Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da sam ti odlicno pokazala ko je fabrikovan i ako nastavis prijavicu te adminima...pa ti vidi na svojim muslimanskim, arapsko-turskim forumima da razmenjujete slicice i bajke...

Strašno si me uplašila , de prijavi , ne bilo ti za dušu , što se kaže .. kad god tvoja bratija navali sa svesrpskom teorijom dobiće adekvatan odgovor ..

Naravno da je entitet kome je nažalost dozvoljeno da se zove republikom ,iako to nije, naša zemlja - dio BiH .. a ako ste mislili voditi rat radi otimačine - ž'o mi je , nije prošlo ..

ne zao je meni sto ste vi zaostali za turcima kada su pakovali pinkle, jer cak ni oni nisu hteli da vas odvedu sa sobom...a Srbi su tu ziveli i zivece...i pitanje je vremena kada ce ziveti u samostalnoj drzavi...

da, Srbima je konacno bilo dosta da ih kolju razne verzije ustasa i njihovog cveca ili smeca....

Da , vidjeli smo kako vam je dosta .. napraviste li Veliku Srbiju .. ko je logore, ubistva , silovanja , mučenja , etnička čišćenja mogao zamisliti u Europi na kraju 20. vijeka .. ima vas dosta koje bi trebalo podrgnuti kolektivnom liječenju od Kosovskog mita ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back