Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa po redu:Rok trajanja?
Pa Rusi ne umeju da naprave nove?
Rusi su dosad ispalili više granata i raketa nego što ceo NATO ima u bazama i skladištima.
A garantujem ti da nisu upotrebili ni 20% najmodernijeg naoružanja, troše ono što su imali po skladištima, treniraju svoju
vojsku za pravi rat koji tek predstoji, usavršavaju taktiku.
Kad zgaze Ukrajinu, ustvari kad postignu svoje ciljeve, staće i postaviće svoje zahteve.
A oni se neće ticati samo Ukrajine, veruj mi.
Не знамо ми шта је план Русије, никада нису рекли да ће заузети цијелу Украјину.Netko bi ti trebao javiti da su Rusi zaustavljeni već u 3 mjesecu.
Vinica
![]()
![]()

Posle ce da lazu kako oni ne koriste zapaljive bombe.
Ko će da laže i zašto, kad to koriste još od početka akcije uništavanja nacista i zločinaca?Posle ce da lazu kako oni ne koriste zapaljive bombe.
"Sve izmislio zli zapad"
Koordinate za oficirski dom? Uh, koliko teško može da bude.
Gledaj sad ovu tehnologiju, ovo do sad nikada nisi video. Kucam na primer Oficirski dom Niš u Google, prebacim na Google Maps, desni klik. Op, magija, evo ih koordinate! Jao, odao sam koordinate ustašama, apsite me!
Pogledajte prilog 1187781
Inače poginulo 20+ civila, uključujuči i decu, nije smešak baš primeren.
Не ради се о објекту конкретно, већ о дојави гдје се налази велике концентрације укро снага.Koordinate za oficirski dom? Uh, koliko teško može da bude.
Gledaj sad ovu tehnologiju, ovo do sad nikada nisi video. Kucam na primer Oficirski dom Niš u Google, prebacim na Google Maps, desni klik. Op, magija, evo ih koordinate! Jao, odao sam koordinate ustašama, apsite me!
Pogledajte prilog 1187781
Inače poginulo 20+ civila, uključujuči i decu, nije smešak baš primeren.
Zato sto je zabranjeno UN deklaracijom. I zato sto su uvek ostro negirali da koriste te iste bombe u Siriji.Ko će da laže i zašto, kad to koriste još od početka akcije uništavanja nacista i zločinaca?
A gde se to nalazila "velika koncetrancija ukro snaga"?Не ради се о објекту конкретно, већ о дојави гдје се налази велике концентрације укро снага.
Украјинци се мало опустили у позадини...
Сада су рецимо школе пуне војника а не ђака.Јел могуће да ниси разумио разлог хапшења одавања координата?
Ovde gore se lepo vidi kako se sa svih strana zatvaraju Slavjansk i Kramatorsk, verovatno tamo mora, Slavjansk oko 110 hiljada stanovnika, Kramatorsk oko 160 hiljada, veliki gradovi sa okolinom, verovatno dobro utvdjeni, ako budu borbe mislim da ce to biti sve do kraja leta, eventualno ako Ukrajinci opet ne pobegnu iz nekog grada kao iz Lisicanska, predpostavljam da je Ruska vojna taktika slicna kao za Severodonjeck i Lisicansk, prvo se napada jedan grad mislim da ce to biti prvo Slavjansk i onda drugi Kramatorsk.
Rusi koriste termitne bombeZato sto je zabranjeno UN deklaracijom. I zato sto su uvek ostro negirali da koriste te iste bombe u Siriji.
I Putinofili su naravno tada verovali u to. Sada ih ipak koriste?
Sve dok Moskva opet ne izada novi demant, i onda ce te opet kukati kako je snimak lazan, "sve je photoshop"
Да и згради до ње...A gde se to nalazila "velika koncetrancija ukro snaga"?
U ovoj privatnoj klinici?
![]()
![]()
Majko mila, ti si neobrazovan.Sto se tice vojnih resursa, samo SAD je visestruko jaca sto brojem, sto kvalitetom. Ruska haubica promasaj od 50 metara smatra pogotkom, eskalibur pogadja u 2 metra. I zaboravljas ogromnu vojnu industriju SAD... oni mogu da naprave u veoma kratkom vremenu mnogo raznoraznih stvari. Ruska drzava ne moze i orlan dron da napravi bez canon fotoaparata - a nece moci da ga nabave.
Naravno, svaki pilot ponese po jedan GARMIN u kokpit, oni napredniji koriste tablet i Google maps.Ruska avijacija koristi komercijalne GPS uredjaje... ma jad i cemer.