uhhhh...bubuljice

Ja to kopam ko da sam grobar!:evil::hahaha:

Meni drug rekao da se samo cesce umivas...:rtfm:....jedino za to znam...nisam imao iskustva sa doticnim gospodjicama.:lol::mrgreen:

Sujeverje. :)

Ja imam 20 godina i celendra mi puca od bubuljica (dobro, ne bas toliko, ali ih ima). Imao siske ili ne. I sta god da koristim ista stvar. Dodju i odu naizmenicno. A u licna iskustva ne verujem, a zasto necu sada. :)

@Djidji:

Koliko godina imas?

nemam ih mnogo, ali ih ipak imam i uzasavaju me
koristim sebamed i super je ali ih ne uklanja skroz
koja su vasa iskustva?
cime ih mazete, neki savet i tako to...:mrgreen:

Ja koristim Garnier skin Naturals,i stvarno je jako dobro,najbolje shto sam probala do sad.Dobro je i ono shto reklamira Kristien Kreuk ne znam sad kako se zove...U svakom slucaju izbegavaj previshe stvari da stavljash na kozu..Mozes proizvesti kontra efekat.
Ako hocesh idi prvo kod kozmetucarke da ti ocisti lice i pitaj je za savet......

Nikad nisam imala problem sa bubuljicama,cak ni u 'jeku' puberteta,lice mi je uvek bilo cisto,bez bubuljica..

Jedino me nervira to sto mi s vremena na vreme iskoci jedna,hajde da je mala i u ugu,ali mora da se nacrta na celu ili bradi:lol:

Ako imate masnu kozu,cistite je bar svako vece,a u jutru se lepo umijete.Ako bas imate veliki problem sa knjima,u apoteku,kod kozmeticarke!

Dr.Förster Calendula...Najbolja je,već skoro 2 godine je koristim.:super:
CALENDULA%20CREAM%20BALSAM.jpg

Uh,sva sreca pa nemam nijednuuuuuuu!!! Al ozbiljno.Zato ih moj drug imao ih je za dvoje,ali maze svakakva cudesa,te se necim umiva svaki dan,jednom ja dosla kod njega ujutro,a lice mu bilo belo kao krec...Kad se tad nisam uplasila..Ma imas da kupis onaj,zaboravila sam kako se bese zoveee...ajoooj..Pitacu ga pa cu ti reciiiii...Mnogo dobra stvar,njemu polako prolaze s tim.

A da,naravno,VODA.Ja je pijem svaki dan pre spavanja,dve case,i u toku dana,,ihihi...Mada ne zato sto pazim,jednostavno imam potrebu.Ali,da,voda bas pomaze.

Poslednja izmena:
Ja sam imala do skoro strasno puno bubuljica... i onda sam pocela da koristim neku kremu, iz apoteke, ne znam kako se zove, ali od nje mi se lice procistilo, krema je mnogo dobra... a, i znam da kazu da slatkisi i grickalice ne uticu, ali verujte mi, uticu malo... ja slatko manje jedem, uvek kada pojedem malo vise, izadje mi bubljica neka.. pij sto vise vode, jedi voce, povrce i pomocice ti... Plus sto ces odrzati liniju, i ocistice ti se lice i sve ;)

negde sma cuo od ortaka valjda....da ne treba ti uopste neke kreme i to....vec cesto se umivaj i sapunom ujutru lice ocisti i isperi....i same ce se bubuljice ukloniti....a inace oko usana mi rastu nekad ko lude a nekad umereno....

imala sam i ja jedan shit koji su reklamirali na foksu
uzasno sam se osecala kad ga namazem i grozno je mirisalo

nije dobro stalno da se umivas
niti je dobro da koristis obicne sapune treba sapun 5,5 ph vrednosti npr. sebamed odlican je

cist vazduh i vezbe za bolju cirkulaciju
voce,povrce i voda se podrazumevaju
recimo ja mogu da pojedem tonu cokolade ili da uopste ne pojedem situacija ce biti ista
recimo kod moje drugarice cim pojede slatkis se pojave
tako da sam zakljucila da to zavisi ili od tipa koze ili od gena

i maska od kvasca je super

jednom sam isla na zurku i stavila puder, bila sam mrtva umorna i s puderom sam otisla u krevet
kada sam se ujutru probudila i skinula sminku skoro da se nijedna nije primecivala
cudno
ali to vise necu da radim:mrgreen:

Back