Ujedinjenje Bosne sa Srbijom

da li vam se svidja ovaj predlog

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A to bi bilo ko SAD , u sitnijoj varijanti

imali smo mi prilike biti ko SAD da smo onih 40 godina taj ološ doživotno pozatvarali na goli otok i bacili ključ tamo negde na sred Tihog okeana morskim psima....:eek:

a ne da nam sa svojim patriotskim $ranjima za$eru svi odreda od Sljemena pa do Vardara (Slovence izuzimam oni su jedino pametno svoju državu sredili kolko-tolko) a onda svak svoje počeo da rasprodaje i puni džepove:eek::eek::eek:

ebem li ti takvo domoljublje...:eek::evil:

reko sam još pre par godina...krvavim suzama ćemo se plakat svi zajedno za vreme komunizma...kad će nam Talijan, Švabo, Ruja i Amer kupit i poslednju tvornicu, hotel i nekretninu u ovim našim banaplemepublikama i kad ćemo krv pišat za platu nadničara:rtfm:

imali smo mi prilike biti ko SAD da smo onih 40 godina taj ološ doživotno pozatvarali na goli otok i bacili ključ tamo negde na sred Tihog okeana morskim psima....:eek:

a ne da nam sa svojim patriotskim $ranjima za$eru svi odreda od Sljemena pa do Vardara (Slovence izuzimam oni su jedino pametno svoju državu sredili kolko-tolko) a onda svak svoje počeo da rasprodaje i puni džepove:eek::eek::eek:

reko sam još pre par godina...krvavim suzama ćemo se plakat svi zajedno za vreme komunizma...kad će nam Talijan, Švabo, Ruja i Amer kupit i poslednju tvornicu, hotel i nekretninu u ovim našim banaplemepublikama i kad ćemo krv pišat za platu nadničara:rtfm:

nisi los kyo, nisi

Prosao voz odavno!:rtfm:

prošli nam svi vozovi:(:(:(

sad nam preostaje prostitutski deo da iskoristimo...kad ćemo već i sopstvene @oozice prodat...da ih barem unovčimo kako valja a ne da i to damo za DŽ :( :dash:

i da damo onima koji najviše nude...

ono moš mislit Kinezima bi neki dali :hahaha::hahaha: ja samo kažem ..."napred gospodo, samo izvolite" :mrgreen:
:dash:

verovatno nikad nisu ništa gledali sem BKtelevizije u životu...mada i da su taj $it od telke gledali bi mogli ukapirat...neke stvari :idea:

:bye:

Čuj, Federacija Hrvatima, koji si smešan lik! :D

Hrvati drze 28% teritorije BiH a muslimani 23% ali hrvata danas u federaciji nema ni pola koliko ih je bilo 1991 a nekim opastinama muslimani su vec prevladali kao sto je Busovaca ili Jajice a u nekim Srbi kao sto su opstine Grahovo,Drvar,Glamoc ......kad dodje do raspada BiH rasplet u federaciji ce biti jako komplikovan jer za razliku od RS granice nisu jasno definisane pa bi tu moglo biti svega

Poslednja izmena:
Ustvari Alija je odbio Lisabonski sporazum na nagovor Amerikanca a ovu ideju je zastupala jedna stranka Muslimansko Bosnjacka organizacija MBO koju su pocetkom 1990 osnovali Adil Zulfrikapis i Tunjo Filipovic cak su bili u Beogradu i postigli sporazum sa Milosevicem ali mmuslimanski narod je izabrao SDA i Aliju koji nas je sve zajedno odveo u krvoprolice

Sve tacno, osim boldovanog. Muslimanski narod je izabrao Fikreta Abdica, a on se odrekao u korist Alije. Pa kad je video sta je uradio zaratio protiv alijinih Muslimana.
Na zalost nije uspeo u onome sto je naumio, pa sada u Hrvatskoj mrdelja.

Sve tacno, osim boldovanog. Muslimanski narod je izabrao Fikreta Abdica, a on se odrekao u korist Alije. Pa kad je video sta je uradio zaratio protiv alijinih Muslimana.
Na zalost nije uspeo u onome sto je naumio, pa sada u Hrvatskoj mrdelja.

Vecina muslimana je glasala za Abdica kao kandidata SDA ali ogroman broj glasova je Abdic dobio u srpskim opstinama kao sto su Petrovac,Grahovo,Drvar ....Abdic je imao najveci broj glasova jer su i Srbi za njega glasali

Zipa ti ovog Hrvata i Turcina sto se pomamise :mrgreen:
Pa sta je bilo momci?
Ajde da razumem turcina (avatar zastava) cija zelja je Turska na Balkanu pa mu ne odgovara Federacija u bilo kojoj od susednih drzava, ali sta je sa Kyo ? :P ... svakako zelite Herceg-Bosnu u Hrvatskoj, a poturice su vase cvece oduvek bili....cemu buna ;)

Moja zelja da Federacija postane deo Hrvatske je veca nego da cela BiH bude deo Srbije :twisted:

E da zaista misliš ovo što si napisao bilo bi dobro...

Na tvoju žalost, znamo te...

Zašto nebi Bosna bila sve ono što je bilo pod vlasti Tvrtka.
Cijela današnja Bosna i Hercegoviona, Užički kraj, Sanđak, Istočnai zapadna Slavonija,
Kordun, Lika, Banija i jadran od Konovala do Trogira.
Današnju Crnu goru nebi trebalo dirat i njen Baka kotorski zaliv.
Srbija nek se pripoji Bugarskoj i Albaniji, polas ministarstava u Sofiji pola u Titani.
Beogradskom pašaliku autonomija kakvu su imali šiptari na Kosovu.
Znam ja izmisliti neostvarivi kao i vi Srbi, samo meni ne pada na pamet da ozbiljno zagovaram ostvarenje nemoguće misije.
Svaka od njih donosi RAT.

Tvrdko je imao krunu Nemanjica i smatrao se njihovim naslednikom tako da je on bio Srbin.. Kad je on vladao turaka nije bilo nigde!

Zipa ti ovog Hrvata i Turcina sto se pomamise :mrgreen:
Pa sta je bilo momci?
Ajde da razumem turcina (avatar zastava) cija zelja je Turska na Balkanu pa mu ne odgovara Federacija u bilo kojoj od susednih drzava, ali sta je sa Kyo ? :P ... svakako zelite Herceg-Bosnu u Hrvatskoj, a poturice su vase cvece oduvek bili....cemu buna ;)

Moja zelja da Federacija postane deo Hrvatske je veca nego da cela BiH bude deo Srbije :twisted:

Vlazni snovi. :hahaha:
Svakakvih budalastina pises, zaista biseri.
O ''poturicama'' pa o Hrvatskom cvecu. Jadnice.

NE.
Zato shto su Bosanci nauchili da zive u multikulturalnoj zemlji, gde ih ima podjednako koliko Hrvata, i Srba, i umeju da cene prednosti multikulturalnosti i razlicitosti.

A mi ovde, kako se pojavi grupa od 5-6 roma u kraju, krenemo sa peticijama da se isele, komsinice britkog jezika svoje ubojito oruzje usmere u borbu protiv "prljavih dushmana", a klinci od 15-16 godina problem "prljanja srpBstva" obicno reshavaju palicama ili molotovljevim koktelima.

Kad budemo nauchili da nije u redu prebiti jednog Roma, Hrvata, muslimana, pretuci Francuza posle utakmice, da nije u redu pucati u Britanca, otici u Evropu i divljati Pragom, da nije u redu nazivati ljude ustashama, balijama, smrdljivim ciganima, onda ce i Bosna da nam bude malo, koliko bi takvom snagom i manirima mogli.

Ja navijam da moja Srbija bude takva - jaka, multikulturalna, mlada, obrazovana, postena i pozitivna, ali svakim danom sve mi teze postaje da verujem u to, jer je broj sovinista, ultra-nacionalista, kvazi-patriotskih vojvoda, internet-huligana, i velikih srbendi koji se kriju iza istinskih istorijskih junaka i crkve, ogroman.

Back