Ukidanje fejsbuka

Ja upalio fejzbuk zato sto su me drugovi smarali, a sad stoji upaljen bzw, niti sam pogledao da li mi je neko nesto slao niti koji kuvac... xD

Odoh sad da pogledam, mozda mi je neko nesto lose poslao, a ja nisam video...z:hm:

Facebook je glupost. Celo moje odeljenje ima profil a ja niti ga imam niti imam nameru da ga imam. To je bzv gubljenje vremena i moždanih ćelija. Krstarica je za face...pa nemam neko poredjenje ali ovde mi vreme ne prodje u gubljenju istog...Face going down...:worth:
i hope

Slažem se skroz sa tobom, dala sam ti već repku pa ne mogu više. :) Nemam ni ja fejs. Šta će mi.. Imala sam, ali shvatila sam da je glupost. Pozovem drugaricu i isteram je napolje. Gotovo! :)

Hahahahahhahahahahahahahahah.....Malo sutra. :rotf:

ZAMISLITE KOLIKO BI SAMOUBISTAVA BILO! :rotf:

Pola svijeta je zavisno od FB-a a Markova zarada će uskoro premašiti budžet SAD-a :cool:

Upravo tako...Ono što sam prethodno naveo, pa ne obraćajte pažnju...To samo očaj progovara iz mene...Face će nestati samo ako iščezne čitav www a svi znamo kada će se to destiti...NEVER!
Uzdam se u solarne oluje koje najavljuju u 2012, znate one što će učiniti da net nestane na duži vremenski period (i uopšte elektronika, mobilni, komp...šmrc i TV...)...Željno iščekujem smak sveta i ostvarenje filma Rolanda Emeriha...
Ahoy za 2012...

Upravo tako...Ono što sam prethodno naveo, pa ne obraćajte pažnju...To samo očaj progovara iz mene...Face će nestati samo ako iščezne čitav www a svi znamo kada će se to destiti...NEVER!
Uzdam se u solarne oluje koje najavljuju u 2012, znate one što će učiniti da net nestane na duži vremenski period (i uopšte elektronika, mobilni, komp...šmrc i TV...)...Željno iščekujem smak sveta i ostvarenje filma Rolanda Emeriha...
Ahoy za 2012...
Glasam da se sprži sva elektronika, a da ne bude smak sveta. Ako bude solarna oluja i sprži nam sve elektronsko, nereda mora biti, ali bilo bi bolje, malo da pročistimo Zemlju.

Back