Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Са 15 година дошао је у Сарајево и уписао медицинску школу, а после тога и медицински факултет (специјализовао је неуропсихијатрију) у Сарајеву. Део школовања провео и у САД. Радио је у болници у Сарајеву као психијатар (стручњак за депресије)

A naročito se istakao u izdavanju uverenja na osnovu kojih su ljudi dobijali invalidske penzije. Uz pristojnu nadoknadu.

prvo da kazem da sam veoma slab sa imenima, ne pamtim, ali sam zato dobar sa brojeivma, elem...
izadje neki njegov saradnik danas na TV.ikaze
"on je jedna obicna kukavica a ne heroj...covek nije ni sluzio vojsku, a i pisha se krevet i u ovim godinama.."
eto tako nesto rece neki covek, nije da sam citirao, ali nisam nista dodao... smisao je 100% takav. inace gledao na nova TV.

Vi još o Karadžiću?

Da li ste vi videli čime se bavio i kako izgleda bivši predsednik RS. Stvarno strašno... mislim užasno gllupo od mene što mi je ikada palo na pamet da bi jednoj takvoj osobi moglo da bude žao građana Srbije... da mu bude neprijatno što toliki ljudi i čitava država godinama jesu taoci njegovog 'zdravog', slobodnog života...

Užasno glupo od mene što sam mogla i na trenutak mogla da pomislim da bi jedan samoživi ex-političar, poput njega, ikada poželeo da nas reši bede i da se sam preda....

zar ti i vi stvarno mislite da nadležne službe nisu dosad znali gdje je on,: idem da udaram malo glavom :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Iz advokatove spike se mozhe zakljuchiti da je Radovan smatrao da ga u Hagu cheka nefer sudjenje, te je hteo da mu sude ovde. A da se predao posle pomenutog datuma, bilo bi mu sudjeno ovde...

Sve u svemu, interesantno...

***, i ja mislim da nije fer da on i jos trojica drze Srbiju kao taoce, pa nikom nista....Mada ko zna da li bi se uopste i predao ili advokat prica price....

IZMISLJENA BIOGRAFIJA RADOVANA KARADZICA(DRAGAN DABIC):

Dr. Dragan "David" Dabic rodjen je pre nekih 60 godina u srpskom selu Kovaci pokraj Kraljeva. Kao dete sa svojim dedom voleo je da istrazuje okolne sume i planine, i mnogo vremena je provodio na obliznjoj planini Kopaonik gde je brao lekovite trave. Kao mladic otisao je trbuhom za kruhom u Beograd, odakle je presao u Rusiju gde je na Moskovskom univerzitetu diplomirao Psihijatriju. Posle Rusije Dr. Dabic je putovao po Indiji i Japanu, da bi se konacno skrasio u Kini gde je specijalizovao tzv. alternativnu medicinu, sa posebnim osvrtom na Kinesko bilje.

Sredinom 90ih godina proslog veka, Dr. Dabic se za stalno vratio u majku Srbiju, i od tada je izrastao u jednog od najeminentnijih strucnjaka iz oblasti alternativne medicine, bioenergetike i makrobioticke ishrane na podrucju Balkana gdje je redovan gost mnogih seminara, tribina i simpozijuma (Beograd, Novi Sad, Pancevo, Sombor, Smederevo...) na te teme.

Za strucne pozive ili privatne konsultacije Dr. Draganu Dabicu se mozete obratiti na sledecu adresu:

zacelivanjerana @ dragandabic . com

prvo da kazem da sam veoma slab sa imenima, ne pamtim, ali sam zato dobar sa brojeivma, elem...
izadje neki njegov saradnik danas na TV.ikaze
"on je jedna obicna kukavica a ne heroj...covek nije ni sluzio vojsku, a i pisha se krevet i u ovim godinama.."
eto tako nesto rece neki covek, nije da sam citirao, ali nisam nista dodao... smisao je 100% takav. inace gledao na nova TV.
Od tebe očekujem nešto suptilnije od ovog iznad.:thumbdown:

Караджича выдали телефонные разговоры с родными.
Светозар Вуячич, адвокат Радована Караджича рассказал в интервью ТV Fox, что его клиент скрывался в Белграде последние три года, а причиной его ареста стал разговор с одним из родственников, подслушанный Агентством по Безопасности и Информации. Вуячич рассказал, что данный телефонный разговор был перехвачен приблизительно 20-25 дней назад.
Адвокат также заявил, что Радован Караджич заметил ведущуюся за ним слежку.
По словам Вуячича, прежний директор БИА имел гораздо больше информации о местоположении Караджича, чем нынешний, но, вместе с Воиславом Коштуницей, скрывал эту информацию из патриотических соображений.
--------------------------------------------------------------------
Karadzic je pre 25 dana razgovarao telefonom sa rodbinom i tako je lociran-pise ruska stampa..
Kostunica i Bulatovic su najverovatnije znali gde je Radovan-ali iz patriotskih razloga su krili tu informaciju..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back