Ukidanje fejsbuka

Ja sam realno manje negativnih iskustava imao tamo nego na krstači:lol:
Doduše tamo sam kraće...Ali osim toga sa lozinkom ništa drugo mi se na FB nije desilo...Ni posebno dobro ni posebno loše što je na kraju i najbolje.

Privatnost? Najveci problem kod facebook-a.

U to verovatno ulazi i to sto mi s vremena na vreme neki novi drug trazi pomoc oko kradje tudjih naloga, jer sam ja navodno haker. Ne razumem odakle im dolaze te ideje da je sasvim u redu da krades tudji nalog i jos da od mene traze pomoc. Pre neki dan me zvao jedan i pitao me da li podrzavam wikileaks. :lol:

A to sto je toliko naivan da misli da se jedan Facebook moze lako zloupotrebiti, to necu ni da komentarisem.

Poslednja izmena:
Fb je vecim delom alatka na koju se kace tzv. ribe sa napucenim usnama,crno-belim slikama u kupatilu,najcesce sa nadimkom mawa,koje predstavljaju beznadezan slucaj sa statusima koje postavljaju na svakih par minuta ili sati(a najcesce je nesto wolim te,mawa moja, < 3 ...).Potom,kace se klinci 96,97 godiste,sa nadimcima PFC,Grobar, Zvezdas sa slikama crtanih junaka na profilu :confused: .I ostatak predstavljajju normalni,koji ne apdejtuju na svakih par minuta profil i koji nemaju cilj da imaju 1000+ prijatelja ;)

Sad kad ispricas neki fazon ne pricaju "To si video na vukajliji" nego na fejsu...

Ma realno, nije fejs toliko los koliko mene nervira sto ga svi uzdizu u nebesa kada nije ni toliko dobar, sasvim prosecan sajt sto se mene tice...misle da ako mogu postavljati slike i komunicirati zajedno da je to nesto wow...

Nego je fora sto se jednostavno proculo za sajt i svi odose tamo i sad je poznat zato sto su svi iz sveta na njemu...a isto je bilo i sa karikama ranije, sad su karike propale zbog fejsa...

Ukida se Facebook

"Mark Zuckerbeg je na posljednjoj pres konferenciji najavio kraj najpopularnije drušvene mreže - facebook. "Facebook je izmakao kontroli" - rekao je Mark i nadodao da mu je Facebook previše ušao u život. Mark govori da korisnici neće moći pristupiti facebooku od 15. 3. tekuće godine! Mnoge korisnike ova vijest je uzdrmala. "Facebook je uništio moj život" je komentar kojeg danas vrlo često susrećemo.
Roditelji sirom sveta osjećaju veliko olakšanje zbog gašenja Facebook-a. "Drago mi je zbog ovoga" rekao je jedan roditelj. "Sada moja djeca neće po cjeli dan biti ispred računala."Facebook se trenutno rangira kao jedna od najbogatijih firmi na svetu, čija se vrijednost procjenjuje na
oko 7,9 milijardi eura."Nije me briga za novac",rekao je Zuckerberg. "Ja samo želim nazad svoj stari život"
Poslije 15.3. sve slike, bilješke, linkovi, video klipovi biti će trajno obrisani.
Nakon 7 godina postojanja i preko 500 milijuna korisnika Facebook će biti ugašen."

Napokon... Verujete li u ovo? z:mrgreen: Ja mislim da je krajnje vreme da se fejs unisti...

Једно питање. Откуд тој будали толики новац када је фцбок потпуно бесплатан? :per:

Back