S senf5 Početnik Poruka 33 22.11.2022. u 11:18 - ui/ux dizajn #1 Koliko je profitabilan i težak UI/UX dizajn?
bmaxa Legenda Poruka 70.812 25.11.2022. u 04:38 - ui/ux dizajn #2 senf5: Koliko je profitabilan i težak UI/UX dizajn? Kliknite za proširenje... Ne znam konkretno na sta mislis, nisi jasan, pa nemas odgovora...
senf5: Koliko je profitabilan i težak UI/UX dizajn? Kliknite za proširenje... Ne znam konkretno na sta mislis, nisi jasan, pa nemas odgovora...
S senf5 Početnik Poruka 33 25.11.2022. u 08:48 - ui/ux dizajn #3 bmaxa: Ne znam konkretno na sta mislis, nisi jasan, pa nemas odgovora... Kliknite za proširenje... Ja sam novi u ovome, pa ne znam reci konkretno za ovo.
bmaxa: Ne znam konkretno na sta mislis, nisi jasan, pa nemas odgovora... Kliknite za proširenje... Ja sam novi u ovome, pa ne znam reci konkretno za ovo.
bmaxa Legenda Poruka 70.812 25.11.2022. u 08:59 - ui/ux dizajn #4 senf5: Ja sam novi u ovome, pa ne znam reci konkretno za ovo. Kliknite za proširenje... Mora da mislis na nesto specificno jer svaki program ima ui i ux dizajn...
senf5: Ja sam novi u ovome, pa ne znam reci konkretno za ovo. Kliknite za proširenje... Mora da mislis na nesto specificno jer svaki program ima ui i ux dizajn...
S senf5 Početnik Poruka 33 25.11.2022. u 09:45 - ui/ux dizajn #5 Mislio sam raditi u programu Adobe XD. To mi se ucinilo laksim od web developmenta (kodiranja) pa zato pitam.
Mislio sam raditi u programu Adobe XD. To mi se ucinilo laksim od web developmenta (kodiranja) pa zato pitam.