Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Саопштење Двери

Београд, 26. мај 2011.

Поред забране скупова у целој Србији, изгледа да су српска власт или њени савезници из служби НАТО-а, почели да затварају и Интернет сајтове организација које се противе хапшењу Младића.

Сајт организације „Двери“ (www.dverisrpske.com), један од најпосећенијих сајтова патриотских организација у Србији, нападан је и обаран од раног поподнева 26. маја.

Администратори сајта кажу да су хакерски напади изведени „професионално, масовно, и са великим ресурсима“.

Судећи по времену почетка хакерског напада, разлог обарања овог и још неких сајтова су управо критички текстови о хапшењу Ратка Младића, као и извештавање из градова Србије у којима су се у току дана десила протестна окупљања због овог догађаја.

Поред сајта „Двери“, незванично сазнајемо да је из истог разлога рушен сајт „Српски националисти“, а на неким форумима попут „Сербианкафеа“ модератори су брисали вести о овој цензури.

Преносимо званично саопштење Двери:

Саопштење Двери поводом испоручивања ђенерала Ратка Младића окупаторима

Хапшењем ђенерала Ратка Младића долази крај једне ере за Српство.

Осим Горана Хаџића, који је још увек на слободи, ђенерал Младић је био последњи српски државни и војни вођа из ратних деведесетих који је избегавао Хашком казамату, тој НАТО инквизицији и једној од већих срамота у историји светског права.

Сада ће и се Младићу судити, и то за тзв. „геноцид у Сребреници“, догађај за који до данас не постоје докази.

Срби могу да имају само дубоку захвалност за војсковођу који је одбранио више од 2.000.000 Срба од хрватског неонацизма и муслиманског фундаментлизма.

Захваљујући Ратку Младићу данас постоји и читава једна српска држава - Република Српска.

Тадићев режим се сада може позивати на правне разлоге и своје међународне обавезе. Може се оправдавати геополитичким интересом. Али никаква политичка корист, никакво измаштано прикључење Европској Унији (која нас и не жели) не може морално оправдати изручење јунака и браниоца Хашком трибуналу.

Са гледишта основне правде видели смо данас шта је нечасност. Са гледишта националних интереса, данас смо видели велеиздају.

Ово је дан када ми из Двери, а вероватно и милиони других Срба, осећамо срамоту што смо држављани једне државе која није држава.

Ми се човека који је бранилац и јунак нећемо одрећи. Нити ћемо окупацију икада прихватити.

Информативна служба „Двери – Покрета за живот“

A što ga zovu "đeneral", kad je on general???

Nijemi jasno?

Tačno, muslimanski koljači su čitave tri godine ubijali srpske civile na tom području. Vojska RS je imala spisak od nekoliko stotina muslimanskih ratnih zločinaca koji su te zločine počinili. I znaš li koliko su zarobili ljudi sa tog spiska prilikom pada Srebrenice? Jednog jedinog (Ibrana Mustafića) i njega nisu ubili, već je kasnije razmenjen u razmeni zarobljenika. Gotovo svi ratni zločinci sa tog spiska su uspeli da se probiju do Tuzle. Toliko o tome koliko je "heroju" Mlatku i vrhu vojske Republike Srpske bilo stalo da kazni prave zločince.

Pobili su srebreničku gologuziju i izgladnele jadnike. Čak su ubijali i dečake od 12 i
13 godina koji pušku nisu držali u životu. Toliko o Mlatkovom "herojstvu".
To nije tacno!
Jasno se vidi i na snimcima, ubijanje nekih muslimana, navodno neke Srbske "paravojne grupe", koja je navodno pobila puno njih. A ustvari to bijahu balije preobuceni kao i lose "doterani" da bi izgledali kao Srbi.
Da je laz to sto kazes za spisak, pa svako moze razumeti da ti isti ljudi, su ziveli na tim prostorima (Muslimani) koji su pobili Srbe, i spisak je bio bio tacan,a to nije jedan covek samo. Jeste da su jednog menjali to je tacno.

Искрено да ти кажем, мислим да сам већи Србин од ових патриота на форуму, само нећу да се кавурчим. :whistling:
Као човек сам маркантан и изразито секси ! :hvala:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Mi_hrvati i ja smo stare kajle, sad mozemo samo da ratujemo ovako,pa ko kome "uvali", mi smo nase "odratovali". :lol:

To nije tacno!
Jasno se vidi i na snimcima, ubijanje nekih muslimana, navodno neke Srbske "paravojne grupe", koja je navodno pobila puno njih. A ustvari to bijahu balije preobuceni kao i lose "doterani" da bi izgledali kao Srbi.
Da je laz to sto kazes za spisak, pa svako moze razumeti da ti isti ljudi, su ziveli na tim prostorima (Muslimani) koji su pobili Srbe, i spisak je bio bio tacan,a to nije jedan covek samo. Jeste da su jednog menjali to je tacno.

Jesi li ti ograničen? Vojska RS je imala spisak muslimanskih ratnih zločinaca, a sa tog spiska nije ubijen jedan jedini zločinac. Jedini koga su uhvatili sa tog spiska bio je Ibran Mustafić i njega su pustili.:evil:

Ali nisi mi odgvorio kako mozes mislite pored svih onih sranja kole su bili u BiH da covek nizasta nije kriv?
Ajd cak i da kazemo da su samo muskarci stradali u Srebrenici terete ga i za jos mnogo sto sta....

Da li si ti sluzio Armiju? Znas li pravila i zakone ratovanja? Kako moze General Vojske koja brani svoju teritoriju biti za nesto kriv? Za ubijanje civila po njegovom naredjenu da, ali tog dokaza koji mora biti jasan, nema!

Jel ima neka nova slika masovnog ubice?

Frishka od pre dva dana. :manikir:
tadic_cvikeri_420x0.jpg

Da li si ti sluzio Armiju? Znas li pravila i zakone ratovanja? Kako moze General Vojske koja brani svoju teritoriju biti za nesto kriv? Za ubijanje civila po njegovom naredjenu da, ali tog dokaza koji mora biti jasan, nema!

Pravila ratovanja znam sve svetske + americki gradjanski i nas sam prostudirao lepo.
Mada sa onim sto sam ja gledao kao tipa BBC dokumentarac smrt Jugoslavije ti bi rekao da je propaganda itd...

A jel po tebi Gotovina kriv onda?Po ovome sto si sad napisao?

Apsolutno da je Gotovina kriv za ubijanje civila, posto nije bilo nikakve protivnicke vojske. Sva vojska sa Srbske strane koaj je branila Srbe je bila povucena, a Narod se iseljavao, gde je putem u povlacenju sa svojih teritorija, bio masakriran.
Gotovina je bio komandant separatisticke vojske. A ne legalne vojne formacije.

Pravila ratovanja znam sve svetske + americki gradjanski i nas sam prostudirao lepo.
Mada sa onim sto sam ja gledao kao tipa BBC dokumentarac smrt Jugoslavije ti bi rekao da je propaganda itd...

Pravila ratovanja po zenevskoj konvenciji i zakoni o vojsci u SFRJ je po medjunarodnim odobrenjem uveden.
Ostali zakoni, pogotovo Americki, me ne interesuju,odnosno,oni su svojim nekim kombinacijama uneli zabunu u svetske tokove o zakonima ratovanja. Ameri tuku sve redom, i civile i decu, i nikome ne polazu racune.

Apsolutno da je Gotovina kriv za ubijanje civila, posto nije bilo nikakve protivnicke vojske. Sva vojska sa Srbske strane koaj je branila Srbe je bila povucena, a Narod se iseljavao, gde je putem u povlacenju sa svojih teritorija, bio masakriran.
Gotovina je bio komandant separatisticke vojske. A ne legalne vojne formacije.

A vojska Republike Srpske je bila legitimna Vojska ?Usput cim su priznali Hrvatsku u Un i vojska im je postala legitimna.
Znaci dosli smo do toga kad nema vojske a ubijaju se civili to je zlocin...A znaci Mladiceve formacije to nisu radile?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back