Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde necemo da se igramo zmurke poginulo je preko 300 hrvatske i muslimanske dece u tom Gradjanskom ratu u Vukovaru i Srebrenici najvise prvom oko 30 u drugom oko 50...

Вас рвате тек чека откопавање српске дечје гробнице из Вуковара, можете да је премештате и селите колико волите. Зна се за њу.

6. Pre bih dao vlast u Srbiji onim CIGANIMA ispod GAZELE, no vama ovde šta ste komentarisali ovu vest.
Cika u belom secas se?
9. Da se razumemo, borba u RS je bila ispravna i izazvana, tu greške nema, i ja to mogu bolje da obranim i od RADOVANA, RATKa, BILJANE, i MILORADA zajedno.
Moze biti i nemora biti oni su hteli van juge ali nisu dozvolili Srbima isto tako da sa te tacke gledista se slazemo sa druge strane opravdanost nekih drugih stvari jednostavno nema rat je bio neizbezan al neke stvari nisu takodje.

ne bi se složio. nisu srbi ratom došli u BiH. oni su tamo bili i prije rata. bilo vas je nekih 40-tak % i bili ste večina na 40-tak % teritorija. ratovima u bosni ste uspjeli raširit se 10%. sad je pitanje dali se isplatilo ??? ojadili državu srbiju, bombardirana vam i materijalno uništena država, izgubili kosovo (po meni), ekonomski najjadnija država europe, zbog te jadne ekonomske situacije oće i vojvodina "petama vjetra", pa evo i sandžak se počeo komešat, a što je najgore u svijetu vas uspoređuju sa najgorim teroristima iako to niste... e sad dali je zbog tih 10 % bosanske šume se isplatilo, pokazat će vrijeme, mada u mojim očima nije teško zbrojit 2 i 2 :)

Ja stvarno nemam pojma sta ti citas ali ja sam citao strane Usa i Britanske novine i nebi rekao da nas dozivljavalju gore nego vas :/.
Nemacke novine Hrvati velicaju ratnog zlocinca.Hrvati nece da se pomire sa istinom NEMACKE NOVINE!.
Hm mh sad ako si ti iz HDZ onda mozemo reci da je u Hrvatskoj 1000x puta bolje ako nisi onda mogu ti preporucim cike u belom kolko mi zena rece i kod vas imaju oni preko drzave za dzabe.

PRAVDE NEMA !!!!

Covek je osudjen pre nego sto mu se sudilo. Gde su mislimani koji su poklali hiljade i hiljade Srba???? Oni su heroji jer su klali Srbe, a kada Srbin brani svoj narod i zemlju onda je ratni zlocinac.

Svi smo mi jednaki samo su neki jednakiji .

Sramota za vlast u Srbiji sta su dozvolili, koliko su Srbiju nisko spustili i obezvredili.
Bruka i sramota a oni se jos hvale sa tim. ZLO vlada Srbijom.

Sta lupetas? Kakva deca iz Srebrenice? Jesi li pogledao snimak svog desavanja?
Srbska komanda je odvojila zene i decu i poslala na muslimansku teritoriju gde je umprofor trebao da ih doceka, dok su muskarce mnoge i pustili. Srbi su po spisku koji su imali,imena onih koji su ucestvovali u ubijanju Srbskih civila i unistavanju komplet Srbskih sela i stanovnista,trazili od umprofora im predaju, sto su to i ucinili.
Da nije onaj vas zlikovac sto je vodio balije u klanje i ubijanje Srba, dogovorivsi se sa komandom umrofora, ne bi nikad smeo da napadne Srbe. Samo uz pomoc umprofora je to uradio,uz njihovu podrsku.
ok, nego mislio je čovjek na te od 16 do 20 da su djeca :rumenko:

ako je tako to je veliki uspeh...u 4-5 godina gradjanskog rata ako je poginulo samo 300 dece znaci da se maksimalno cinilo da deca budu zasticena...samo ja mislim da je taj broj veci...
a koliko je poginulo srpske dece..??

Sto je dokazano tolke su brojke ostalo nije dokazano ..A to da je uspeh hm pa mozda sa Hitlerove perspektive moze biti izvini ne vredjam samo mi se tako cini.Usput cenim te kao sagovornika ali nam se ovde stavovi daleko razilaze nemoj primati ovo licno.

Sta lupetas? Kakva deca iz Srebrenice? Jesi li pogledao snimak svog desavanja?
Srbska komanda je odvojila zene i decu i poslala na muslimansku teritoriju gde je umprofor trebao da ih doceka, dok su muskarce mnoge i pustili. Srbi su po spisku koji su imali,imena onih koji su ucestvovali u ubijanju Srbskih civila i unistavanju komplet Srbskih sela i stanovnista,trazili od umprofora im predaju, sto su to i ucinili.
Da nije onaj vas zlikovac sto je vodio balije u klanje i ubijanje Srba, dogovorivsi se sa komandom umrofora, ne bi nikad smeo da napadne Srbe. Samo uz pomoc umprofora je to uradio,uz njihovu podrsku.

Hm ok necu da tvrdim posto nemam 100% uverljive dokaze kolko je poginulo ali je poginulo jedan deo dece i zena i u Srebrenici pisao je to komandir Umprofora.
I ukupno je poginulo dokazano do sad 300 dece sa Muslimanske i Hrvatske strane.

Ja stvarno nemam pojma sta ti citas ali ja sam citao strane Usa i Britanske novine i nebi rekao da nas dozivljavalju gore nego vas :/.
Nemacke novine Hrvati velicaju ratnog zlocinca.Hrvati nece da se pomire sa istinom NEMACKE NOVINE!.
Hm mh sad ako si ti iz HDZ onda mozemo reci da je u Hrvatskoj 1000x puta bolje ako nisi onda mogu ti preporucim cike u belom kolko mi zena rece i kod vas imaju oni preko drzave za dzabe.

jel ti imaš veze sa "bukvom" ikakve :dash: izvlačiš iz konteksta dali vas nazivaju ili ne teroristima u SAD i engleskoj i dali je u nas 1000 x bolje.
aj dobro evo za "kontekst"- filmove snimaju o vama kao teroristima, kad su pali tornjevi sumljali su da su ih srbi srušili...
nije bolje 1000 puta nego 2,5 puta :hvala: pa ti vidi;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back