aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.279
Sto je mutan?Ovaj mi je sav mutan. Ja mu ne verujem.
On se bori za ispravnu stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto je mutan?Ovaj mi je sav mutan. Ja mu ne verujem.
Kao da je došao sa ulice i priča sve je dokazano a dokaze valjda zaboravio kući. Jedino je poneo iz banke da se vidi da su mu falsifikovali potpis.Sto je mutan?
On se bori za ispravnu stvar
Dugo se time bavi i naravno da ima dokaze.Kao da je došao sa ulice i priča sve je dokazano a dokaze valjda zaboravio kući. Jedino je poneo iz banke da se vidi da su mu falsifikovali potpis.
Ja čim vidim da je Balkan info nemam povjerenje u osobu koja je gost.Ovaj mi je sav mutan. Ja mu ne verujem.
Desilo se i mojoj majci sedamdesetih godina.Ја знам из лично моје фамилије пример. Од моје мајке брат, дакле мој ујак, њему је син (несуђени брат) седамдесетих година наводно умро после три дана у породилишту у Новом Саду. Дете рођено здраво, право, напредно. Само су им саопштили да је дете мртво (тренутно се не сећам разлога) и то је то. Што је највећа фора дете нису предали да се сахрани ни да га виде?! Ја питам мајку како је то уопште могуће, што нису инсистирали на томе?! Ујак човек сељак, помирио се са тим и то је то, а и у том периоду је то наводно било "нормално" шездесетих и седамдесетих?! Ја нисам ни знао за тај случај до пре пар година док ми није рекла. После је ујак човек добио још две ћерке и сина, моје сестре и брата. Али и њима су сто посто украли дете, ја бар тако мислим. Него човека неуког и наивног најлакше можеш преварити!
Боже сачувај, претужно.Desilo se i mojoj majci sedamdesetih godina.
Rodila bebu, potpuno zdravu, posle par dana samo su rekli da je beba mrtva.
Nikakvi papiri, sahrana, telo. Nista.
Sta se desilo ne znam, ne zna ni ona.
И мени је.Ovaj mi je sav mutan. Ja mu ne verujem.

Takodje. Ne zavlacim se u te price ali nije u redu sta su tada radili sta god da su radili.Исту ситуацију је имала моја мајка 76-те. Имала је осамнаест година. Ћале двадесет две. Дали беби и име. Славица. И онда катастрофа. 77-ме су дибили сестру, 79-те мене. Кад је ово све постало јавно, у разговору са мајком жена крене да набацује тему, али ја је прекинем, и замолим да јој то више не помиње. Зашто отварати рану после 40 година. Она је своју бебу преболела одавно...
Misliš da je prebolela?Исту ситуацију је имала моја мајка 76-те. Имала је осамнаест година. Ћале двадесет две. Дали беби и име. Славица. И онда катастрофа. 77-ме су дибили сестру, 79-те мене. Кад је ово све постало јавно, у разговору са мајком жена крене да набацује тему, али ја је прекинем, и замолим да јој то више не помиње. Зашто отварати рану после 40 година. Она је своју бебу преболела одавно...
Растао сам са сазнањем да сам имао сестру која је преминула пар дана након рођења, и то је то. Моји су то прихватили као једину истину. Управо због поверења у лекаре које је неко поменуо у неком од претходних постова. Ниси ме разумела, моја супруга је почела отварати тему, након што јој је моја мајка испричала случај. А ја сам супругу замолио да не наставља о томе. Не пред мајком, наравно. Уосталом, треба бити поштен. Колико год је сумњиво, можда је стварно дошло до компликација, и беба је преминула...Misliš da je prebolela?
Zamolio si je da ne priča o toj temi i žena se povukla.
Priupitaj je nekada o tome, videćeš koliko emocija će izaći iz nje i biće ti jasno da li je prebolela ili nije.
Да ли је било случајева у осталим републикама СФРЈ или само у Србији?То се ради већ барем 50 година. Нажалост.
Не поред нас. Страдали су више од Срба, само нема њиховог гласа и нема оног ко ће да каже да су пострадали више. У Јасеновцу је постојао посебан део за Роме где су били лошији услови него за остатак Јасеновца.И некако одувек живимо са њима, они су наши. Покупили су наше обичаје, са нама су ратовали, са нама поред Јевреја и страдали.
Не знам за друге републике, али предпостављам да је та трговина била раширена прича.Да ли је било случајева у осталим републикама СФРЈ или само у Србији?
Гледао сам неке емисије о крађи беба у Србији али нико никада не помену слична дешавањаНе знам за друге републике, али предпостављам да је та трговина била раширена прича.
Bilo je u Bosni. Postoji čovjek iz Gradiške za koga se zna da je to radio krajem 80-ih.Да ли је било случајева у осталим републикама СФРЈ или само у Србији?
Зна се, и ником ништа?!Bilo je u Bosni. Postoji čovjek iz Gradiške za koga se zna da je to radio krajem 80-ih.
Па да ли је хапшен, дао изјаву, процесуиран? У једној од емисија које поменухBilo je u Bosni. Postoji čovjek iz Gradiške za koga se zna da je to radio krajem 80-ih.
Ja sam cula za slucajeve u BiH.Гледао сам неке емисије о крађи беба у Србији али нико никада не помену слична дешавања
у другим републикама. Ево сада имамо нове случајеве и морам се питати у шта смо се то претворили?
Апсолутно ми је невероватно да није формирана специјална полицијска јединица која би решавала
случајеве организоване крађе беба.
Ovaj je bio kafedžija, ne znam da je bio u zatvoru. Neke silne stanove je pokupovao u BG.Па да ли је хапшен, дао изјаву, процесуиран? У једној од емисија које поменух
родитељи који траже своју децу помињали су неког доктора скоро преминулог.
Наводно он је лично својим ауторитетом ломио сумње родитеља које су се и тада јављале.
Ко зна докле су догурали у хијерархији организатори тог нељудског посла и шта су тим
прљавим новцем купили својим наследницима? Да ли су њихова деца наследници 'бизниса'?
Много питања а премало одговора јер полиција има преча посла.
Кафеџија? Мене човече интересују лекари и медицинско особље које је учествовало у томе.Ovaj je bio kafedžija, ne znam da je bio u zatvoru. Neke silne stanove je pokupovao u BG.
To je bio kraj 80-ih i početak 90-ih,kakav zatvor, kakvi bakrači. Nije smio niko da mu pisne. Milioner tad bio, kupovao sve, od žena do očne jabučice iz živog čovjeka.
И можда сада нађе сеструMisliš da je prebolela?
Zamolio si je da ne priča o toj temi i žena se povukla.
Priupitaj je nekada o tome, videćeš koliko emocija će izaći iz nje i biće ti jasno da li je prebolela ili nije.

И у другим али се код нас највише прича о томе. Јављају се мајке из Хрватске, Македоније... траже помоћ наших удружења.Да ли је било случајева у осталим републикама СФРЈ или само у Србији?