- Poruka
- 88.043
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično.RUSIJA SE POVLAČI IZ HERSONA?! BBC: Šojgu doneo naređenje da vojska hitno napusti KLJUČNI GRAD na jugu
https://www.kurir.rs/planeta/404777...ium=breaking_news&utm_campaign=adria_internal
Pogledajte prilog 1253057
Tvoji Ukri gube, i to gube sve.Odlično.
Само једна - у случају да Руси преузму Бахмут помера се фронт на нову линију и неки нови град ће постати Бахмут.Каква је тактичка и стратегијска важност Бахмута одн. шта би Украјинска војска изгубила ако би град прешао у руске руке?
Dovoljna da ga Ukrajina neprestano brani sa 60,000-80,000 vojnika, i toliko da se 10-20k neprestano nalazi u samom gradu, bez mogućnosti da ga napuste osim pešice, desetinama kilometara dugom kozjom stazom koju ruska artiljerija zasipa granatama bez milosti.Каква је тактичка и стратегијска важност Бахмута одн. шта би Украјинска војска изгубила ако би град прешао у руске руке?
Кад га овако срочиш... Де си бре видео "козје стазе" у Донбасу!? Козје стазе су планинске стазе на којима је могуће кретати се само у колони по један а тога у Донбасу нема...Dovoljna da ga Ukrajina neprestano brani sa 60,000-80,000 vojnika, i toliko da se 10-20k neprestano nalazi u samom gradu, bez mogućnosti da ga napuste osim pešice, desetinama kilometara dugom kozjom stazom koju ruska artiljerija zasipa granatama bez milosti.
Dovoljna da ga Ukrajina neprestano brani sa 60,000-80,000 vojnika, i toliko da se 10-20k neprestano nalazi u samom gradu, bez mogućnosti da ga napuste osim pešice, desetinama kilometara dugom kozjom stazom koju ruska artiljerija zasipa granatama bez milosti.
Само једна - у случају да Руси преузму Бахмут помера се фронт на нову линију и неки нови град ће постати Бахмут.
Докле год се борбена дејства буду водила на територији сас већинским руском становништвом украјинци ће да се боре за сваки град и насељено место до потпуног уништења истог - као што можемо видети на примеру Маринике предграђа Доњецка које је потпуно сравњено са земљом али украјинци и даље држе положаје и не дозвољавају Русима да напредују.
Да још је у практично предграђима Доњецка. Неки положаји се нису померили више од који километар од почетка СВО.Украјинска војска је још у Доњецку( град одн. предграђе)??!
Ja sam se vozio u Mi - 8 pa znam šta je njega može stati.
Nađi nekog pokojnika za prekovremeno
Nađi nekog pokojnika za prekovremeno
Ostaje ti još 41 poginuli Hrvat prema ministarstvu obrane Rusije.