Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cepanje: a kretena ljudi moji. fizikaliso godinama za 20 eura dnevnicu, umjesto ko gospodin da je otišao u hag.:dash:

Smiri se histerični, polako...

Do pre nekoliko godina Mladić je imao nekakvu mrežu pomagača a verovatno i finansijera.
Godinama se radilo na razbijanju istih i dosta toga je učinjeno.
Pre par godina je ostao sam i uz pomoć (kako se iz ovoga i dalo zaključiti) nekih rođaka i dojava o njegovoj poteri, uspevao je da izbegne svaki put.

Sad je već verovatno bolestan i nemoćan da beži, radi.... možda je i sam inicirao ovo...ko zna.
Elem, imao je kakav takav život, ali je bar bio slobodan.

Саопштење Двери
Београд, 26. мај 2011.

Срби се браниоца и јунака не одричу!

Поред забране скупова у целој Србији, изгледа да су српска власт или њени савезници из служби НАТО-а, почели да затварају и Интернет сајтове организација које се противе хапшењу Младића.
Сајт организације „Двери“ (www.dverisrpske.com), један од најпосећенијих сајтова патриотских организација у Србији, нападан је и обаран од раног поподнева 26. маја.
Администратори сајта кажу да су хакерски напади изведени „професионално, масовно, и са великим ресурсима“.
Судећи по времену почетка хакерског напада, разлог обарања овог и још неких сајтова су управо критички текстови о хапшењу Ратка Младића, као и извештавање из градова Србије у којима су се у току дана десила протестна окупљања због овог догађаја.
Поред сајта „Двери“, незванично сазнајемо да је из истог разлога рушен сајт „Српски националисти“, а на неким форумима попут „Сербианкафеа“ модератори су брисали вести о овој цензури.
Преносимо званично саопштење Двери:
Саопштење Двери поводом испоручивања ђенерала Ратка Младића окупаторима

Хапшењем ђенерала Ратка Младића долази крај једне ере за Српство.
Осим Горана Хаџића, који је још увек на слободи, ђенерал Младић је био последњи српски државни и војни вођа из ратних деведесетих који је избегавао Хашком казамату, тој НАТО инквизицији и једној од већих срамота у историји светског права.
Сада ће и се Младићу судити, и то за тзв. „геноцид у Сребреници“, догађај за који до данас не постоје докази.
Срби могу да имају само дубоку захвалност за војсковођу који је одбранио више од 2.000.000 Срба од хрватског неонацизма и муслиманског фундаментлизма.
Захваљујући Ратку Младићу данас постоји и читава једна српска држава - Република Српска.
Тадићев режим се сада може позивати на правне разлоге и своје међународне обавезе. Може се оправдавати геополитичким интересом. Али никаква политичка корист, никакво измаштано прикључење Европској Унији (која нас и не жели) не може морално оправдати изручење јунака и браниоца Хашком трибуналу.
Са гледишта основне правде видели смо данас шта је нечасност. Са гледишта националних интереса, данас смо видели велеиздају.
Ово је дан када ми из Двери, а вероватно и милиони других Срба, осећамо срамоту што смо држављани једне државе која није држава.
Ми се човека који је бранилац и јунак нећемо одрећи. Нити ћемо окупацију икада прихватити.

Информативна служба „Двери – Покрета за живот“

Smiri se histerični, polako...

Do pre nekoliko godina Mladić je imao nekakvu mrežu pomagača a verovatno i finansijera.
Godinama se radilo na razbijanju istih i dosta toga je učinjeno.
Pre par godina je ostao sam i uz pomoć (kako se iz ovoga i dalo zaključiti) nekih rođaka i dojava o njegovoj poteri, uspevao je da izbegne svaki put.

Sad je već verovatno bolestan i nemoćan da beži, radi.... možda je i sam inicirao ovo...ko zna.
Elem, imao je kakav takav život, ali je bar bio slobodan.

pa kretena kad su svi napustili i kad je morao počet fizikalisat jel bar mogao tog rođaka spasit i sa njim dogovorit da ga "izda" za 15 milijuna eurića, da sa obitelji podjele te novce :dash: jel mu to bolje ili šalovat zidove po baušteli :lol:

26. мај 2011. | 16:57 → 21:57 | Извор: Танјуг, Бета, РТВ | Фото: ФоНет
НОВИ САД, БЕОГРАД -

Око 500 демонстраната који у Новом Саду протестују због хапшења Ратка Младића покушали су вечерас да упадну у зграду Радио-телевизије Војводине (РТВ), али су их у томе спречиле јаке полицијске снаге у пуној опреми за разбијање демонстрација.

Демонстранти су испред зграде РТВ-а физички напали једног човека на бициклу, након чега је избила општа туча, коју је прекинула полиција.

Они су узвикивали "Усташе" и псовали министра полиције Ивицу Дачића.

Демонстранти су превртали вечерас и контејнере за ђубре, палили бакље, бацали такозване топовске ударе и узвикивали погрдне пароле.

Они су се пре тога окупили на централном градском Тргу слободе, потом су се запутили према зградама Скупштине и Владе Војводине, а контејнере су превртали на Булевару ослобођења.

Узвикивали су погрдне пароле, попут "Нож, жица, Сребреница", "Спаси Србију и убиј се, Борисе", "Тадићу, усташо", као и "Устанак", "Устани, Србијо".

Реч је углавном о средњошколцима и о мало старијим особама.

Скуп обезбеђује полиција у пуној опреми за разбијање демонстрација, док саобраћајна полиција обезбеђује трасу кретања колоне демонстраната, која се поново упутила ка Тргу слободе.

Хашки бегунац Ратко Младић ухапшен је јутрос у селу Лазарево код Зрењанина.

Полиција поново растерала демонстранте са Трга Републике

Полиција је вечерас око 22 сата растерала групу од педесетак младића који су се окупили на Тргу Републике у Београду у знак подршке Младићу.

Након интервенције полиције, окупљени младићи, старости од око 20 година, разбежали су се по околним улицама.

Они су пре тога упалили бакљу и узвикивали пароле "Хвала ти, Ратко" и "Спаси Србију и убиј се, Борисе", а припадницима полиције су поручили: "Идите на Косово".

ratko mladic protest beograd
Младићев рођак пуштен

Рођак ухапшеног Ратка Младића, Бранко, који је јутрос ухапшен у својој кући заједно са бившим генералном ВРС, пуштен је и вечерас око 19 сати вратио се у Лазарево.

У савету Месне заједнице у том селу Танјугу је речено да су после саслушања пуштени и чланови три породице из Лазарева које су у родбинским везама са ухапшеним хашким оптужеником.

Вечерас су у Лазареву примећене појачане полицијске снаге.

Испред куће Бранка Младића је група мештана који певају патриотске песме.

На Тргу Републике налази се више десетина полицајаца који су опремљени за разбијање демонстрација.

Демонстранти су се и раније данас окупљали на Тргу Републике у два наврата око 18 и око 19 сати, али их је полиција, као и сада, растерала.

Један полицајац рекао је извештачу агенције Бета на Тргу Републике да је полиција пришла окупљенима и упозорила их да њихов скуп није дозвољен, као и да није дозвољено конзумирање алкохола на јавној површини.

Појачано присуство полиције примећено је око зграде Владе Србије, Скупштине Србије, Скупштине града Београда, Председништва Србије и зграде Радио-телевизије Србије.

Осим повремених окупљања на Тргу Републике и појачаног присуства полиције испред ових институција, у Београду је мирно и ништа не указује на то да је Ратко Младић ухапшен раније данас.

treba im izlomiti ruke i noge

LUZIVNO: Najtraženiji haški begunac bio fizikalac u Zrenjaninu
Mladić radio kao nadničar na građevini
Žarko Bogosavljević | 26. 05. 2011. - 22:00h | Komentara: 0

NOVI SAD - Bio je običan fizički radnik. Građevinar. Radili smo zajedno i još sam u šoku. Ne mogu da verujem da je Milorad Komadić u stvari Ratko Mladić. Teškim, gotovo nečujnim glasom, u ekskluzivnoj ispovesti za “Blic”, dvadesetogodišnji student R. R. iz Zrenjanina priča kako je radio na građevini u zrenjaninskoj Novoj industrijskoj zoni, sa Ratkom Mladićem, najtraženijim haškim beguncem.

Neobjavljena fotografija Ratka Mladića u društvu brata 1994. u sedištu VRS u Crnoj Rijeci kod Han Pijeska u istočnoj Bosni

Kada je student juče na vestima čuo da je uhapšen begunac, shvatio je da je u leto 2010. godine za zrenjaninskog preduzimača delio radnički hleb sa Mladićem. Tada su počele da mu se vraćaju slike sa gradilišta, zajednički ručak sa Mladićem, alijas Komadićem.

- Ne verujem... Milorad Komadić, pa ja sam poznavao čoveka, radio sam sa njim! Eto koliko smo bili kolektivno slepi. Ličio je na Mladića, čak sam ga i pitao da li je svestan koliko, ali sam samoga sebe ubedio da to nije to, da zvučim kao neki teorista zavere. Odakle Mladić na gradilištu? Kad ono to jeste on - nastavlja zrenjaninski student.

On je, kako sam tvrdi, Ratka Mladića ili Milorada Komadića upoznao prošlog jula, na jednom od gradilišta u novoj zoni Zrenjanina poznatoj po tome što je Evropska unija finansirala radove na objektima.

I sad se taj sjetio toga i otišaodo novinara i odmah mu povjerovali i objavili?

aman bre...

patka bie i tadića...

kakva rna gradjevina...

šta sve neće lupetati...

pa kretena kad su svi napustili i kad je morao počet fizikalisat jel bar mogao tog rođaka spasit i sa njim dogovorit da ga "izda" za 15 milijuna eurića, da sa obitelji podjele te novce :dash: jel mu to bolje ili šalovat zidove po baušteli :lol:

To samo govori u prilog tome kako je cela priča oko njegovog bekstva prenaduvana i mistifikovana do bolesnih razmera, na nivou Trećeg oka, na primer.
Te čuvaju ga Ameri, te u manastiru je u Rusiji, te ovo te ono....

Slično ovome je proteklo i bežanje Milana Martića, koji je nekoliko godina živeo kao meštanin u jednom selu, pekao rakiju, radio baštu, družio se sa lokalcima, a ovamo se ispredali kojekakvi psiho trileri.

To samo govori u prilog tome kako je cela priča oko njegovog bekstva prenaduvana i mistifikovana do bolesnih razmera, na nivou Trećeg oka, na primer.
Te čuvaju ga Ameri, te u manastiru je u Rusiji, te ovo te ono....

Slično ovome je proteklo i bežanje Milana Martića, koji je nekoliko godina živeo kao meštanin u jednom selu, pekao rakiju, radio baštu, družio se sa lokalcima, a ovamo se ispredali kojekakvi psiho trileri.

pa kad su ga svi napustili šta ih nije sve zaebo ???uzeo kintu za svoju obitelj, a ne živio ko jado jadni :rumenko: glup čovjek

Јадни мој Генерал, под старе дане те чека турски затвор(хаг ће му сигурно одредити да казну служи у турској). Знам да није хришћански али требао си се убити Ратко, што због себе, што због нас, што због Републике Српске.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back