Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
РАВНОГОРАЦ ИЗ СПО УХАПСИО РАДОВАНА

Јесте, тако је... поштовалац лика и дела Четничког покрета, и члан СПО из Крушевца Саша Вукадиновић, постао је директор БИА непосредно пре хапшења Радована Караџића.

Као је то човек који слави Дражу Михајловића наредио хапшење Радована Караџића?

SPO na mala vrata ipak došao do BIA
SveVesti.com Kurir 19.07.2008 12:48

Novi šef Bezbednosno-informativne agencije Saša Vukadinović početkom devedesetih imao člansku kartu stranke Vuka Draškovića

Saša Vukadinović, novi direktor Bezbednosno-informativne agencije, bio je devedesetih godina član Srpskog pokreta obnove u rodnom Kruševcu, saznaje Kurir! Ako već Dana Drašković nije ostvarila dugogodišnju želju da „razbuca srpsku Udbu“, možda će bivši pulen stranke njenog supruga uspeti u tome.

Međutim, Draškovićeva nije zadovoljna postavljenjem mladog Vukadinovića za šefa tajne službe.

- Zašto bih bila zadovoljna imenovanjem nepoznatog čoveka? To je još jedna improvizacija s ciljem da se opstane na vlasti po svaku cenu. Da su želeli reformu službe, postavili bi mene. On nema hrabrosti za otvaranje dosijea i čišćenje službe od komunističkog kadra. Jedino ja imam tu hrabrost - poručuje Dana.

Dodik rekao 2005: Karadžić ukrao 36 miliona miliona maraka
Autor: Beta | 24.07.2008 - 09:27

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je pre tri godine u intervjuu za "Dnevni avaz" "da je Radovan Karadžić 1997. opljačkao oko 36 miliona maraka iz Narodne banke RS", podseća danas sarajevski list.

Dodik je tada rekao da je "neprihvatljiva i neshvatljiva inertnost tužilačkih i policijskih organa RS koji već osam godina zatvaraju oči pred jednim od najvećih slučajeva pljačke novca iz Narodne banke RS".
Milorad Dodik je 2005. godine, kada je dao intervju, bio lider opozicije u Republici Srpskoj.
"Postoje dokumenti o tome da je Karadžić u proleće 1997. godine, u torbi iz Banja Luke odneo 36 miliona maraka. Prvo je iz trezora Narodne banke RS uzeo apoene u vrednosti od 28 miliona maraka, a drugom prilikom još osam. Tada je već bio smenjen i krio se od ruke međunarodne pravde", izjavio je Dodik u tom intervjuu objavljenom 31. marta 2005.
Dodik je tada rekao da to krivično delo "nikada ne zastareva i ako neko hoće da pokrene istragu, može to i danas učiniti".
Upitan U istom intervjuu kada se može očekivati da Karadžić i Ratko Mladić budu uhapšeni odgovorio je: "Ne bih da budem vidovnjak u tom pogledu, ali ono što znam jeste da to zavisi od organa vlasti, pre svih, u Srbiji".

KAKVO LOPOVSKO GOVEDO

Inače, Karadžić je i tokom 80-ih optuživan za prevare. Zbog optužbi da je državnim novcem sagradio vikendicu na Palama, 1. novembra 1984. godine je otišao u sarajevski istražni zatvor, ali je, u nedostatku dokaza, pušten nakon 11 meseci.

U Sarajevu je 26. septembra 1985. osuđen na tri godine zatvora zbog pronevere i prevare, ali kaznu nije odslužio.
I onda se krio od Haga, cela Srbija, R Srpska i njegova porodica trpeli pritiske, a on nastavio da se bavi prevarama.....Bem ti heroja.....

Odma' da se ogradim.....
Mlad sam :lol::lol::lol: i ne zainteresovan za politiku, te me čudi ovakOva
ostrašćenost, i jedne i druge strane, u vezi hapšenja ..... kako se beše vika...
....Karadžića.....jel'??

Pitam se samo kakOva Če halabuka da se nadigne, ako je istina što načuh,
pa ako bi neTko od vas potkovanijih, a vidim da vi ga ima tušte i tma, mogao
dati tačnu informaciju??

Priča se da Če neki.....orić :?: i neki ...haradinaj :?:, postati počasni
građani grada Beloga??
Znam samo da su stranci, ali ne i kakOve su im zasluge,
pa ako bi neko biJo ljubezan.....

U napred.....jel'!!

Ispravka, nije se krio od nase policije....A to sto si napisao je poceo da radi pre godinu dana...A sta je radio 12 godina pre toga?:think:

Mnogo je 12. Bio je bezbrizan dok su na vlasti bili Sloba, Djindjic i Zivkovic. Posle je postalo opasno sa Kostunicom i Botom. A i pored toga imao je 2 vize za Rusiju izdate u policiji u zadnje 2-3 godine sto znaci da je bio ovde u Srbiji.

Danasnji Blic pise da je radio za 2 velike beogradske bolnice. A znate koliko se tu zaradjuje.

A sto se tice ovih predavanja ne znam koliko je unosno, ali je vrlo poseceno. Bio sam i ja na jednom predavanju koje je organizovao "Zdrav zivot" u Beogradu gde je bilo oko stotinu ljudi. Tema je bila Zdrava ishrana - tako da nije bilo Radovana - ako ste to pomislili.

Mnogo je 12. Bio je bezbrizan dok su na vlasti bili Sloba, Djindjic i Zivkovic. Posle je postalo opasno sa Kostunicom i Botom. A i pored toga imao je 2 vize za Rusiju izdate u policiji u zadnje 2-3 godine sto znaci da je bio ovde u Srbiji.
:hahaha::hahaha::rotf::rotf:
Cuj opasno sa Kostunicom..Pa Dabicev advokat rece da su ga stitili i Bulatovic i Kostunica....Njih dvojica odose, ode i Radovan...
Za Ruje me ne cudi, stari su to razbijnici....

Pre nekoliko stotina godina dobili smo poturice,srpske *****,koje su procenile da će im biti bolje i lakše ako prihvate Islam.Mogli su da rade,putuju.Imali su privilegije.Usput,su kao i svi kvarni Srbi pili krv komšijama pravoslavcima.Vremenom su se zaboravili,čak nisu ni primetili da su voljeni Turci odavno otišli zaboravivši na Srpski poturčeni šljam. Epa,šljam je platio za svoja nedela i ne treba ih žaliti.
Medjutim,opet,pojavili se neki novi Srbi Evropejci,koji bi da putuju,da se bave biznisom,dobijaju bespovratmo pare,onako,drugarski...:D
Za dobru lovu, prodali bi i svog tatu.
Pitam se samo da li će i ove novopečene poturice proći kao onaj poturčeni šljam što nam pio krv 500 godina.Verovatno, kao se rodi neki novi Karadžić ili Mladić.
A do tada,neka nam je Pravoslavni bog na pomoći,treba izdržati english i deutsch:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back