Ukidanje fejsbuka

Nisam znao da su ljudi toliko očajni,pa te preko chata mole za like :roll: :confused:

To nije nista, ovo je hardcore :D
lajkujem.jpg

Nedao bog da ugledate tamo zaljubljenu klinku,pogotovo nesrećno zaljubljenu :mrgreen:

Ovaj šablon sve objasnjava:

Kako nekad boli kad te povrede osobe koje voliš :((((((
20 people liked this,4 comments

Glavobolja od vina,a nigde aspirina...
12 likes,2 comments
N.N:To mačkico :))))
N.N 2.: :)))))))))

itd,itd :roll:

Ej, pokrenut je Google + ali ne mogu da ga pronadjem. Kako sam razumeo google je hteo da napravi nekakav sandbox syberspace prostor gde su samo ‚‚odabrani‚‚ kao suprotnost face-u gde bukvalno ima svakavih ljudi...Uglavnom nema onog lajku mi ovo...XX je napisao to na svom profilu...Pridruži se grupi...
Nema mnogo toga što face ima ali kažu da je jako jako dobro i da ima veliki potencijal. A da tu je i mogućnost četovanja 10 osoba istovremeno (naravno uz video podršku itd...). Kako veliki facebook-o-mrzac kažem veliki LIKE za Google+ iako mu nemam pristup...Javite ako saznate još nešto...

Deaktivirala sam nalog prošle nedelje, više nemam šta da radim tamo. Možda bih ga ostavila kad ne bi bilo, što kažete, popaljenih devojčura, ali 'ebiga sad, nije sve savršeno. Dovoljan mi je twitter i blogger.

Ej, pokrenut je Google + ali ne mogu da ga pronadjem. Kako sam razumeo google je hteo da napravi nekakav sandbox syberspace prostor gde su samo ‚‚odabrani‚‚ kao suprotnost face-u gde bukvalno ima svakavih ljudi...Uglavnom nema onog lajku mi ovo...XX je napisao to na svom profilu...Pridruži se grupi...
Nema mnogo toga što face ima ali kažu da je jako jako dobro i da ima veliki potencijal. A da tu je i mogućnost četovanja 10 osoba istovremeno (naravno uz video podršku itd...). Kako veliki facebook-o-mrzac kažem veliki LIKE za Google+ iako mu nemam pristup...Javite ako saznate još nešto...

to mora neko da te pozove tj da ti posalje invite da bi usao u mrezu. Sto je kul.

Da, da pročitao sam danas. Baš je super. Kažu da još uvek testiraju mrežu jer pokušavaju da naprave bezbedno okruženje (i da nekako spoje društvenu mrežu sa pretragom što nikako nisam razumeo al' ajd...). U svakom slučaju kao veliki poklonik googla nadam se da će poraziti face (osim ako sve budale sa face ne predju na google kada ovi dozvole slobodan ulazak za šta kažu da će biti sredjeno ogromnim brojem filtera, opet malo nejasno...).

J.bt ja kad sam napravila profil, shto se poklapa
sa datumom pravljenja profila na krstarici, nisam znala ni chemu sluzi
chat(kao shto ni sad ne shvatam chemu chat na myspace-u xD)

Danas kad pravite profil, odma' nauchite kako se koristi chat,
a momentalno iz memorije izbrishite realne razgovore, jer kad jednom pochnete
kapiram da cu na kraju prichati sama sa sobom..
I zato necu da chekam da ukinu fejs..
DEAKTIVIRAJ PROFIL, AKTIVIRAJ MOZAK JB.T!!

Back