Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo svima onima koji smatraju da Delije, da budem precizniji VODJE nisu placene. Dan posle hapsenja Mladica Tadic dolazi na VAS stadion. Da li cete mozda da terate Lukica i da polupate upravne prostorije zbog ovoga? A tek ne dao bog da mu zabranite... ipak je stadion hrabro isaran... Oni koji mogu da pozovu ljude-navijace su placeni, a vi ih samo slepo slusate. Bas me zanima koje ce da bude sad opravdanje...

Tadić: Hvala Zvezdi za Bari

4 komentara
Odštampaj
Make font size smaller Make font size default Make font size larger

27. maj 2011. 16:18 > 16:27

"Ja sam Partizanovac, ali hvala vam na velikom uspehu koji ste tada doneli našoj zemlji. Sećam se te utakmice, ali najviše polufinala i čuvenog gola...", rekao je predsednik Srbije Boris Tadić tokom posete FK Crvena zvezda.

Uprkos dojavi o podmetnutoj bombi i brojnim uvredljivim grafitima, predsednik Srbije Boris Tadić posetio je u petak Fudbalski klub Crvena zvezda povodom obeležavanja 20 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona u Bariju.

Tadića su na stadionu dočekali predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić, prvi čovek fudbalskog kluba Vladan Lukić, trener Robert Prosinečki i predstavnici sponzora kluba, ruske kompanije Gasprom.

"Ja sam Partizanovac, ali hvala vam na velikom uspehu koji ste tada doneli našoj zemlji. Sećam se te utakmice, ali najviše polufinala i čuvenog gola... Još ne znam kako je ta lopta ušla u mrežu Bajerna. Sećam se da je Partizan 1966. izgubio finale od Reala, ali smo kasnije svi pobedili u Bariju", rekao je Tadić.

On je novinarima u muzeju Crvene zvezde otkrio da je svojevremno trenirao fudbal u mlađim kategorijama crveno-belih i često sakupljao lopte na "Marakani". Takođe, rekao je da njegove ćerke navijaju za Crvenu zvezdu.

"Crvena zvezda je naš najveći klub i ja vam želim da ponovo budete šampioni. Najbolje bi bilo da se Crvena zvezda i Partizan smenjuju na prvom mestu. Najveća želja mi je da jedan srpski klub pobedi u Ligi šampiona. Mi smo talentovana nacija i uveren sam da mi to možemo", rekao je predsednik Srbije.

Tadić je zahvalio privrednicima i spoznorima koji pomažu Crvenu zvezdu, naglasiviši da bez njihove podrške nisu mogući dobri rezultati.

U ime Crvene zvezde, Tadića je dočekao predsednik kluba Vladan Lukić koji mu je poklonio prvi broj monografije povodom 20 godina od osvajanja titule prvaka Evrope u Bariju.

"Poklon ću dati ćerkama koje fanatično navijaju za Crvenu zvezdu", rekao je Tadić.

On je na kraju posete našem najtrofejnijem fudbalskom klubu šutirao penale i dao gol Vladanu Lukiću iz drugog pokušaja. Pred njegov dolazak navijači Zvezdu su na zidovima ispisali niz uvredljivih grafita, koji su, međutim, brzo prekrečeni. Poseti predsednika prethodila je i lažna dojava o bombi na stadionu.

(agencije/MONDO, foto: arhiva MN Press)

Ja jos ne mogu da poverujem da je na slici Ratko Mladic, toliko se razlikuje,nije se valjda toliko promenio, kao da je radio estetsku korekcijiu lica i moj deda je ostario, pa opet izgleda isto kao pre deset godina i mnogi drugi stariji ljudi izgledaju isto kao pre deset godina?

Upravo sam i ja to mislila, ne poznajem nikog da je se toliko izmenio, da ga ne mozes prepoznati. Pogledajte samo slike Milosevica, Seselja, Kostunice, pre 10-15 godina, svi ostali isti, pa cak i Karadzic. Ako neko nadje slike nek okaci radi poredjenja.

Mesić igra i za Mladićevu ekipu;)

mesic_majmun.gif

Poslednja izmena:
Na naslovnici Jutarnjeg lista objavljeno prije 3 minute.

Iz policijskih izvora u Beogradu doznajemo da bi se vrlo lako moglo dogoditi da je uhićen zapravo Ratko Mladić.

Jutarnji.hr upravo je saznao da je Specijalna postrojba MUP-a Srbije u tajnoj operaciji prije nekoliko sati na teritoriju te države uhitila stanovitog Milorada Komadića. Iz policijskih izvora u Beogradu doznajemo da bi se vrlo lako moglo dogoditi da je uhićen zapravo Ratko Mladić, odbjegli ratni zločinac.
Uhićenje je navodno uslijedilo nakon dojave da Komadić raspolaže nekim identifikacijskim oznakama Ratka Mladića kojem je i fizički vrlo sličan.
U uhićenje starijeg muškarca koji se predstavlja kao Milorad Komadić uključeno je i specijalno Tužiteljstvo za ratne zločine Republike Srbije.
Nakon uhićenja Komadiću je uzet uzorak DNK koji je predan na analizu te će se ubrzo saznati je li doista riječ o najtraženijem ratnom zločincu iz Srbije.

Jutarnji će o svemu izvještavati i dalje...

http://www.jutarnji.hr/ratko-mladic-uhicen-/948931/

SURI ORO POLOMIO KRILO

Suri oro polomio krilo
I sjeca je kad snazno bilo

Sad ne moze kao sto je prije
Plavom nebu u vis da se vije

Uz planinu dok vjetrovi huje
Gledaju ga zecevi i guje

Gledaju ga i gledom se svete
Sto mu krila ne mogu da lete

Tuzno klikce sva planina jeci
Nema nikog krilo da izlijeci