Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Narodnjaci?
Kako vam ne dosadi da prozivate, i prozivate,.... Anarhist, zašto pank? Uputi nas malo u taj pravac!
Misliš li da je kao pank kvalitetniji od narodnjaka? Ili od turbo folka? Zašto misliš da nije?
Misliš li da su kao bolji oni domaći rokeri koji žive od prošle slave, koji nikako da izdaju album, nikako da naprave svirku, koji sebe nazivaju umetnicima.... a prozivanje folkera im je jedino što rade. I što je najgore, oni ne kukaju što su folkeri popularniji, nego zato što više zarađuju. To je tipično za dokone osobe. Neka se gospoda "umetnici" prihvate posla, neka naprave koju svirku, pa verujem da će biti i narodu bliži...

FLUID:
Nikodim je potpuno u pravu što se tiče stava o tome, a samim tim i o ovoj temi.
Ali meni smeta još jedna stvar. Obrisane su ili zaključane neke teme koje nisu trebale da se brišu jer su imale smisla. Ova stoji da bi se raspravljalo o tome ko podržava postavljača teme, a ko nikodima koji je reagovao kako je reagovao. I šta sad moderatori rade? Ništa, naravno. Čak se i oni uključuju u raspravku da li je to u redu ili nije, a to što sve ovo nema veze s muzikom nikom ništa.
Ili ovde neko nekog zayebava ili neko od nas nije normalan.

ja bi' rekla oba.... :|

levrone:
Narodnjaci?
Kako vam ne dosadi da prozivate, i prozivate,.... Anarhist, zašto pank? Uputi nas malo u taj pravac!
Misliš li da je kao pank kvalitetniji od narodnjaka? Ili od turbo folka? Zašto misliš da nije?
Misliš li da su kao bolji oni domaći rokeri koji žive od prošle slave, koji nikako da izdaju album, nikako da naprave svirku, koji sebe nazivaju umetnicima.... a prozivanje folkera im je jedino što rade. I što je najgore, oni ne kukaju što su folkeri popularniji, nego zato što više zarađuju. To je tipično za dokone osobe. Neka se gospoda "umetnici" prihvate posla, neka naprave koju svirku, pa verujem da će biti i narodu bliži...

Slazem se u potpunosti. U ostalom, ako neko misli da je bolji od "narodnjaka" ne kontam kako onda sebi dozvoljava da se spusta na njihov nivo=> ako mislis da su oni primitivni, covece, ne moras i ti da budes

Nije strašno,užasno je neprijatno i degutantno.
Kad se samo setim koliko postova je obrisano zbog bezazlenih psovki,a ovo je ostavljeno.
Nikodim je sve lepo rekao i objasnio...
Inače ne podržavam banovanje Anarhiste i druga mu,čisto da ne bude zabune...

Elvin:
Nije strašno,užasno je neprijatno i degutantno.
Kad se samo setim koliko postova je obrisano zbog bezazlenih psovki,a ovo je ostavljeno.
Nikodim je sve lepo rekao i objasnio...
Inače ne podržavam banovanje Anarhiste i druga mu,čisto da ne bude zabune...
Da se razumemo ja nikog nisam banovao.
A sto se tice psovanja ako malo bolje pogledas vec vise od mesec dana ih i ne brisem, jer ako vi necete da se prizovete pameti i da PREASTANETE da psujete ja vam pomoci ne mogu. . . Sada sami sedite i gledjte svoju nekulturu kad psujete. . .

. . .:
Da se razumemo ja nikog nisam banovao.
A sto se tice psovanja ako malo bolje pogledas vec vise od mesec dana ih i ne brisem, jer ako vi necete da se prizovete pameti i da PREASTANETE da psujete ja vam pomoci ne mogu. . . Sada sami sedite i gledjte svoju nekulturu kad psujete. . .

Da,primetio sam da ne brišeš...
Nego,aj' nađi mi tri posta u kojima sam opsovao...
Mojne te fore...da trpaš sve u isti koš...
Možeš svašta da mi zameriš,al' nekulturu teško...
Nisam ni rekao da si ti banovao...

Back