата, доста су проблема направили Украјинцима са релативно сигурне удаљености поготово ноћу.
![]()
20% .Znači Rusi uzeli celu Hersonsku oblast, celu zaprorošku oblast sem samog glavnog grada koji se nalazi na druggoj strani dnjepra, zaokružili celu Lugansku oblast a za nedelju-dve će osloboditi i celu Donjecku oblast koja je najgušće naseljena oblast u celoj Ukrajini sa nadžidžanim gradovima i najvećom koncetracijom industrije. Ostalo je stepa sa velikim gradovima. I uvek se nađe neka budala koja se kao podsmeva , doduše kiselo sa grčem na licu..
20% са Кримом.25% bez Krima.
Dakle teritoriju koju su Rusi oslobodili iznosi 25% cele Ukrajine. Ali to nije sve uzeće je celu neće puno žuriti jer će to za vas biti bolnije.20% са Кримом.
Заборављаш да су се тактички повукли односно добили по носу око Сумија, Кијева и Харкова, заборављаш да су једну фабрику узимали два месеца, дакле 20%.
Али биће више сигурно, Краматорск и Славјанск ће нам рећи праву ситуацију.
Čekam udaranje po Belgorodskoj Narodnoj Republici.Htio si reći, Luganska Narodna Republika?