Anđelija
Ističe se
- Poruka
- 2.790
ne stavljam ni ja puder, ponekad bas kad hocu da mi bude lepo lice
onaj najsvetliji
onaj najsvetliji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvuči isplativo.Moja drugarica je imala strasno velike probleme sa bubuljicama i dermatolog joj je rekao da samo redovno koristi Doroslovac losion...Kada smo videli koliko joj je pomogao svi ga u rayredu koristimo,ko ima problema neka obavezno proba,u apoteci kosta nekih 80-90 dinara
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8803254&postcount=34...Ja sam je naručivao iz Nemačke pošto je nigde u Kraljevu nisam mogao naći.u kalendula je zakon...to je iz rsi-a??
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8803254&postcount=34...Ja sam je naručivao iz Nemačke pošto je nigde u Kraljevu nisam mogao naći.
Topla voda mora da se pije ako neces da imas bubuljice...tako barem kaze moja sestra.
ja joj ne verujem, nemojte ni vi!
Brate, tvoja okolina je puna s neki izumi.![]()
Ljudi,nemaju siske i vazduh veze s tim...
Celog zivota imam siske,zivim izmedju 2 najzagadjenije ulice u BG-u,i opet imam dobar ten....to je sve nasledno![]()
Ja sam koristila sve i svasta,nema sta nisam probala al ne vredi od toga je samo bilo gore...
Sada koristim samo Garnier 3 in 1 koristim ga kao sapun za umivanje i super mi je. Izadje po nekad koja bubuljica ali mora... u tim smo godinama...
Znaci prepusti stvar da se odvija sama... sto vise budes trpala na lice sve i svasta to gore po tebe... Veruj mi ... ni ja nisam verovala u to ali eto na kraju je ispalo tacno
Idite u Gradski zavod za kozne bolesti kod dr Filipa Šera..Covek je stvarno fantastican,ko god da ode kod njega odusevi se.......
ne valja garnier za mladu kozu
ranije sam ga koristila,bubuljice su se povlacile ali kada sam otisla kod dermatologa rekao mi je da prestanem da to mazem nemam pojma sto![]()
Ja sam ranije koristila neki klindamicin gel. Kupuje se u apotekama i kosta nekih 100-200 din. A zaista pomaze! Bolje nego cela garnier, loreal, nivea i koja vec skupa kolekcija!
Ja sam ranije koristila neki klindamicin gel. Kupuje se u apotekama i kosta nekih 100-200 din. A zaista pomaze! Bolje nego cela garnier, loreal, nivea i koja vec skupa kolekcija!