Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
22:34 Dačić: Ispitati kako je informacija stigla iz hrvatskih medija
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je večeras da će biti ispitano kako je informacija o hapšenju Ratka Mladića stigla iz hrvatskih medija. Dačić je precizirao i da su nedavne organizacione promene u MUP-u i primena novih tehnika dovele do očiglednih rezulata i hapšenja Mladića u Lazarevu.

Pa znam za taj video, ali bas je cudno kako ga nisu docekali pri izlasku iz sudnice.Nesto se mulja narode.

To i ja kazem...ae da citiram sam sebe :)
Da rezimiramo...
Ranom zorom je Mladic uhapsen, pri tom niko od komsija nije nista cuo ni video, a ne postoji ni snimak... Zatim je snimljena kolona vozila u kojoj se vidi veliko nista (ili malo nista, svejedno...)
Mladic je u zgradi suda, tu je i novinarska ekipa, ali uspeva da snimi samo nekog cikicu kome se ne vide ni profil ni amfas,a koji sasvim slucajno nosi kacket i zamotan je do usiju...
Jedina prikazana slika je nevesto uradjeni 5-6 god star fotorobot...

Sta se skriva ovde? Mladicev lik!? Cisto sumnjam....
Ali nesto se krije definitivno...
:cool:
Sta vi mislite?

S tim sto sad znamo i da je izuzetno loseg zdravstvenog stanja...
Nesto mnoogooo muljaju...

mladicratko.jpg

22:34 Dačić: Ispitati kako je informacija stigla iz hrvatskih medija
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je večeras da će biti ispitano kako je informacija o hapšenju Ratka Mladića stigla iz hrvatskih medija. Dačić je precizirao i da su nedavne organizacione promene u MUP-u i primena novih tehnika dovele do očiglednih rezulata i hapšenja Mladića u Lazarevu.
naša policija im dojavila, a naši su ispred vaših svjetlosnu godinu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back