Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Sad bi i nas da zarazis? Cibe...odabi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukida se Facebook
Napokon... Verujete li u ovo?Ja mislim da je krajnje vreme da se fejs unisti...
Facebook je glupost. Celo moje odeljenje ima profil a ja niti ga imam niti imam nameru da ga imam. To je bzv gubljenje vremena i moždanih ćelija. Krstarica je za face...pa nemam neko poredjenje ali ovde mi vreme ne prodje u gubljenju istog...Face going down...
i hope
Hahahahahhahahahahahahahahah.....Malo sutra.
ZAMISLITE KOLIKO BI SAMOUBISTAVA BILO!![]()
Pola svijeta je zavisno od FB-a a Markova zarada će uskoro premašiti budžet SAD-a![]()
Glasam da se sprži sva elektronika, a da ne bude smak sveta. Ako bude solarna oluja i sprži nam sve elektronsko, nereda mora biti, ali bilo bi bolje, malo da pročistimo Zemlju.Upravo tako...Ono što sam prethodno naveo, pa ne obraćajte pažnju...To samo očaj progovara iz mene...Face će nestati samo ako iščezne čitav www a svi znamo kada će se to destiti...NEVER!
Uzdam se u solarne oluje koje najavljuju u 2012, znate one što će učiniti da net nestane na duži vremenski period (i uopšte elektronika, mobilni, komp...šmrc i TV...)...Željno iščekujem smak sveta i ostvarenje filma Rolanda Emeriha...
Ahoy za 2012...
pa logicno, ovde niko nikoga ne zna (bar vecina)
a na fb, zasto mora ceo kraj i pola skole da zna moje misljenje o necemu xD