Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini, ja nisam moderator:bye:
Sama si napisala da posle tuche sa policijom, morash da odobravash silne postove...e sad ebi ga sledeci put napishi neshto razgovetnije...

Па ти све буквално схваташ, убудуће ти цртам...:mrgreen: То је била метафора...

П.С. А то што ниси модератор не значи да можеш да псујеш, пљујеш и вређаш најпогрдније и највулгарније....или можда ипак можеш?!

Poslednja izmena:
Radovanovo hapsenje nece doneti ekonomski oporavak Srbije-danas je objavila vodeca svetska agencija koja rangira rejting ekonomja svih drzava Sveta..
Rejting je i dalje negativan..

NEW YORK -- Standard & Poor's said Tuesday that the outlook on Serbia's sovereign rating remains negative despite yesterday's arrest of Bosnian Serb war crimes suspect Radovan Karadzic, who had been on the run for more than a decade. S&P said that Karadzic's arrest and his expected transfer to the U.N. War Crimes Tribunal in The Hague are two key steps toward cementing the country's path to European Union accession. "The action signifies a notable reduction in political risk, particularly if it were followed up with the successful arrest of Ratko Mladic, the remaining high profile war criminal suspect still at large," S&P said in a statement Tuesday. However, S&P said that the rating outlook remains negative because of the pro-cyclical fiscal policies of the new coalition government, which will likely reinforce economic overheating. The Serbian government hasn't formulated any measures to curb soaring inflation, S&P said.

Па ти све буквално схваташ, убудуће ти цртам...:mrgreen: То је била метафора...

П.С. А то што ниси модератор не значи да можеш да псујеш, пљујеш и вређаш најпогрдније и највулгарније....или можда ипак можеш?!

Jel, isto kad si napisala da si za kratku i ubitachnu borbu protiv vlasti, opet metafora???
A ovo shto si istrgla, dobro znash da su uvrede prethodile, ovo su samo bile reakcije. Ne mozesh bash sve da falsifikujesh.:bye:

EVO SRBALJI ŠTA STE DOČEKALI!!!
Raduj se srpski nesoju skupa sa mentorom arapskih mudžahedina u ratnoj BiH Harisom Silajdžićem!!!:

Bošnjački političari pokušavaju da hapšenje materijalizuju tako što će pokrenuti inicijativu za ukidanje Republike Srpske.
"Slobodan Milošević je mrtav, Radovan Karadžić je uhapšen, ali njihov projekat je ostao - poručuje bošnjački član Predsedništva BiH Haris Silajdžić. - Zato je međunarodna zajednica dužna da izbriše rezultate genocida."
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=4&status=jedna&vest=125173&datum=2008-07-22

Muchi me shto ce nash Radovan uskoro u Hag...:sad2::sad2:
e da, seljanko, shto mi izbaci kljucnu rechenicu u citatu, boli istina, a???

Не брини, наставак приче тек следи...:mrgreen:

Е да сељаку, мислиш ово
Jel, isto kad si napisala da si za kratku i ubitachnu borbu protiv vlasti, opet metafora???

Па не могу баш на све глупости и небулозе да одговарам. Дај линк!

Poslednja izmena:
Muchi me shto ce nash Radovan uskoro u Hag...:sad2::sad2:
e da, seljanko, shto mi izbaci kljucnu rechenicu u citatu, boli istina, a???

yebeš li ti išta drugo u životu osim svoga roda???
Yebote, pa da si onomad pobjegao ispred pušaka u Srebrenici imao bi više dostojanstva i samopoštovanja u svojim postovima nego što ovako valjaš izrodske pasjaluke!!!:rumenko:
Veseli li tebe u životu još štogod osim bajbokiranog Radovana i zevzečenja po Krsti???:think:

yebeš li ti išta drugo u životu osim svoga roda???
Yebote, pa da si onomad pobjegao ispred pušaka u Srebrenici imao bi više dostojanstva i samopoštovanja u svojim postovima nego što ovako valjaš izrodske pasjaluke!!!:rumenko:
Veseli li tebe u životu još štogod osim bajbokiranog Radovana i zevzečenja po Krsti???:think:

Veseli ga pljuvanje po SPC... ali to je samo onako, hobi :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back