Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не могу да верујем да си толико глуп и да заиста верујеш у ово написано, једино могу да помислим да ниси Србин и да увелико ејакулираш од среће ШТО ЋЕ ПО ДРЖАВУ СРБИЈУ И СРБЕ ОВО ХАПШЕЊЕ ИМАТИ КАТАСТРОФАЛНЕ И ТРАГИЧНЕ И НЕСАГЛЕДИВЕ ПОСЛЕДИЦЕ.

А ВЕРУЈ МИ ДА ЈЕ ОВАЈ ЧИН КАТАСТРОФА ЗА СРБИЈУ, РС, ЗА СРБЕ...

ajd ne seri vise. kada ste vi visokomoralni legalisti slali u hag,to je imalo samo pozitivnog uticaja na Srbiju,a kada neko drugi uhapsi e onda ce to imati katastrofalne,tragicne i nesagledive posledice????

koji ste vi licemeri,to je strasno.

Pošto je zatvorena tema o nebulozi da je Mladić otkucao Karadžića, pripremljeni post za tu temu postavljam ovde.

Još ne uspevam da provalim motiv lansiranja ovakve nebuloze.

Jedino što mi pada na pamet, da su vlasti, iznenađene reakcijom javnosti povodom hapšenja Karadžića, raspoloženjem većine građana po tom pitanju, kao i narastajućim uličnim protestima, a znajući da je Karadžić, kud i kamo, manje popularan od Mladića, uplašena šta bi se desilo kad uhapse Mladića.

Zato im je potrebno da puštaju ovakve "senzacije" u javnost, kako bi ocrnili i zgadili Mladića u očima Srba.
Mislim da je ovo tek prva u nizu prljavih vesti protiv Mladića.

Ja nemam drugo objašnjenje za ovakve nebuloze.
Pogotovo što znam da Boris Tadić u svojim redovima ima reinkarnaciju Jozefa Gebelsa, onu kreaturu Srđana Šapera.

Pošto je zatvorena tema o nebulozi da je Mladić otkucao Karadžića, pripremljeni post za tu temu postavljam ovde.

Još ne uspevam da provalim motiv lansiranja ovakve nebuloze.

Jedino što mi pada na pamet, da su vlasti, iznenađene reakcijom javnosti povodom hapšenja Karadžića, raspoloženjem većine građana po tom pitanju, kao i narastajućim uličnim protestima, a znajući da je Karadžić, kud i kamo, manje popularan od Mladića, uplašena šta bi se desilo kad uhapse Mladića.

Zato im je potrebno da puštaju ovakve "senzacije" u javnost, kako bi ocrnili i zgadili Mladića u očima Srba.
Mislim da je ovo tek prva u nizu prljavih vesti protiv Mladića.

Ja nemam drugo objašnjenje za ovakve nebuloze.
Pogotovo što znam da Boris Tadić u svojim redovima ima reinkarnaciju Jozefa Gebelsa, onu kreaturu Srđana Šapera.

Браво.

Iznenadjene sto je na ulice izaslo 200-300 besposlicara i danguba, plus juce navijaca koji su usput isli na utakmicu?
Mislis da to nisu ocekivali?

I da odgonetnemo misteriju protesta u vezi Karadzica, od toga nece biti nista. Niti ce protestanti oboriti vlast, niti ce spreciti izrucenje Dabica i buduca hapsenja.

Iznenadjene sto je na ulice izaslo 200-300 besposlicara i danguba, plus juce navijaca koji su usput isli na utakmicu?

I da odgonetnemo misteriju protesta u vezi Karadzica, od toga nece biti nista. Niti ce protestanti oboriti vlast, niti ce spreciti izrucenje Dabica i buduca hapsenja...

...А ми ћемо живети срећно и дуговечно.
И уживати у благодетима ишчекивања светле будућности ЕУ. :roll:

Prodjite ako imate vremena da vidite ekipu koja protestvuje . Kombinacija blejacha "imas 10 kinti za

pivo" ispred SKCa , smorenih penzionera koji veruju da je Sloba ziv i dalje , napaljenih pubertetlija 90/91

godiste kojima se igra Counter Strike ili Tekken uzivo , sa Kornjachama .

Neozbiljno chak i za wadikawe . Vrelousti Aca je bas odlepio.

Prodjite ako imate vremena da vidite ekipu koja protestvuje . Kombinacija blejacha "imas 10 kinti za

pivo" ispred SKCa , smorenih penzionera koji veruju da je Sloba ziv i dalje , napaljenih pubertetlija 90/91

Ma klasika...Uvek u gradu od 1.5 miliona mozes da nahvatas 300 dokonih....:whistling:

Šta, sad nisu više protesti u 5 popodne? Sad počinju ranije?

I da odgonetnemo misteriju protesta u vezi Karadzica, od toga nece biti nista. Niti ce protestanti oboriti vlast, niti ce spreciti izrucenje Dabica i buduca hapsenja.

To je bilo prvi dan. Na fotografijama od juče sam video da ih je mnogo više.
Nije ni bitno koliko ih je i koliko će ih biti u buduće.
Bitno je uopšteno raspoloženje građana. Ako si gledao ankete na svim tv stanicama, preko 90% anketiranih je bilo protiv hapšenja i izručenja.

Radikali pokušavaju to raspoloženje i nezadovoljstvo da artikulišu i usmere u svoju korist.
Naravno da vlast neće dozvoliti da najjača opoziciona stranka prikuplja poene na nepopularnim potezima vlasti.

Sad, za Karadžića, šta je tu je. Ali, za Mladića neće da rizikuju. Zato i plasiraj ovakve "senzscije" o njemu.

Hajde, ti mi kaži zašto bi se inače takve buve puštale u javnost.
Nemoj mi samo reći da veruješ tim glupostima!

Bitno je uopšteno raspoloženje građana. Ako si gledao ankete na svim tv stanicama, preko 90% anketiranih je bilo protiv hapšenja i izručenja.
A secas li se anketa kad se Kosovo otcepilo? Pa se Kostunica zeznuo i raspisao izbore?
I sta je bilo posle mesec-dva sa tim raspolozenjem gradjana?:think:

Naravno da su sad svi protiv, na prvu loptu i par dana posle hapsenja.
A kad ga izruce i prodje mesec dana, ljudi ce da se okrenu svom zivotu, poslu itditditd. Klasika....Da, a secas se protesta protiv izrucenja Milosevica, Sljivancanina? I sta bi sa tim? Odletese i nikom nista....[/quote]
Sad, za Karadžića, šta je tu je. Ali, za Mladića neće da rizikuju. Zato i plasiraj ovakve "senzscije" o njemu.

Hajde, ti mi kaži zašto bi se inače takve buve puštale u javnost.
Nemoj mi samo reći da veruješ tim glupostima!
Mediji pisu svasta naravno. Imas primer Kurira koji objavljuje "prave" stenograme prisluskivanih razgovora Solane, Klarka i ostalih. I oni imaju svoje razloge, kao i Dejli Telegraf.
A ako me pitas da li ce Mladic biti uhapsen, ja mislim da hoce. E sad, da li u Srbiji, ili u Bosni ili CG ili na Sejselima, to cemo videti...

image.jpg

Radovanov guslar... Rašo Vučinić

BEOGRAD, 24.07.2008

PRESS
KARADŽIĆ PIO VINO, ČASTIO DRUŠTVO

Kafanica „Luda kuća" u ulici Jurija Gagarina 275 na Novom Beogradu bilo je omiljeno mesto Radovana Karadžića

Radovanov guslar... Rašo Vučinić

Kelnerica kaže da je promet naglo skočio od kada je objavljeno da je kod njih dolazio Karadžić, ali i napominje da bi bila srećnija da je promet isti kao pre, a da je Karadžić slobodan. Goste i mnogobrojne novinare dočekuje guslar Rašo Vučinić, inače gradski odbornik SRS-a, koji prepričava svoja druženja i razgovore sa Karadžićem.

- Prvi put smo ga videli pre oko godinu dana. U prolazu nas je čuo kako guslamo i stao da nas posluša sa vrata. Video sam da uživa u pesmi i pozvao ga da uđe, ali on prvo nije hteo. Jedva smo ga ubedili da sedne sa nama. Popili smo nekoliko pića i slušao nas je kako pevamo. Onda je malo i zaguslao, ali nije hteo da zapeva, valjda da se ne bi odao... - kaže Vučinić, i dodaje da je Radovan uvek zapisivao najzanimljivije stihove.

Radovana u „Ludoj kući" nije prepoznao ni novinar Nebojša Jevrić, iako je Karadžića nekad dobro poznavao.

- Čak je ovde u kafani sedeo ispod svoje slike i mi ga nismo prepoznali. Svakodnevno sam ga viđao na stanici autobusa 73, u parku ili dok šeta pored Save. Svi su ga poznavali u kraju... - kaže Jevrić.

Vlasnik „Lude kuće" Tomaš Miško Kavijanić priseća se da je jednom prilikom „doktoru Draganu" objašnjavao ko je Radovan Karadžić (?!?).

- Objašnjavao sam mu da sam rođen u selu pored sela u kome je rođen Karadžić. Govorio sam mu ko je i šta je Radovan Karadžić. On je gledao svoju sliku iznad šanka i pažljivo me slušao...

Ovog bi prebio kao vola u kupusu...on poslanik :hahaha:

Koštunica je hteo da bude glavni po pitanju Kosova!
E sada to više nije,ako radikali uzmu stvar u svoje ruke ,to je već ozbiljno.
Zaboravljaš da su ipak radikali najveća pokretačka snaga u ovom narodu.

Sta je ozbiljno, radikali?:hahaha::hahaha:
Pa ako su najveca pokretacka snaga, gde su ljudi koji ih glasaju, sto ih nema na ulicama? Sta cekaju, rode?
Nemoj se zanositi, u roku od 10-15 dana nece biti nikoga na ulicama...

To je bilo prvi dan. Na fotografijama od juče sam video da ih je mnogo više.
ja uzivo videla da ih nije bilo mnogo vise (osim ako se deset ljudi vise racuna u mnogo...mada, deset na 100-200 i jeste mnogo :D:D:D
sto se tice opisa likova, kroasan je pogodio profil... po terazijama rastrkanih i na trgu onih pored kojih sam morala da prodjem iduci sa posla kuci, najvise je bilo onih sto se kupaju na godisnjem nivou a smrde na kilometarskom rastojanju, mesavina smrada duvana, ustajalog znoja i alkoholnih isparenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back