Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo sada malo hladnije glave, ebo te kako mi se stomak izvrnuo kada sam ugledao onu stranicu, kao nikad do sada. Za ovoliko godina krstarenja WEB-om ovo je bio moj prvi susret sa takvim gadostima.
OK, kapiram ja da neko ne voli "narodnjake", ali to ne znaci da su ti ljudi bolesni, da im je smanjen intelekt, da imaju nenormalne sexualne nagone i tako dalje. Drugim recima, ti ljudi nisu bolesnici, budale, kreteni... sta god. Kao sto sam vec napisao ni sam ne volim takve "muzikante", cak niko od mojih prijatelja i ne slusa to. Ali imao sam prilike da upoznajem ljude koji zaista vole te "narodnjake" i ti ljudi nisu niza rasa, kreteni... sexualni manijaci. Rekao bih da je poredjenje bilo i vise nego odvratno i ponizavajuce. Niko se ne moze muzicki uzdici nad nekim ako tom nekom kaze da je nesto nalik onim monstrumima sa postavljenog linka. Te ljude bi trebalo zapaliti, ili pustiti Hicu na njih.
Mada... bilo je toliko gadno da sam istog trenutka napisao taj post, pod utiscima one gadosti koju videh. Sa druge strane osecam potrebu da se izvinem tebi Anarhisto jer smatram da sam preterao. Kao sto sam vec napisao, sada malo hladnije glave procitah sve sto sam ispisao.... zaista nisam bio fer... ali sam bio zestoko zgadjen i isprovociran, sto se i vidi... ebote odakle ti ideja da da uradis tako nesto...

nikodim:
Evo sada malo hladnije glave, ebo te kako mi se stomak izvrnuo kada sam ugledao onu stranicu, kao nikad do sada. Za ovoliko godina krstarenja WEB-om ovo je bio moj prvi susret sa takvim gadostima.
OK, kapiram ja da neko ne voli "narodnjake", ali to ne znaci da su ti ljudi bolesni, da im je smanjen intelekt, da imaju nenormalne sexualne nagone i tako dalje. Drugim recima, ti ljudi nisu bolesnici, budale, kreteni... sta god. Kao sto sam vec napisao ni sam ne volim takve "muzikante", cak niko od mojih prijatelja i ne slusa to. Ali imao sam prilike da upoznajem ljude koji zaista vole te "narodnjake" i ti ljudi nisu niza rasa, kreteni... sexualni manijaci. Rekao bih da je poredjenje bilo i vise nego odvratno i ponizavajuce. Niko se ne moze muzicki uzdici nad nekim ako tom nekom kaze da je nesto nalik onim monstrumima sa postavljenog linka. Te ljude bi trebalo zapaliti, ili pustiti Hicu na njih.
Mada... bilo je toliko gadno da sam istog trenutka napisao taj post, pod utiscima one gadosti koju videh. Sa druge strane osecam potrebu da se izvinem tebi Anarhisto jer smatram da sam preterao. Kao sto sam vec napisao, sada malo hladnije glave procitah sve sto sam ispisao.... zaista nisam bio fer... ali sam bio zestoko zgadjen i isprovociran, sto se i vidi... ebote odakle ti ideja da da uradis tako nesto...

ja mislim da on nije hteo da kaze da su ti ljudi bolesnici, budale, kreteni... etc. decko se zezao...
a ako bas nikad nisi na leteo na neki ovakav link, onda stvaaarno : P

i NE TREBA te ljude zapaliti ili nesto slicno, sta tebi smeta sto oni rade to sto rade??!??! njihova stvar, njima lepo-nama lepo

nikodim:
Au,shta je tu toliko gadno,mislim grozno je,ali ne bash toliko :roll: :roll: :roll:

*drunken_butterfly*:
ja mislim da on nije hteo da kaze da su ti ljudi bolesnici, budale, kreteni... etc. decko se zezao...
a ako bas nikad nisi na leteo na neki ovakav link, onda stvaaarno : P

i NE TREBA te ljude zapaliti ili nesto slicno, sta tebi smeta sto oni rade to sto rade??!??! njihova stvar, njima lepo-nama lepo

Ti mislis... to je lepo...
Da, nisam naleteo na takav link iz vise razloga. Prvo koristim dobru zastitu pa mi je krstarenje netom oslobodjeno iskkacucih prozora, sumnjivih banera... i ostatka. Obzirom da sam stalno online da nema toga ko zna sta bi se desilo sa compom.

E sada... prehlada je izleciva, boginje... kojekakve bolesti. Ali savremena medicina i dalje jako lose stoji po pitanju devijantnog , manijakalnog... i kojekakvih drugih ponasanja i "potreba". Ako nema leka apoteka... trebalo bi pribeci pomocnim lekovitim sredstvima. ;) Jednostavno... zar ne postoji potreba da nasa deca odrastaju zdravo, ili bi ti bila u stanju to da kazes svojoj cerci kroz nekoliko godina isto ovo sto si i ovde napisala, da je vidis u takvoj akciji (mislim na boldirani deo)???

Nikodim je potpuno u pravu što se tiče stava o tome, a samim tim i o ovoj temi.
Ali meni smeta još jedna stvar. Obrisane su ili zaključane neke teme koje nisu trebale da se brišu jer su imale smisla. Ova stoji da bi se raspravljalo o tome ko podržava postavljača teme, a ko nikodima koji je reagovao kako je reagovao. I šta sad moderatori rade? Ništa, naravno. Čak se i oni uključuju u raspravku da li je to u redu ili nije, a to što sve ovo nema veze s muzikom nikom ništa.
Ili ovde neko nekog zayebava ili neko od nas nije normalan.

Back