- Poruka
- 6.833
Cromanjonac?

msm da ce ''mi rvati'' pokusati da se prisili da bude uvredjen i da prijavi, ono sto je istina CROMANJONAC ,koji vuce genezu od CROATUS CRAPINUS PRIMITIVUS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cromanjonac?

Радили су озбиљну истрагу Руси.
И најавили су јуче да ће веома будно мотрити суђење Младићу.
А званично саопштење из руског МИП-а је било веома јасно - даће све доказе које су скупили да је цифра лажна и пренапумпана.

Cinjenica je da su RATNI ZLOCINI DESAVALI NA NASEM TLU BIVSE ZEMLJE.

Pa stalno me prijavljuje.Ko mu je kriv kad ništa u život nije čitao osim kajrone na HRT-u pa ima bedan rečnik.
msm da ce ''mi rvati'' pokusati da se prisili da bude uvredjen i da prijavi, ono sto je istina CROMANJONAC ,koji vuce genezu od CROATUS CRAPINUS PRIMITIVUS
TužibabePa stalno me prijavljuje.Ko mu je kriv kad ništa u život nije čitao osim kajrone na HRT-u pa ima bedan rečnik.

Ма распадни се са све југославијом која ни за рацку није била ни 41. ни 91.
E vala da sam i to docekao da procitam. RUSI imaju dokaze i sada ce ga pokazati. E JADNI SMO MI da poverujemo sta RUSI znaju i Imaju.
Da samo postavim pitanje a zasto to sto imaju nisu podneli HAGU ( da se razumemo HAG- je produkt da bi se Zapadne sile oslobodile ikakve odgovornosti od naseg sranja i njihovog UCESTVOVANJA),
tako da su i drugi iz Sveta pa i Mi, videli "ISTINU" mnogo ranije, a da da ne zaboravim istina se vidi samo iz svoje perspektive.
Cinjenica je da su RATNI ZLOCINI DESAVALI NA NASEM TLU BIVSE ZEMLJE.
Cinjenica da je sve to POSLEDICA POLITIKE IDIOTA KOJI SMO MI DALI NASIM PREDSEDNICIMA. O UZROCIMA KOJI SU DOVELI DO RASPADA MOJE ZEMLJE a da majku mu pa ja sam tada proglasavan neprijateljem svih Naroda i Narodnosti samo zato sto sam POKUSAVAO DA RAZUM PREVLADA: na zalost nisam uspeo kao i mnogi drugi i bili oterani.
Da zao mi je MOJE ZEMLJE Jugoslavije, koja je nestala, i izgleda da smo mi svi tada bili u dubokom MRAKU i da citiram Velikog Coveka( Dalmatinca) MILJENKA SMOJU koji je lepo rekao u svojoj Satire" DA JHEBEM MAJKU ONOM KOJI NAM UPALI SVICU"".
Za one koji opravdavaju ZLOCIN ma koje Nacije bio, da samo ponovim UBISTVO BILO KOGA- LJUDSKO BICE je zlocin a osvete nikad nisu bile prema zlocincu- izvsiocu vec NAZALOST, stradali su opet nevini??????
I taj ciklus ide u nedogled i citajuci vase komentare, Srecan sam da sam daleko od BIVSE.![]()
Priznajte da bi vam zbog tebe bilo drago da procitate naslov, Pobegao Ratko Mladic....
Organizovano to rade.Bolest je tako daleko odmakla da vide zatrpavanje moderacije prijavama kao borbu za ''hrvatsku stvar''.Tužibabe![]()
Кога је требао, тога је убио.Bwm ti coveka, zaklinjao se da ce se pre ubiti nego da dozvoli da ga uhapse...i sta bi.....usralo se govedo u gace hahah
Радили су озбиљну истрагу Руси.
И најавили су јуче да ће веома будно мотрити суђење Младићу.
А званично саопштење из руског МИП-а је било веома јасно - даће све доказе које су скупили да је цифра лажна и пренапумпана.
Rusi će spasiti Mlatkovu bulju.
Лонче иди мало до филозофије, није ово за тебе......ja priznaje da bih se oduševio kad bih pročitao da sud u srbiji sa velikom porotom sudi Crnom Đorđu posmrtno .. da vje poništio presudu skupštine kneževine srbije i stavlja mu na teret : oco i brato ubistvo , veleizdaju ( pljačka državne ratne blagajne i dezerterstvo glavnokomandujućeg sa begom u inostranstvo ) .... pa lepo da vidimo kosmo i štasmo ....ako potvrdimo presudu skupštine kneževine srbije ; onda bih Ratku sudio ovde za veleizdaju ( saradnja sa neprijateljem i podrivanje odbranbenog sistema države --- ono za prodaju oružja i vatrenih dejstava ; pa posle srbi stradali od prijateljske vatre ; pa za ratno zločinačku anti propagandu -- ono orgijanje pred kamerama u srebrnici i puštanje u informativni svetski etar )...i tako to ...
Кога је требао, тога је убио.
Tako je!Rusi će spasiti Mlatkovu bulju.
![]()

A da li možeš da zamisliš, da ti večeras uleti onako sa mašinkom kroz prozor u sobu?

Комунисте међу глисте!!!Tako je!Rusi će spasiti Mlatkovu bulju.
![]()

I zato mu se sudi, simple as it is.
...ja priznaje da bih se oduševio kad bih pročitao da sud u srbiji sa velikom porotom sudi Crnom Đorđu posmrtno .. da vje poništio presudu skupštine kneževine srbije i stavlja mu na teret : oco i brato ubistvo , veleizdaju ( pljačka državne ratne blagajne i dezerterstvo glavnokomandujućeg sa begom u inostranstvo ) .... pa lepo da vidimo kosmo i štasmo ....ako potvrdimo presudu skupštine kneževine srbije ; onda bih Ratku sudio ovde za veleizdaju ( saradnja sa neprijateljem i podrivanje odbranbenog sistema države --- ono za prodaju oružja i vatrenih dejstava ; pa posle srbi stradali od prijateljske vatre ; pa za ratno zločinačku anti propagandu -- ono orgijanje pred kamerama u srebrnici i puštanje u informativni svetski etar )...i tako to ...

Не бре, да је одрадио посао ваљано не би му ни судили....I zato mu se sudi, simple as it is.
Nigde izjava od strane SPC i SANU, cute ko zaliveni![]()
Pa stalno me prijavljuje.Ko mu je kriv kad ništa u život nije čitao osim kajrone na HRT-u pa ima bedan rečnik.

, ne strajkujemo ,ne durimo se .....a rvati doziveli brutalan samo snosaj zbog generala .....Gresis,sudi mu se da bi se oprali oni koji su najveci krivci za citav taj gradjanski rat.
Jesi li kupio koji komad?...recimo top?U Mlatkovim dnevnicima piše da su prodavali oružje Hrvatima.![]()
Пројектују се коридори кроз Проклетије!Nigde izjava od strane SPC i SANU, cute ko zaliveni![]()