Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kad su ga svi napustili šta ih nije sve zaebo ???uzeo kintu za svoju obitelj, a ne živio ko jado jadni :rumenko: glup čovjek

Pa dobro, jesil ti naivan ili se samo tako predstavljas.
Zar ti stvarno mislis da su oni njega uhapsili jutros u Lazarevu i da nisu znali gdje se nalazi prethodno.

Ja ipak smatram da je vlast u Srbiji davno locirala Mladica, da ga je izolovala na neko skriveno mjesto, da su ga pazili, da je bio pod njihovim nadzorom, i da su se dogovorili sa njim da kada im zatreba da ga izruče. To je to, nema tu puno filozofije. ;)

To samo govori u prilog tome kako je cela priča oko njegovog bekstva prenaduvana i mistifikovana do bolesnih razmera, na nivou Trećeg oka, na primer.
Te čuvaju ga Ameri, te u manastiru je u Rusiji, te ovo te ono....

Slično ovome je proteklo i bežanje Milana Martića, koji je nekoliko godina živeo kao meštanin u jednom selu, pekao rakiju, radio baštu, družio se sa lokalcima, a ovamo se ispredali kojekakvi psiho trileri.

Kakva Rusija , prodala bi ga ruska mafija .. u Srbiji je bio bezbjedan ..

Demonstranti pokušali da upadnu u DS, ima i povređenih

Oko 500 demonstranata koji u Novom Sadu protestuju zbog hapšenja Ratka Mladića pokušali su večeras da upadnu u zgradu Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS), ali su ih u tome sprečile jake policijske snage u punoj opremi za razbijanje demonstracija
Demonstranti su bacali kamenice na zgradu DS-a i polupali su nekoliko prozora, nakon čega su iz zgrade izašli policajci i obračunali se s demonstrantima. Posle okršaja, na asfaltu ispred zgrade ostala su da leže dvojica povređenih demonstranata, dok su se ostali u manjim grupama razbežali po gradu.
Nakon toga su se u mnogo manjem broju ponovo okupili na centralnom gradskom Trgu slobode, gde ih sada ima stotinak.
Demonstranti su pre pokušaja upada u DS, pokušali da upadnu i u zgradu Radio-televizije Vojvodine (RTV). Oni su ispred zgrade RTV-a fizički napali jednog čoveka na biciklu, nakon čega je izbila opšta tuča, koju je prekinula policija.
Oni su uzvikivali "Ustaše" i psovali su ministra policije Ivicu Dačića.
Demonstranti su prevrtali večeras i kontejnere za đubre na Bulevaru oslobođenja, palili baklje, bacali "topovske udare" i uzvikivali pogrdne parole, poput "Nož, žica, Srebrenica", "Spasi Srbiju i ubij se, Borise", "Tadiću, ustašo", kao i "Ustanak", "Ustani, Srbijo".
Reč je uglavnom o srednjoškolcima i o malo starijim osobama.

Pa dobro, jesil ti naivan ili se samo tako predstavljas.
Zar ti stvarno mislis da su oni njega uhapsili jutros u Lazarevu i da nisu znali gdje se nalazi prethodno.

Ja ipak smatram da je vlast u Srbiji davno locirala Mladica, da ga je izolovala na neko skriveno mjesto, da su ga pazili, da je bio pod njihovim nadzorom, i da su se dogovorili sa njim da kada im zatreba da ga izruče. To je to, nema tu puno filozofije. ;)

ne vjerujem. vjerujem da su ga locirali davno pa ga držali pod nadzorom i čekali povoljan trenutak (izvješće EU povjerenika) da ga dignu

Policija na sve strane i čekaju.
Al' junaka nigde.

22:47 | Novi Sad | Politika

Demostranti pokušali da prekinu predstavu Sterijinog pozorja
Autor: G.Nonin

Novi Sad - Pristalice Ratka Mladića koje su se okupile večeras u Novom Sadu, pokušale su da upadnu na Sterijino pozorje i prekinu predstavu "Rođeni u YU". Kordon policije je sprečio demonstrante da upadnu na predstavu.

22:28 | Politika

Demonstranti pokušali da upadnu u DS, ima i povređenih
Autor: Beta

- Oko 500 demonstranata koji u Novom Sadu protestuju zbog hapšenja Ratka Mladića pokušali su večeras da upadnu u zgradu Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS), ali su ih u tome sprečile jake policijske snage u punoj opremi za razbijanje demonstracija.
22:15 | Politika

Demonstranti pokušali da upadnu u RTV
Autor: Beta

Oko 500 demonstranata koji u Novom Sadu protestuju zbog hapšenja Ratka Mladića pokušali su večeras da upadnu u zgradu Radio-televizjje Vojvodine (RTV), ali su ih u tome sprečile jake policijske snage u punoj opremi za razbijanje demonstracija.

http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata...tavu_sterijinog_pozorja.83.html?news_id=34389

Ja svoj identitet imam i znam ga od pamtiveka, a vi poturice morate sto vise da ucite Turski da obrisete svoje srpsko poreklo! Zato vas i truju po ceo dan sa turskim serijama! Ja sam u Evropi tako da mi ne treba EUropa!

Ma znam , ti si nama sav od srpskog identiteta .. hoće to to kod posrbrica .. ti si u Europi geografski , a kao da i nisi ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back