Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Posto danas nisam docekao sliku Ratka Mladica,odoh da spavam.A da malo mi cudno kako niko nije uslikao Ratka pri izlasku iz sudnice kad su znali na koja ce vrata da izadje.
Samo s leđa ... Tako rade naše vlasti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto danas nisam docekao sliku Ratka Mladica,odoh da spavam.A da malo mi cudno kako niko nije uslikao Ratka pri izlasku iz sudnice kad su znali na koja ce vrata da izadje.

To je nelogično. Nismo ni turci ni hrvati ni arbanasi ...![]()
Samo s leđa ... Tako rade naše vlasti.
Da, samo smo Srbi.
Papčina će verovatno već za vikend otputovati u neku neodložnu posetu....Rumuniji![]()
Ja sam ipak za domaće,pa bile i krš.Ni Kluni bez love ne bi bio Kluni.Ma dobro, nisam ni ja Džordž Kluni![]()

Pa znam za taj video, ali bas je cudno kako ga nisu docekali pri izlasku iz sudnice.Nesto se mulja narode.

Da rezimiramo...
Ranom zorom je Mladic uhapsen, pri tom niko od komsija nije nista cuo ni video, a ne postoji ni snimak... Zatim je snimljena kolona vozila u kojoj se vidi veliko nista (ili malo nista, svejedno...)
Mladic je u zgradi suda, tu je i novinarska ekipa, ali uspeva da snimi samo nekog cikicu kome se ne vide ni profil ni amfas,a koji sasvim slucajno nosi kacket i zamotan je do usiju...
Jedina prikazana slika je nevesto uradjeni 5-6 god star fotorobot...
Sta se skriva ovde? Mladicev lik!? Cisto sumnjam....
Ali nesto se krije definitivno...
Sta vi mislite?
Buđelari su im buđavi kao što kaže sam početak imenice.Ali to nije strašno,strašno je što su im klikeri ubuđali i zarđali.I sta bi? Bila sam odsutna par sati pa rekoh jel poceo taj bolji zivot, jesu li vam budjelari puniji?
Ili se i dalje tranzira Mladiceva licnost zbog sopstvenog malog, bednog, nikakvog zivota ?![]()
Buđelari su im buđavi kao što kaže sam početak imenice.Ali to nije strašno,strašno je što su im klikeri ubuđali i zarđali.

Ma znam , ti si nama sav od srpskog identiteta .. hoće to to kod posrbrica .. ti si u Europi geografski , a kao da i nisi ..
Gledao sam ga danas i isključio ton.Tako dobro izgleda kao svakih par sati zove Tomu i moli za uslugu.Ili u Zimbabwe, on nam je od vitalnog značaja.
Dok mi građani jedemo g. , lenčarimo, prebiramo politiku on radi, radi, radi ...
I sta bi? Bila sam odsutna par sati pa rekoh jel poceo taj bolji zivot, jesu li vam budjelari puniji?
Ili se i dalje tranzira Mladiceva licnost zbog sopstvenog malog, bednog, nikakvog zivota ?![]()

Ma znam , ti si nama sav od srpskog identiteta .. hoće to to kod posrbrica .. ti si u Europi geografski , a kao da i nisi ..
Da li postoji nekavo čudo koje bi mogao učiniti žuti Tadić pa da poništi svo zlo koje je naneo Srbiji ? Taman da se mobilnim dogovara s Bogom, ne znam šta bi to mogao da učini a da njega opere ...

Ухапшен Ратко Младић
Jesi li ti zaista Bosanka ili se samo pretvaraš?...bar nam kaži da ti je ime Fata.Pa mozete jednostavno prestati glasati za njega na svakim *ebenim izborima![]()
Gledao sam ga danas i isključio ton.Tako dobro izgleda kao svakih par sati zove Tomu i moli za uslugu.

Svi odreda.I mali i veliki mozak su većini otkazali.Kuglageri?![]()
naša policija im dojavila, a naši su ispred vaših svjetlosnu godinu22:34 Dačić: Ispitati kako je informacija stigla iz hrvatskih medija
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je večeras da će biti ispitano kako je informacija o hapšenju Ratka Mladića stigla iz hrvatskih medija. Dačić je precizirao i da su nedavne organizacione promene u MUP-u i primena novih tehnika dovele do očiglednih rezulata i hapšenja Mladića u Lazarevu.

Pa mozete jednostavno prestati glasati za njega na svakim *ebenim izborima![]()

Kakve ispade?On je danas,posle izjave otišao pred Đikijevu sliku da raportira i poveo Šuleta da ga ispravi ako negde pogreši.Boris je javno na TV zapretio da neće tolerisati nikakve ispade povodom hapšenja Mladića i da će se svaki naći na sudu zbog toga.
Neće ovde od sad da vršlja bilo ko ... (ni zeka, ni jaga ni koza ni vo.)![]()