Ujedinjenje Bosne sa Srbijom

da li vam se svidja ovaj predlog

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
posto muslimani hoce da se ukine rs a srbi hoce da se otcepe od bosne, da li bi kompromisno resenje moglo biti prikljucenje bosne srbiji a da bosna dobije visok stepen autonomije, a pritom da se ukine rs
oni bi imali i pravo na sportske reprezentacije, vladu, i ostalo, a bosna bi bila u sastavu drzave srbije

neka hvala sa bosancima ne zelim nista da imam,nek se oni lepo zagrle sa hrvatima i muslimanima i nek uzivaju

НЕ, не, не, не може.
Ја сам за то да се Република Српска и Србија споје.
Хрвати нека узму њихов део
а муслимани нека се споје са Црном гором:D
и нека са собом поведу Исидору.
Она им може помоћи у организовању којекаких парада.:per:

:hahaha::hahaha::hahaha:

posto muslimani hoce da se ukine rs a srbi hoce da se otcepe od bosne, da li bi kompromisno resenje moglo biti prikljucenje bosne srbiji a da bosna dobije visok stepen autonomije, a pritom da se ukine rs
oni bi imali i pravo na sportske reprezentacije, vladu, i ostalo, a bosna bi bila u sastavu drzave srbije

au,ja prvo glasao pozitivno,a nisam video kakve gluposti si napisala................
ja jesam da se bosna prikljuci srbiji,i da se ukine rs(pritom da ostane regija srbije),ali NE da dobiju autonomiju.
pa to je onda samo napisano bih regija srbije,a sve ostalo je isto :hahaha:
ne verujem da si svesna koliku si glupost napisala :hahaha:

НЕ, не, не, не може.
Ја сам за то да се Република Српска и Србија споје.
Хрвати нека узму њихов део
а муслимани нека се споје са Црном гором:D
и нека са собом поведу Исидору.
Она им може помоћи у организовању којекаких парада.:per:

:hahaha::hahaha::hahaha:

malo si pograsio buraz,hrvati,kao ni crnogorci,ne postoje kao narod :D to je tito rasparcao srbiju(bas je to u piramidi malopre pricala neka knjizevnica,kao li se zvase).Hrvati(:hahaha:) nemaju deo.I ako gledas da oni postoje,isto nemaju deo,jer bosanci(to je svuda dokazano) su srbi koji su primili islam ;)

Josipe, jesi li to ti ? :lol:

"I posle Tita - Tito" :gace:

malo si pograsio buraz,hrvati,kao ni crnogorci,ne postoje kao narod :D to je tito rasparcao srbiju(bas je to u piramidi malopre pricala neka knjizevnica,kao li se zvase).Hrvati(:hahaha:) nemaju deo.I ako gledas da oni postoje,isto nemaju deo,jer bosanci(to je svuda dokazano) su srbi koji su primili islam ;)

Одлично.
Пртихватам твој одговор, који ми се свиђа,
јер ће по томе и деоба ићи много лакше и брже.:per:

Zašto nebi Bosna bila sve ono što je bilo pod vlasti Tvrtka.
Cijela današnja Bosna i Hercegoviona, Užički kraj, Sanđak, Istočnai zapadna Slavonija,
Kordun, Lika, Banija i jadran od Konovala do Trogira.
Današnju Crnu goru nebi trebalo dirat i njen Baka kotorski zaliv.
Srbija nek se pripoji Bugarskoj i Albaniji, polas ministarstava u Sofiji pola u Titani.
Beogradskom pašaliku autonomija kakvu su imali šiptari na Kosovu.
Znam ja izmisliti neostvarivi kao i vi Srbi, samo meni ne pada na pamet da ozbiljno zagovaram ostvarenje nemoguće misije.
Svaka od njih donosi RAT.

nema ukidanja Srpske, a sto se tice priblizavanja bosne i srbije, to je realno i verovatno ce se desiti, u tom pravcu se sve desava

Neču ja započeti rat, započet će ga onaj ko pokuša odvajati dio Bosne ili onaj ko pokuša pravit unitarnu BIH.
Ratovat će se akobide trebalo i sjekirama.

Ako ste tako hrabri sto niste ratovali 2001god kad su se hrvati posle referenduma odcjepili od federacije i formirali hrvatsku samoupravu,ajd suti tamo i ne lupetaj ,2001 federacija se raspala kao kula od karata,hrvati su napustili sve institucije,carinu,policiju,vojsku itd i iskazali lojalnost hrvatskoj samoupravi dje ste tada bili vi,sto bolan ne kreniste u taj rat,da nije bilo NATO pakta odnosno trupa SFORa koje su upale u hercegovacke gradove i zauzele hercegovacku banku i preko svojih tajnih sluzbi izvrsile ogroman pritisak na Antu Jelavica i ostale hrvatske politicara BiH se vec tada raspala

smjesni ste vi sarajevski Alijni ekstremisti,kakav bolan rat vi zamisljate

Back