Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.396
Да, али нигде не пише да се деца 'краду' само од сиротиње.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očajni roditelji valjda isto vole svoju decu.pa sta kaze statistika, kaze da ce sirotinja najverovantnije ostati sirotinja. A zasto ti polazis od pretpostavke da ce tom detetu biti gore nego sa bioloskim roditelja. Koliko ja znam roditelja koji su ocajni.
pa uglavnom se krade od sirotinje zato sto znaju da oni nece traziti da se vidi telo i slicno. Tako da to nije toliko losa praksa. Pricao sam sa jednom sirotinjom kojem su ukrali brata, kaze sto nisu i mene. Otac teski alkos, majka psihijatrijski slucaj.Да, али нигде не пише да се деца 'краду' само од сиротиње.
Није очито.Јеси ли родитељ?

Ti si skoro pa reklamirao trgovinu djecom, što je i te kako pogrešno.Izgleda da je ovde dozvoljeno napisati samo sto drugi misle. Ja nisam nikog vredjao. Samo sam moj stav o tome rekao. Najbolje da sam rekao ju ju strasno grozota, drzava da uradi nesto. A ovde u supku je sasvim normalno da drzava bukvalno posalje ljude u smrt(rat), ali recimo nije normalno da ih proda da bolje zive. I sasvim je moralno ubiti coveka, nego ga prodati da u proskeu bolje zivi. Jako licemerno drustvo. Da dete se otme i od majke kad bude mobilizacije, pa se niko ne uzbudjuje.
Kako nijedan od tih slucajeva nije dobio epilog na sudu?Znam, to su ljudi koje vrlo dobro poznajem. A priče su prilično dugačke i teške za opisati u ovakvoj formi.
Неки родитељи су узели 10.000 е и ставили тачку а неки се и даље боре.Kako nijedan od tih slucajeva nije dobio epilog na sudu?
Ti slucajevi koje pominjes su novijeg datuma. To nije zastarjelo.
Pominjana je neka odsteta za ove stare dokazane. Odsteta za oteto dijete. Bolesnici.
A sve clanovi elite. Imucne nadobudne elite.

Bogi nije uvijek cenzura. Citirala si postove koji su propaganda trgovine bebama i oni su brisani pa i tvoje poruke. Valjda sam trebala da ostavim to?Шта ми је обрисано и зашто?
Опет нека цензура као код ковида![]()
То се ради већ барем 50 година. Нажалост.Чита ми јутрос жена вест како су некој жени, да ли из Ваљева, на порођају пријавили мртворођено дете, да би се она, не верујући у то упустила у потрагу, и пронашла да је дете преко неког села у околини Лознице, завршило у Шведској. И онда податак да је на тај начин из Србије у Шведску, од почетка године 'извезено' више од педесет беба. Па да ли је могуће!? Какав човек треба да будеш да урадиш тако нешто? Мајци да одузмеш дете? Какав си ти доктор? Социјални радник, или шта већ... Шта је ово, турско доба? Данак у крви? На ниске смо гране пали као друштво. Много ниске....
![]()
Postoji samo nada da zive srecni po nekim skandinavijama, jer to su i dalje bijele bebe, nesvjesni da ih odgajaju ljudi bez morala. Nema zivota u drustvu koje nema samokontrolu, koje nije spremno za odricanje.Неки родитељи су узели 10.000 е и ставили тачку а неки се и даље боре.
Надам се да ће се решити. Кад- тад.
Неки ће децу наћи, а за неку децу се никада неће сазнати за шта су употребљена![]()
Ја сам слаба на Џипсије. Мене је Циганка у породилишту дојила. Мама није могла, а каже ја се драла гладнаPostoji samo nada da zive srecni po nekim skandinavijama, jer to su i dalje bijele bebe, nesvjesni da ih odgajaju ljudi bez morala. Nema zivota u drustvu koje nema samokontrolu, koje nije spremno za odricanje.
Rat ima pravila humanosti i kaznjava zvjersta, kriminalci imaju kodekse ponasanja a u miru zatvaramo oci i spremni smo na sve.
Mi se i danas bunimo na sitne i fiktivne privilegije nasih crnomanjastih sunarodnika. A njih osakacene izlazu da prose. Njih nevoljno usvajaju. I ko zna kakva sreca njih ceka kada ih izvezu.

, у скоро свакој основној школи има једно одељење на другом језику па ко жекли да се издваја може... Када гледаш субвенције, увек мањине имају неке привилигије. А ми зли
Добро.Bogi nije uvijek cenzura. Citirala si postove koji su propaganda trgovine bebama i oni su brisani pa i tvoje poruke. Valjda sam trebala da ostavim to?
Ne može ovo da se ostavi jer je izgledalo kao da se trgovac bebama reklamira i traži mušterije. Znaš da imam isti stav o brisanju ali granice se negdje moraju postaviti.Добро.
Мада ја нисам за брисање, треба да се зна ко шта заговара.
Срећом, бар на овој теми нема много искривљених умова.
Дешава се, али се тело предаје родитељима да би се сахранило према њиховим жељама.
Нема никаквих законских препрека да родитељ добије тело преминулог детета. То што се родитељу то у породилишту ускрати није законски него се злоупотреби незнање људи који поверују да ето, то тако иде.
Ово немој брисати. Окачила сам на теми о глумцима али има везе и са овом. Можда некоме срце смекша...Ne može ovo da se ostavi jer je izgledalo kao da se trgovac bebama reklamira i traži mušterije. Znaš da imam isti stav o brisanju ali granice se negdje moraju postaviti.
Неки дан сам слушала жену лекара, и њој су украли бебу. Њене колеге лично. Ана Пејић која се бори против овога је економиста. Тако да си скроз у праву. То нема везе са образовањем нити статусом. Људи у том тренутку буду изгубљени, цео свет им се сруши.Nisu krivi ljudi koji u bolu ne mogu da se sastave i ne znaju svoja prava.
Ne volim kada se postavlja jaz izmedju onih pametnih i onih...valjda nepametnih, zacaranih.
Ja sam po struci pravnik pa ne znam zakon u konkretnom slucaju. Nema pravnika koji poznaje sve zakone napamet.
Na bolnici mora da bude odgovornost za pruzanje pravilne informacije od strane ljudi zaduzenih za sprovodjenje protokola.
To bi bilo jednako kao kada bi svako ko udje u bilo kakav ugovrni odnos poznavao ZOO. Ako ne poznaje, on je zloupotrebljen.
Nije zloupotrebljen vec coveku treba advokat buduci da nije strucan u oblasti obligacionih odnosa.
Ja mislim da osnovni zahtev treba da bude transparentnost povodom tela novorodjenceta.
Jedino tako moze prestati, ne samo kriminalna radnja otmica dece vec i izmisljanje prica koje tabloidni mediji poturaju da bi uticali na strah kod ljudi i nepoverenje u drzavu.
Zmija se bije u glavu. Ako zakon kaze kako ti meni sada govoris, onda treba pojacati protolol u bolnicama.
Ludih ljudi uvek i svuda ima, u Austriji je lekar davao deci laznu terapiju za karcinome dok je istu preprodavao. Da ga ubijes, kazna je mala.
Postovanje zakona nikada nije 100% ali mislim da bi protokol bilo moguce zahtevati i spreciti siru organizaciju.
Mislim da Srbija bije bas takva Tunguzija.
Неки дан сам слушала жену лекара, и њој су украли бебу. Њене колеге лично. Ана Пејић која се бори против овога је економиста. Тако да си скроз у праву. То нема везе са образовањем нити статусом. Људи у том тренутку буду изгубљени, цео свет им се сруши.

Kakvi ljudi? Isti ljudi koji svoj glas prodaju za 50 evra na izborima, cime prodaju buducnost i svoje i tudje dece kriminalcima, mislis da ne bi prodali i tudje dete za par hiljada evra.Држава да. Али људи. Где је емпатија...

Ovaj mi je sav mutan. Ja mu ne verujem.Nazalost ima toga dosta
samo ne znam kako ljudi nasedaju na to da im samo kazu da je beba mrtva a da im ne daju da vide dete
treba slusati Cicarevica i on razotkriva kako oni to rade
i neki su prepoznali njihov nacin i tako spasili dete na vreme